Bio

Hej bloggen. Dåligt med inlägg idag, men har ju jobbat och inte haft någon tid alls. Pappa hämtade mig när ja sluta, har precis duschat och ätit middag. Ska på bio i kväll med Hernström & Nadja, som jag har saknat henne!
Vi ska se this is 40,uppföljaren på "på smällen" hoppas att dom är lika bra, är ju inte så förtjust i komedi filmer, men vissa är bra. Efter bion åker ja nog hem och slaggar på en gång, jobbar i morgon också..

Hos faster

Precis ätit middag och nu sitter vi och dricker vin och babblar. Mysigt att få träffa kusinerna och brorsan, blir nog här ett tag till sen kallar sängen och jobb i morgon. Inte taggad för fem öre, skulle helst velat varit ledig i morgon å måndag också..Men när lönen kommer så är det så värt det. Men nu ska jag vara social med familjen, puss på er och glad påsk!


Gårdagen



Glad påsk!

God morgon på er. Fyy vad jag mår idag, sprängande huvudvärk och trött i hela kroppen!
Dom här två dagarna som jag har varit ledig har jag verkligen gått in för haha bäst att passa på liksom.
Var ute på amba igår kom hem vid fyra/fem, alla somnade på nattbussen så lyckades såklart missa min hållplats och nästa nattbuss tillbaka skulle ja få vänta i 20 min på så var bara att beställa en taxi.
Gick upp nio i morse och tog en dusch och sminkade mig halvt, skulle ju ha åkt till elmia idag men baksmällan tog över haha. Lite tråkigt, hade ju så gärna velat åka dit, klantigt att bli så full men what to dooo.
Vi hade sjukt roligt igår, kanske syns på bilden nedanför? haha verkligen vrickad natt
Påsk idag, de flesta har säkert ätit påsk lunch vid den här tiden och typ suttit och målat ägg osv haha.
Eftersom att det blev ändrade planer så åker jag hem till min faster på middag och äter, myyys! vet inte om jag stannar kvar över natten eller kommer hem ikväll, jobbar ju i morgon *suck*
Lägger upp bilder från gårdagen senare puss!


Förkrök -> Krogen

Har ätit tacos med några vänner och nu sitter vi och förkrökar och ska röra oss mot stan om ett tag ;) hörs mer i morgon!


.

- Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärger
- Jag har både sytt och limmat på delar utav kroppen
- Jag har aldrig ätit ärtsoppa i hela mitt liv
- Har flyttat ett antal gånger i mitt liv
- hatar när min säng är obäddad, tycker att det ser så stökigt ut
- Har ångest inför sommaren, önskar att jag var mer i form
- Är verkligen så sjuuukt sugen på att flytta hemifrån
- Ställer mig alltid upp förtidigt på bussen när ja ska av, för ja inbillar mig jämt att han ska köra förbi
- Ville bli målare förut, kom även in på målarlinjen men började dock på en annan
- Måste börja sola eller något, sjukt blek !

yesterday

haha kanske inte det nyktraste människorna, men det bjuder vi på ;)

Kaos kväll

Att de alltid ska bli slagsmål osv..så trist när kvällar slutar så. Jaja godnatt på er, puss!


fylleinlägg

Haha bilderna säger allt,spårad kväll!


Barnkalas

Sitter hemma hos natta och chillkrökar med några polare. Lär vara här hela kvällen, hann bara hem och ta en snabbdusch och sen åka hit på en gång. Men nu ska jag njuta av min ledighet hehe så vi hörs i morgon.


Fin besök på jobbet


:)

Har fått jättemycket fina kommentarer från gäster angående min hårfärg, super kul! Kul när ens stammisar märker att man har ändrat utseendet haha. Trivs as bra i rött, stannar nog med den hårfärger ett tag nu.


Happygirl

Haha förlåt för mina bittra inlägg igår, idag är jag på bättre humör! Solen skiner, och jag är ledig i morgon wiihoo :D


Falska människa!

Sitt inte och snacka skit om andra när du är samma skit själv. Du gör exakt samma misstag, ni är fan kopior! Ni båda kommer få ångra er så jävla mycket när ni står där själva sen, och då är det försent det kan du ge dig fan på. Du är en sån jävla feg människa som sitter och talar om för andra vad de borde göra osv men du själv skulle aldrig ta de beslutet. 


Fuck you

Du är du, jag är jag mitt liv mina val.


Vårkänslor

Vaknade av en as äcklig dröm, drömde att det spöka som fan hemma hos oss. Att man kunde se dammsugaren dammsuga av sig självt osv haha ibga mer skräckisar för min del?
Idag har man verkligen vårkänslor! Var nära på att ta vårjackan men när man slutar klockan åtta på kvällen så är det sjukt kallt, så den får hänga kvar ett tag till. Är på väg till jobbet, är på sjukt bra humör idag, älskar sånna dagar!
Hoppas att ni får en bra dag


Godnatt

La mig precis i sängen, har varit ute med johan och åkt runt här å var och pratat om allt mellan himmel och jord. Men nu är det sleeptime, kötta jobb i morgon! Lillördag sen är de inte långt kvar till helg, yeah.
En bättre bild på håret, dock så är de svarta inte mitt riktiga hihi.


