Min diet

Godmorgon! Fyfasen vad jag har sovit dåligt i natt. Drömt sånna mardrömmar och vaknat varje timme i morse och kollat på klockan för att jag trott att jag ska gå upp.. Är så jäkla less på mina sömnproblem, fem månader har nu gått, när ska de ta slut?! Jaja nu till något annat..
Känner att dieten rullar på bra, har hållt mina måltider osv förutom när jag fuskade lite i helgen. Är ledig i morgon och på fredag så då tänkte jag faktiskt baka LCHF-bröd om jag får in en lucka med tid haha. Ska till läkaren i morgon också med mitt knä. Minns ni att det var flera månader sen jag var där? fick iallafall besked om att jag hade en inflammation i senan över knäskålen och fick medicin för det. Dock så fungerade inte medicinen och det har blivit värre & värre man har inte haft tid och ork att kolla upp det. Men i morgon ska ja till någon specialist som ska kolla på det, hoppas inte att det är något allvarligt bara.

Så här har min frukost sett ut varje morgon ungefär haha. En skål med yoghurt och lite bär, eller en smoothie på jobbet utan socker så klart! Till lunch blir det glutenfritt eller så plockar jag bort kolhydraterna och äter typ fläskfilé utan pasta. Köttfärssås utan pasta osv och gör likadant även till middag. Sallad kan det även bli ibland.
Jag ska ha min dröm kropp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0