Elmia

Drar till elmia på lördag, så fort man är ledig så planerar man in så mycket.. Har redan fått hoppa över två middagar på lördag och nu blev det bestämt att dra till elmia. Var ju inte där förra året så kände att de är det värt :) dock så blir det bara över dagen då jag jobbar på söndag, kommer vara död då haha.


Dra åt helvete och kom ALDIG mer tillbaka

Ni har bara bevisat hur omogna ni är. Ni kommer alltid vara på hyllan under alla andra, ni kan kämpa och klättra men ni faller alltid tillbaka till samma hylla igen. Ni anstränger er så mycket till att vara andra människor och det funkar ett tag men det håller sig inte i längden när folk egentligen inser vilka idioter ni är.
Jag är så glad över att saker och ting blev som det blev, allt har ju en mening huh? Jag trodde att jag hade allt jag behövde och var den lyckligaste personen i världen. Men nu har jag insett hur fel jag hade. Jag slipper allt tjafs varje dag, skit snack och all jävla drama. Jag slipper att må dåligt och vara ledsen konstant. Nu förtiden så skrattar jag som aldrig förr, jag är med personer som behandlar mig bra. Och jag känner mig för engångs skull hel. Jag behöver inte leva med oro och ångest, jag behöver bara bry mig om mig själv och personer som bryr sig om mig. Att välja bort er från mitt liv är det bästa jag gjort, klart att jag saknar er och aldrig kommer glömma våran tid och minnen. Men jag kommer aldrig heller glömma orsaken till att jag gick min egna väg.
Och nu har ni bevisat igen vilka ni är och de fick mig att aldrig ångra mitt val, patetiska nollor som alltid kommer att vara på hyllan under alla andra.


Rödluvan

sitter på bussen till jobbet, blev en rätt stressig morgon, hade beslutsångest gällande kläder och sen kolla ja på klockan då hade ja stått och velat mellan två klädesplagg i tjugo min hah tjejer alltså! fick inte en sån bra bild på håret men ungefär så här ser det ut.. Blev lite missfärgat men ska låta håret vila ett tag sen slänga i samma hårfärg igen så blir de säkert as bra :)


Minishopping

Detta fick jag med mig hem, lite behövliga saker. Älskar linnet,kommer bli sjukt snyggt till ett par bruna ben i sommar ;) haha godiset kanske inte var så behövligt men det var bara ett måste. Kostade 29 kr kilot på Ica maxi, både jag och hernström sprang till godis hyllan och då menar jag bokstavligt talat sprang haha. Nu blir det våfflor, mumms!


Köpt hårfärg

Vad ska vi nu hitta på?!


Cash till magaluf

Hernis mötte upp mig efter jobbet så kollade vi lite kläder, fick med mig några småprylar. Sen mötte vi upp mamma och gjorde henne sällskap hem. Tog ut pengar och förde över cash till ett sparkonto till resan också woooppaaa ! Nu känns de som att man är igång, och att se pengarhögen växa varje månad är så jäkla taggad! Nu sitter vi i bilen påväg hem och ska storhandla med mamma och sen äta våfflor, är ju våffeldagen idag hihi.
Visar vad ja köpte sen :)


Hem och sova-ja tack!

Har precis haft lunch, åt en carbonara vilket jag inte skulle gjort! Mår så sjukt illa, alldeles spyfärdig. Tror inte min kropp är van med kolhydrater längre. Asså de känns som att jag ska spy vilken sek som helst. Det här gör mig bra mer taggad på att fortsätta med dieten, skulle jag se en pasta nu skulle ja seriöst spy haha. Gillar känslan att känna mig lite tom i magen, hellre de än proppmätt usch! tror jag har minskat magsäcken, igår åt ja en liten bit av en focaccia och blev sjuuukt mätt!
Slutar strax, så otroligt skönt skulle kunna åka hem och somna på en gång . Men de har man ju inte tid med, det ska tvättas osv.


Café 60

Sitter på café 60 med löken och fredrik. Jobbdagen gick bättre än förväntat var inte alls så mycket folk som ja trodde att de skulle va. Men kanske inte så konstigt med tanke på att de inte varit löning än. Ska nog röra mig hemåt strax, skulle egentligen börja klockan elva i morgon men nu ska ja tydligen ha öppning i morgon. Men då slutar jag halv fyra så klagar inte ;)
I morgon är det tamefan dags att ta tag i dieten, får ångest!


Försovit mig

Godmorgon! Tänkte helt fel när ja ställde klockan igår så har lyckats försovit mig. Dock så kommer jag inte komma försent då min älskade pappi ställde upp på att köra mig. Jag förstår inte hur ja lyckas?
Är inte taggad alls inför den här jobbdagen, känns som att de kommer bli en sjukt jobbig och stressig dag, det är det alltid på söndagar. Alla ska ut och fika och äta lunch, och nu är det så fint väder också så de lär vara väldigt mycket.


Bio

Sitter i bilen på väg från heron city, har varit på bio med Fredrik och Hernström. Såg en sån sjukt äcklig jävla film "texas chainsaw" Den var bra men grymt äcklig. Har ont i magen och mår fett illa, godis och en sån film är ingen bra kombo. Ska nog hem och slagga nu, upp och jobba i morgon,usch! vill bara vara hemma och slappa sen skulle ja behöva fixa lite saker men what2do..
Hörs i morgon puss!


Sum 2013

Snart är våren här, och sommaren kommer fortfarande än väntat. Känner på mig att den här sommaren blir bättre än någonsin. Förra var grym, partyresa, kryssningar osv men jag hade även en riktigt svår period med mitt ex. Nu står jag stadigt på fötterna, jag har mina älskade & galna vänner och en resa som väntar. Gå barbent och glassa med solbrillor. Sitta på uteserveringar och ha mysa grillkvällar. I morgon står det en fiddy i garaget, och snart ställer man om klockan. SNART är sommaren 2013 här, woooppaaa!


Grattis!

Var precis och handla present med pappa, sen tog vi en fika hos brorsan och nu ska vi fira mamma som fyller år idag. Är sjukt seg idag, var ju ute och kroga igår. skulle egentligen dra på ett 25års kalas idag men jag har nog ingen energi till det, så blir en lugn kväll för min del.


Flytt å utgång

Har hjälpt brorsan och hans flickvän hela dagen med flytten och käkat middag. Blev ingen diet den här helgen men de är ok, lär ju ha flyttat av dom där kilona haha. Nu sitter vi och dricker lite,puss!


#YOLO


Sovsällskap!

Var över till brorsan en sväng i kväll med Fredrik och spana in hans nya lägenhet. Herregud vad schysst den var! Man blev ju inte lite avis kan kan ja ju säga. Han har kiosk och gym våningen under, fräscht garage och balkongen är riktigt fet. Nyrenoverad lägenhet, öppen och stor och allt var bara så sjukt fräscht! Kanske kan ta lite bilder i morgon när vi flyttar..
Men nu ska ja sova, fick sovsällskap i kväll, riktigt schysst. Har aldrig riktigt tyckt om att sova själv, speciellt inte när ja precis blev singel och hade sovsällskap I tre år. Men samtidigt så rör ja på mig så sjukt mycket, gnisslar tänder och tar upp hela sängen. Så är rätt skönt att slippa bli väckt för att man tar allt täcke osv, sover fan som en kung nu förtiden haha! Jaja what ever, sov gott vi hörs i morgon, puss!


Saknad

Jag saknar min vän, jag saknar hon som var skälet till att jag gick upp morgonen och tog mig till skolan. Jag saknar hon som jag kunde prata om allt med. Jag saknar mitt andra hem. Jag saknar personen ja hittade på allt med. Hon som kunde få mig att gråta utav garv, hon ja delade min sjuka humor med. Hon som kunde mig som en öppen bok. Hon som var så lik mig,hon som lika gärna kunde ha varit min egna syster. Idag pratar vi knappt längre, det är läskigt hur allt kan vända så snabbt för skit saker. För saker som man borde ha växt i från, saker som man tycker att man borde kunna kämpa sig igenom. Saker som aldrig skulle kunna tänka sig förr att kasta bort vänskapen för.
Jag saknar dig vännen!


Försvinn!

Sluta träng dig in i mina drömmar, försvinn från mina tankar, försvinn från mitt liv! Sluta ta plats i mitt hjärta, sluta riv i mina sår och hugga mig i ryggen. Kom aldrig tillbaka, tänk inte ens tanken!


Huvudvärk och stress

Har precis käkat lunch (sallad som vanligt) och nu fanns det lite tid över till ett inlägg. Har sån jäkla huvudvärk, hela skallen verkligen dunkar, har varit en sån sjukt stressig dag och smockat inne på cafét. Alla platser var upptagna, och massa luncher osv.. Vill bara hem nu känner jag. Och i morgon ska ja upp redan vid halv sju, ska ju hjälpa brorsan och hans tjej att flytta, så ingen sovmorgon på sin lediga tid inte.. Jaja vad gör man inte för familjen :)
Testade en sån här som mellis, dom fungerar as bra, ett bra tips!


Humöret på topp!

Godmorgon finisar!
Sitter på bussen på väg till jobbet som vanligt. Idag är humöret på topp, solen skiner, jag fick sova ut och det är en dag närmre löning! Och sen är jag ledig i morgon wooop! Vad ska man göra idag då? Kanske ska en promenad och deklarera? låter som en braig idé.
Så här ser jag ut idag


Seg dag

Kom hem för ett tag sen, har precis bytt om och ska strax bli upphämtad utav Fredrik sen ska vi hem till hernis. Har ingen aning om vad vi ska hitta på, mys och babbel vid hans brasa kan ja tänka mig. Usch vilken seg dag det har varit idag, tur att man har så braiga arbetskollegor som kan få en på bättre humör.
See u later!


Trötter

Godmorgon!
Herregud vad trött jag var i morse, fick tvinga mig själv till att gå upp. Sitter på bussen till jobbet nu, jobbar i bandhagen idag.. slutar klockan sju, sen vet ja inte om ja tar en promenix eller hittar på något, de återstår att se ;)
Ha en fin dag !


Resa

Precis tagit en dusch och nu ligger jag nerbäddad i sängen. Har varit hemma hos Hernström och kollat resor. Åh blir så taggad till sommaren, ska börja lägga undan cash nu när lönen kommer. Planen är ju magaluf som ni säkert hört tidigare? Nu har vi kollat upp semester veckor osv också, bäst att va i tid våren går ju sjukt snabbt och vips så är sommaren där ;) asså den där resan kommer bli så sjukt galen! Vi tillsammans i magaluf på en suparesa, åh lord haha! Som ja sa när ja var arbetslös att jag ville ha ett jobb och tjäna cash för att jag har så sjukt mycket jag vill göra.. Känns som att man kan börja bocka av på den lista snart, wiihoo!
Men nu tänkte jag faktiskt slagga, grymt trött och är en dag i morgon också..
Puss!


Omänskligt

finner inga ord på hur snygga dom här tre killarna är! Haha känner mig som en 14 åring, men seriöst kolla på dom ?! Helt sjuuuukt. Omänskligt, allt jag har att säga.


Tattoo

Jag har aldrig tidigare tyckt att det är snyggt med tjejer som har för mycket tatueringar, inte på killar heller typ.. Tyckte att det var snyggt om man hade någon, och inte för stor.. Men nu på senaste tiden så har jag typ ändrat mig? Älskar verkligen tatueringar, tycker de är så sjukt snyggt! Okej det finns ju en gräns, gillar inte tatueringar på halsen,ansiktet, och om man har över hela benen,magen osv.. Men typ en sleeve eller tatueringar som går i hop.
Jag har bara två styckna, men har planer på fler.. Förut så tänkte ja jämt så mycket på hur de skulle se ut när ja blev äldre och om ja skulle ångra mig osv. Men inte längre.. Nu ser ja bara kroppen som ett tomt papper. Man lever bara en gång, livet kan ta slut när som. Gör allt som får dig att må bra, lev som du vill fan vad jobbigt allt skulle va om man levde med ångest hela tiden. Om man ligger där på dödsbädden och ångrar allt man inte gjort liksom. Haha okej nu babblar ja bara känner jag.


#work

Godmorgon på er!
Usch vad dåligt jag mådde igår, länge sen jag kände mig så där krasslig. Idag är det mycket bättre, får se hur jag känner mig i kväll. Gud vilket väder det är ute, är ju bara att hänga undan skinnjackan igen, är så otroligt less på snön nu! Kom lite sent till jobbet, pga ovädret också, det gör de ju bara att man hatar det ännu mer. Åker man kommunalt så är det förseningar och åker man bil så är det köer, man kanske borde skaffa sig en snöskoter?
Sitter på take away avdelningen idag, så otroligt skönt att få vila benen från cafét ett tag! Perfekt nu när man inte är på topp heller. Slutar rätt sent, blir nog hem och sova beroende på hur ja mår, annars hittar ja nog på något börjar rätt sent i morgon.


#dödtjej

hej på er, nu är jag tillbaka!
Var uppe redan vid halv sex i morse, hade öppning idag.. När jag kom hem så åkte jag och pappa och handla hem massa behövligt. Sen tog vi en promenad på 50 min i Rudan och gick lite spår. Var otroligt skönt,trots snöovädret, behövde prata av mig lite.
När jag kom hem blev det hemmaträning och laga lchf-bröd, den här gången ett annat slags bröd. Vet inte hur de smakar, de återstår att se i morgon. Har haft världens magvärk i två dagar nu, ska kolla upp de på lördag när jag är ledig.. Men nu i kväll så har ja känt mig riktigt dålig. Mår så sjukt illa, är verkligen spyfärdig så är bara att sova nu för min del. Jag har ju sån fobi för att kräkas, de är seriöst det VÄRSTA jag vet! Dör nästan hellre, nej men iallafall för stunden. Sen känner ja mig hängig och jättesonkad, kan ju vara brist på sömn? Vad vet jag. Nej nu är det dags att sova..
Men vi hörs i morgon fina ni, god natt!


Dålig kväll

Blir inga fler inlägg idag, får se om jag är tillbaka i morgon.. Hoppas ni har överseende, puss!


<3

Du är min andra halva, min styrka, mitt hopp, min förebild, min bästavän ja precis allt för mig. Ett liv utan dig finns inte, bara tanken gör mig gråtfärdig. Du är skälet till att jag kämpar mig igenom allt svårt, det är dig jag går upp på morgonen för.
Du är verkligen världens bästa pappa!


jobbajobba!

Halloj! Sitter på bussen på väg till jobbet, trots att jag gick och la mig klockan ett igår så är jag ganska pigg. Blev ju middag hemma hos Hernström igår, vi hade lika mysigt och kul som vanligt.
Tror jag åker hem och tar en promenad efter jobbet, om jag har kraft till det haha. Funderar på att köpa ett gymkort faktiskt, pappa och ena brorsan ska börja gymma tillsammans så kanske hookar på dom, får se. Kanske ska börja öppna några dagar i veckan nämligen och då slutar jag halv fyra så då har man ju tid, om jag har stängning så är jag inte hemma förens nio och då hinner man ju knappast.
Haha inte den vackraste bilden, skyller på att jag är morgontrött.


Grillning

Mina älskade vänner kom och överraskade mig på jobbet innan stängningen.. Så åkte med dom hem till Hernström och nu håller vi och lagar mat. Jossan, mickis och mp är också här, blir grillat haha trotsar vintern! Åker nog hem och lägger mig efter att vi har käkat, ska ju upp tidigt i morgon med och jobba. Var faktiskt inte alls jobbigt på jobbet idag, var så övertrött så jag och min kollega har garvat åt allt och dagen har gått sjukt snabbt! Älskar sånna dagar, när man är så lättroad och övertrött.


godmorgon!

Ligger nerbäddad framför tvn, skulle precis gå till bussen men då vakna pappa och sa att han skjutsar mig, världens bästa! Var ute och tog en morgoncigg nyss, fysatan vad kallt det var, 13 minus usch! Blir nog bara hemma efter jobbet idag med, kolla film och bara ta det lugnt, sånna helger kan faktiskt vara riktigt behövliga.
Men vi hörs senare


Grattis brorsan och nicole♥

Juste har glömt att berätta en super rolig nyhet som jag fick reda på igår.. Min äldsta storebror ska bli pappa och jag faster.. Är så sjukt glad för hans skull ! Tror att han kommer bli världens bästa pappa ♥
All lycka till er min fina bror!

sovgott!

Gud är verkligen seg i hela kroppen och huvudet, som att jag bara fått en timmes sömn i natt. Orkar knappt röra på mig.. Åt precis middag, tacos utan bröd medans päronen åt hemmalagad pizza.. tur att man är tacosälskare då! Kollade klart på en film nyss också, någon drama film.. ligger i sängen nu och funderar starkt på att slagga.
Så sov gott mina fina läsare!


chillfredag

Hej på er! Blev ingen vidare sovmorgon i dag heller, vaknade av att solen lös mig rakt i ansiktet och att löken var vaken och då kunde jag inte somna om. Har bara varit hemma hela dagen, färgat mitt hår och bakat lchf-bröd och igår gjorde jag lchf-pannkakor. Brödet var väl helt ok och pannkakorna näst intill okej..
Finns en app att ladda ner till mobilen med massa bra recept när man går på dieter, ett tips bra ;)
Har fått huvudvärk från helvetet asså, känns som att mitt huvud ska explodera och har lite feber också. Lagom kul att man känner sig dålig när man är ledig *suck*. Ska ligga hemma hela kvällen och kolla på film och bara ta det lugnt, lägga mig tidigt också tänkte ja, jag jobbar ju i morgon och på söndag så kan ju va bra.


Gåshud!



Bowling&dricka

Har varit en helt galet rolig kväll! Bowlat och druckit och hängt med så sköna människor och bara haft så grymt kul. Är ju som sagt ledig idag och i morgon så det här blev min helg, och då måste man ju utnyttja den huh? ;)
Var ju till läkaren tidigare idag också, var mycket värre än jag trodde.. Är inte knät det är fel på utan min fot. Är ju stelopererad sen en lång tid tillbaka pga av olycka. Och jag har inte varit på någon rehab..går tydligen med foten helt snett, något jag inte alls tänkt på utan hjärnan gör de automatiskt för att avblasta det onda i foten. Och när ja går med foten snett så har en sena i knät varit sträckt hela tiden, därav smärtan.. Så nu blir det sjukgymnast, fml säger jag bara! Men om ja inte tar tag i det här så kommer de gå riktigt illa dvs protes när jag är 40 om inte tidigare.
Jaja skönt att veta vad som var fel iallafall.. Men vi hörs mer i morgon, puss på er !


.

Spelar ingen roll hur lång tid de har gått..vissa dagar är fortfarande svårare än andra, idag är det en sån dag.


Shopping och fika

sitter på bussen på väg till centrum och ska möta upp löken. Shoppa och fika är planerna. Jag tänkte dock inte handla något utan bara göra henne sällskap. Var uppe nio i morse, tog en pw och gjorde lite magövningar. Stressig morgon, hinner aldrig ta det lugnt. Ska vara hos läkaren klockan två också, sen tänkte jag åka hem och städa & tvätta och sånt som ja inte hinner med när jag jobbar.
Så här ser jag ut idag


Kvällspromenad!

precis tagit en dusch och lagt mig i sängen. Böt om direkt ja kom hem och tog en promenad, fick sällskap utan jossan.. Var en isbit när jag kom hem asså, helt sjukt kallt ute. Och nu hade ja ändå vinterjackan, annars brukar jag promenera i min vår/höstjacka.
Är helt slut, från att vara arbetslös och bara sitta hemma i månader till att jobba som en galning och ha fullt upp hela tiden.. Det tar på krafterna ska ja säga! Är ledig i morgon, dock så blir det ingen sovmorgon då ja tänkte hinna med en promenad osv innan läkarbesöket.
Hoppas på bättre sömn i natt, godnatt på er!


.


Min diet

Godmorgon! Fyfasen vad jag har sovit dåligt i natt. Drömt sånna mardrömmar och vaknat varje timme i morse och kollat på klockan för att jag trott att jag ska gå upp.. Är så jäkla less på mina sömnproblem, fem månader har nu gått, när ska de ta slut?! Jaja nu till något annat..
Känner att dieten rullar på bra, har hållt mina måltider osv förutom när jag fuskade lite i helgen. Är ledig i morgon och på fredag så då tänkte jag faktiskt baka LCHF-bröd om jag får in en lucka med tid haha. Ska till läkaren i morgon också med mitt knä. Minns ni att det var flera månader sen jag var där? fick iallafall besked om att jag hade en inflammation i senan över knäskålen och fick medicin för det. Dock så fungerade inte medicinen och det har blivit värre & värre man har inte haft tid och ork att kolla upp det. Men i morgon ska ja till någon specialist som ska kolla på det, hoppas inte att det är något allvarligt bara.

Så här har min frukost sett ut varje morgon ungefär haha. En skål med yoghurt och lite bär, eller en smoothie på jobbet utan socker så klart! Till lunch blir det glutenfritt eller så plockar jag bort kolhydraterna och äter typ fläskfilé utan pasta. Köttfärssås utan pasta osv och gör likadant även till middag. Sallad kan det även bli ibland.
Jag ska ha min dröm kropp!


Håll hårt i din goda vän för där ute finns de gott om ormar.

Människor som var de viktigaste i ditt liv finns inte längre. Människor du pratade om allt med, som du delade dina djupaste hemligheter med, pratar du inte ens med längre. Människor du skulle kunnat göra allt för är nu människor du skulle kunna pissa på. Människor du kunde lita på till hundra procent har blivit människor som pratar vidare. Människor som var de bästa du visste har nu förändrats till några helt andra. Människor du älskade av hela ditt hjärta är nu hatobjekt.
Det är läskigt hur allt kan vända så snabbt..


bombhot!

Är fortfarande kvar på jobbet.. Är bombhot precis utanför mitt jobb så de är avspärrat överallt och tåg & bussar är avstängda. Sitter och väntar på min chef, får skjuts hem utav honom.
Är rätt obehagligt att vara kvar här måste ja säga haha, blir de inga fler inlägg i morgon så har det smällt. Haha skämt å sido.


2009-2013

Haha satt och kolla igenom lite gamla bilder från 2009 på min rast. Det är helt sjukt hur mycket man förändras med åren.. För fyra år sen så var man platina blond och hade ett kilo brunkräm.. På fritiden så var moppe livet. På helgerna letade man desperat efter hemmafest och man fick be folk köpa ut cigaretter. Man hängde i centrum på kvällarna och satt och loda på Donken. Trots att det låter sjukt trist så saknar jag den tiden.. Just för att man hittade på saker hela tiden. Nu har man så stort ansvar, jobb man har tagit studenten och skaffat körkort och nästa som väntar är att flytta hemifrån. På fyra år så har man växt upp så mycket både på personligheten och utseendet, haha tack å lov för det.
2009 var ett riktigt bra år.


.


Mot jobbet!

Är inte piggare idag än vad jag var igår, men what to do?! Bara kötta jobb och heva in cash! Slutar åtta som vanligt, funtar på att ta en promenix när jag kommer hem. Haha var från jag all energi ifrån?
Jaja vi hörs senare sötisar


Det okända

Halloj! Den här dagen har varit riktigt seg, har känt mig dålig.. Mår typ illa i vågor och känner mig snurrig osv. Hoppas verkligen inte att jag börjar bli sjuk, det har jag varken lust eller tid med. Har spenderat kvällen framför " det okända" kollar alltid på det på måndagar. Tycker att alla ande program osv är så sjukt intressanta med tanke på att jag är övertygad om att de finns en annan sida. Tycker att Terry Evans är bäst han får alltid fram årtal och namn osv och han verkar vara mest trovärdig. Såg att de ska börja ett annat medium program den 19 mars, verkar också vara sjukt bra.
Nej nu tänkte jag sova så får man hoppas på att man mår bättre i morgon, godnatt på er!


skön text,skön låt!


#vinterland

Godmorgon!
Har precis fixat mig inför en jobbdag, är inte taggad alls idag..hade gärnat legat kvar i sängen.
Måste skärpa till mig med dieten nu också, blev mycket slarv i helgen, potatis & bröd och massa gott..
Ska strax röra mig till bussen, är super fint väder ute men sjuuukt kallt ! Var tydligen 18 minus klockan sex i morse ;o och har hört att snön är på väg igen.. Och nu är det sju minus om inte mer.. brr, kommer frysa ihjäl :(

Café 60

Kom precis hem från stan, spenderat kvällen på café 60 med Zigge & Hernström. Fuskat med dieten den här helgen, men i morgon är jag på banan igen! Asså jag har verkligen så sjuuukt ont i benen, kommer bli grymt jobbigt i morgon på jobbet, kan ju knappt gå! Och där är det väldigt mycket spring och stress..
La mig precis i sängen, skönt att lägga sig tidigt så att man är utvilad i morgon.
Men vi hörs i morgon


trött & bakis

Godmorgon på er!
Hoppas att det är bra med er, själv så kan ja knappt gå! Har sån jäkla träningsvärk i mina ben så de är helt sjukt. Sen är jag bra slut i huvudet också efter gårdagen. Var ju till krogen med några killkompisar, var helt dött ute igår ! Men vi hade väl kul, alla var rätt packade och skildes åt olika håll rätt tidigt, kommer dock inte ihåg vad klockan var haha. Jag var till huvudsta och snurra ? Haha fråga mig inte varför.. Nu är jag iallafall på väg hem, skulle egentligen ridit idag men dom ja skulle rida med var inte så taggade för de, haha skönt för mig! Klagar inte heller över att ligga hemma hela dagen. Sätta på en film, duscha bort baksmällan och äta en god frukost, yeah!


Krogen!

Har varit på middag med Hernström och familjen sen drog vi vidare på förkrök hos Zigge..blev ändrade planer.. Tror att den här kvällen blir riktigt grym! Var länge sen jag var ute. Sitter iallafall på bussen med några killkompisar sen ska vi möta upp några till inne i stan. Ska upp tidigt i morgon med, ännu en stalldag men man måste ju passa på att leva medans man är ledig!


Helt kär i låten !

 
 

Ridit, wiie!

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår men åkte som sagt hem till backis och glömde mobilladdaren hemma så hade ingen telefon.. Gick upp klockan fem i morse, behöver ja ens nämna att jag var trött.. Har ridit, och fyfan vilken träningsvärk ja kommer ha, var ju flera månader sen! Gick väl hyfsat, är jag som är ringrostig..Men var otroligt skönt att komma upp på hästryggen igen, saknat det så mycket. Blir nog i stallet hela dagen sen ska ja hem till Hernström och dricka lite i kväll. 

Vi hörs senare !


jag spelar inte svår, jag är bara inte intresserad


Äntligen fredag!

Den här dagen har varit efterlängtad kan jag ju säga.. Är ledig hela helgen, dock så kommer ja inte få någon sovmorgon då hela helgen är planerad.
Blev tipsad om "kesella vanilj" utav en vän, men usch var ingen höjdare alls. Det värsta med lchf för mig är frukosten, finns inte så mycket man kan äta liksom och har alltid varit en person som älskar smörgåsar. Men nu får man typ äta yoghurt, smoothie,ägg osv
Kanon väder ute hörrni, dock så är det väldigt kallt. Hörde att det skulle vara femton minus i natt? Var sjukt kallt när ja promenera hem från backis igår, sju minus *brr*
Jobbar till klockan sju i kväll sen ska ja hem och packa väskan och ge mig av till backis där ja sover över natten.
Hörs senare, ha en fin dag!


Helt slut

Sitter på bussen på väg hem, otroligt skönt. Den här dagen har varit sjuukt jobbig! As mycket stress på jobbet, kaos rättare sagt.. Sen har det hänt lite andra jobbiga saker, trodde ja skulle bryta ihop asså. Tänkte ta en promenad när ja kommer hem, sen lite hemmaträning och käk. Kommer nog somna direkt ja lägger mig i sängen, är helt slut i hela kroppen. Har namnsdag idag btw så grattis till mig. Haha inte för att den dagen betyder något för mig, vissa får ju presenter och grejer på sin namnsdag, wtf?! Haha.


strålande väder

när det är så här fint väder hade man ju helst varit ledig och tagit en lång promenad eller något..men icke de. Sitter på bussen på väg till jobbet, kommer komma in en halv timme tidigare haha som vanligt går ja alltid för tidigt till bussen,bättre de än sen huh ;)?
Har sjuuuk träningsvärk i magen och armarna, känns att man inte tränat på ett tag kan jag ju säga.


nya skor

Har använt mina skor som man tränar rumpan av på jobbet..inte bra tänkt säger jag bara! Skorna funkar till en början och du känner verkligen träningsvärk i lår och rumpa,men går man i dom för länge så får man problem med leder osv vilket jag har fått. Har så sjuuukt ont i knäna och ryggen, kan knappt böja på benen, känner mig som en 90åring. Så jag varnar er som har sånna skor, gå inte i dom för länge! 

Sitter hemma hos mp med jossan för tillfället, ska slå på en film och bara chilla.


min start på dagen

Började morgonen med promenad på ca 40 min med jossan. Sen gick vi hem hit och åt lite frulle och gjorde övningar med pilatusbollen. Har precis tagit en dusch och håller på att tvättar. Nu blir det film och bara chill!
hörs senare


Hos hernström

Med jossan å mickis.. Sitter och kollar tv och pratar skit. I morgon är jag ledig, dock så blir det ingen sovmorgon alls, ska ut på en promenad med jossan på morgonen och tvätta å dona. 
Men vi hörs mer i morgon


Kaffebärs

haha de var och spela in kaffebärs vid vårat café i morse. Älskar de programmet, så jäkla sköna!


Bra start på morgonen

godmorgon sweeties.
Gud vad tråkig min blogg har blivit, inte alls lika mycket uppdatering längre, det måste det bli ändring på!
Sitter på bussen nu till jobbet som vanligt, sen efter jobbet ska ja eventuellt träffa Hernström.
Började morgonen med lite energi, känns ganska tråkigt att man inte kan äta mackor osv.. Men är riktigt taggad på det här! Vill se en förändring och få bort kilona som jag har gått upp på cafét.


Godmorgon

Sitter på tåget på väg till sumpan, ska jobba där i några timmar sen vidare till ringen och jobba där..jobbjobbjobb!
Har hört att det inte går att gå in på min blogg i bland? Ingen aning om vad de kan bero på..kanske är http://blogg.se">blogg.se det är fel på?
Blev dålig uppdatering igår, men jobbade som vanligt och sen åkte ja hem till faster och hämta mina väskor osv och sen hem till Haninge. Gjorde alltså inget speciellt alls.
Hade tänkt att börja med lchf idag, fått höra både positiva och negativa saker om den metoden, men ska inte hålla på så länge. Det man gör är alltså minskar på kalorierna och äter fet mat. Får se om den funkar? Tänkte köra i en månad iallafall sen får vi se om ja fortsätter.


badmys

Godkväll på er, hoppas att allt är bra med er själv så mår jag mycket bättre..dock så var det väl rätt drygt att gå upp klockan sex i morse haha men för att få cash måste man ju jobba ;)
När jag kom "hem" så åt jag middag middag och kollade lite roliga klipp med faster och gud vad jag skrattat! Sen är kusinerna hemma och även den äldsta kusinens flickvän,trevligttrevligt.
Har tagit ett jättemysigt skumbad, vi har ju inget badkar hemma utan en bastu där istället så det var riktigt skönt att få bada igen hihi.
Blir bara en lugn hemmakväll, jobbar ju i morgon med.. om vi inte hörs senare så hörs vi i morgon puss på er!

<3

Den här lappen låg vid dörren i morse, världens bästa faster :') <3


bekännelser

jag kan inte åka någonstans utan musik! Måste ha med mitt headset vart jag än åker
jag är en väldigt envis människa
jag har två tatueringar, ska  göra en till över revbenen snart..AJ!
Jag tycker att det är fult när tjejer har för mycket ytliga muskler
jag pratar väldigt mycket i sömnen,nästan varje natt vaknar jag av att jag ligger och pratar haha
jag måste ha kaffe på morgonen,iallafall när jag jobbar.
Har skit dålig blodcirkulation,fryser hela tiden och mina händer är alltid iskalla även fast ja är inomhus, borde sluta röka
Är en riktig städmänniska,ligger det kläder på min stol i mitt rum tycker ja att de är stökigt..små städar hela tiden
jag har rökt i 6 år, funderar på att sluta haha
jag sover med duntäcke året runt,helt sjukt.

you know my name not my story you know what i've done not what i've been through


så äre!


friday

Hemma hos faster igen efter en lång arbetsdag.. dock så var den inte så jobbig och dagen gick väldigt fort.
Suttit och pratat om allt mellan himmel och jord och druckit några glas vin. Gjort ansiktsbehandling och käkat middag, mys! Men är nog dags att gå och lägga sig snart, ska upp om mindre än sex timmar..
Ha en bra fredags kväll allihopa !


Mitt andra hem <3

Åkte ju hem till min faster igår, har som ett eget litet rum där. Hon hade städat och gjort så mysigt när jag kom och i morse hade hon gjort värsta mysfrullen med gröt och grejer. Sitter på pendeln på väg till jobbet nu, slutar inte förens klockan åtta i kväll *suck*..
Jobbar ju hela helgen och blir kvar i rönninge över helgen så kommer nog bara bli mysiga hemmakvällar.


RSS 2.0