Fika med släkt

Godmorgon!
Var uppe redan vid nio i morse och var tvungen att åka till Skärholmens centrum och köpa de sista tills i kväll. Nu väntar jag på babe och faster som åkt iväg för att handla lite mat. Sen kommer några släktingar hit på fika. Kommer nog inte blogga så mycket mer idag, då jag kommer ha fullt upp hela dagen och kvällen..
Men om jag inte gör något snabbinlägg så hörs vi i morgon, puss!


Kaosväder!

Herregud vilket väder det är ute! Blixtrar hela tiden och spöregnar!!!
Vi är på g hem till rönninge nu, har träffat lite vänner men inte gjort något speciellt alls.. Stått och snackat om lite allt möjligt bara.
Skulle ju vara ett skit stort race i kväll så är värsta polisrassian i Haninge haha, snutar överallt!
Men blir nog inget med tanke på vädret..
Jaja hörs i morgon, god natt.


Min födelsedag

Kom på att jag totalt glömt bort att berätta vad jag gjorde på min födelsedag.
Var i allafall och käka på en mysig restaurang vid vattnet på söder med pojken och familjen. Sen drog vi vidare och satt och drack lite och umgicks.. Fick massa fina presenter, bland annat en parfym utav pojken..ÄLSKAR DEN!
Och i morgon blir det fest med lite vänner, kommer nog bli riktigt trevligt! Hade I allafall en underbar dag.


Nya dofter från V.S


Hello friday!

Äntligen fredag och äntligen en ledig helg!
Som ni märkte så blev de lite tomt med inlägg igår, men var ganska bitter så kanske var lika bra det hehe. 
Har varit på bolaget och handlat lite inför morgondagen och ställt in armbandet till min nya klocka som jag fick födelsedagspresent av mina föräldrar. 
Nu är vi på väg till farsta där jag tänkte köpa en ny V.S body splash och kanske någon body crème. Sen får de vara slut på shoppandet haha. Har shoppat upp flera tusen den här månaden, massa nytt och fint som jag glömt att visa er. Allt från saker till rummet och till mig själv. 
Ingen aning om vad man ska göra i kväll, var planerat att gå på bio men de kommer vi nog inte hinna med då vi måste till Haninge igen och hämta min klänning lite senare, sen skulle jag behöva reparera min nagel som jag lyckades ha av hehe. 
 
 

Snart så..

Saknar gymmet som fan! Åååångest och ja hatar att jag proppat i mig så mycket skit på senaste tiden, blivit allt för mycket av de goda.
Men är bara att börja om igen och jag är mer taggad än någonsin, i september så jävlar!


Skön morgon

Godmorgon!
Haha tur att jag kollade schemat en sista gång igår, började tydligen Inte så sent som jag trodde..
Min morgon började rätt skönt i allafall..slog tån i sängkanten och bröt min nagel haha klantarsle!
Sitter på pendeln mot jobbet nu, slutar inte allt försent sen blir de nog raka vägen hem. Fredag i morgon woppaa, har lite grejer som ska fixas sen tänkte jag och älsklingen hitta på något.
Hoppas att eran morgon startade bättre än min, ha en bra dag sötnosar!


badmys

Godkväll!
Hoppas att allt är fint med er, vet att min blogg är riktigt tråkig just nu.. men har inte så mycket ork till att uppdatera hela tin och finns varken lusten eller orken där så blir inläggen jäkligt trista!
Det här är ju trots allt min blogg och ja skriver egentligen om vad jag vill, men vill inte ha någon deppblogg heller liksom. Jaja nog om de!
Slutade tidigt idag men var jäkla förseningar så tog mig drygt två timmar att åka till Rönninge som i vanliga fall tar typ 40 min gaaah om jag var arg!
Tog mig ett lååååång bad med peeling & ansiktsmask sååå mysigt! Sen satte jag på mig myskläder och bara tagit de lugnt hela kvällen. Börjar senare i morgon, får lite sovmorgon men ska lägga mig strax ändå så att jag får sova ut ordentligt.
God natt fina ni och sov så gott,puss.


...

Min högsta önskan är att jag kunde spola tillbaka tiden och stanna den. Spola tillbaka till den tiden då vi hade de som bäst, och sen stanna där föralltid.
Du är förlorad sen en lång tid tillbaka och inget kan nu bli som de en gång va.
De skrämmer mig, ångesten äter upp mig inifrån. Allt de svåra har gjort mig så mycket starkare men även den starkaste människan kan känna sig svag i bland. Jag känner ingenting jag känner bara smaken utav salt på mina läppar och blöta kinder. Jag känner mig tom,känslolös.
Jag kommer att resa mig igen, precis som alla andra gånger, tack vare att jag har fantastiska människor runt om mig. Medans du håller på att förlora dom.. Och du ser de inte själv och de kommer du nog sorgligt nog aldrig att göra.


20 bast 🎊🎉💕

Godmorgon!
Blev väckt på sängen med pannkakstårta och av att faster och hennes man sjöng för mig, så fina!
Sitter på tåget till handen nu och ska möta upp Nicole och ta en fika, super härligt väder ute!
Sen i kväll bär de av till stan för middag med pojken och brorsorna. Hörs kanske senare, ska vara social med vänner och familj idag. Puss på er och tack till alla som grattat mig, ni är underbara!


Mys måndag!

Underbart att denna jobbdag är över! Åkte direkt hem hit till rönninge.. Sitter och njuter av ett glas rött och pratar lite skit med faster. Sötnosen har bakat hela dagen inför mitt fika på lördag, luktade bullar i hela huset när jag kom hem.
Ledig i morgon, tänkte åka och träffa lite vänner i Haninge på dagen. Sen så fyller jag ju år i morgon så då blir de middag i stan med familjen.
Nu ska jag fortsätta bara social, sov gott på er!


höstväder

Godmorgon!
Shit vad jobbigt de var att kliva upp ur sängen i morse! Inte alls taggad på att jobba..
Morgonen började med att man tappade mobilen i marken så att sen pajade i hörnet,kuuuuul! Bra start på morgonen liksom..
Slutar sent idag sen ska ja raka vägen till Rönninge och ta en lång pw med faster..rensa tankarna lite.
Är sjukt kallt ute, mina händer är som isbitar,verkligen höstväder!


...


Fika med pojken

Världens bästa pojke kom och hämta mig efter jobbet. Tog en fika på heron city nyss och nu är vi på väg mot rönninge. Är inte alls på humör idag heller, ska lägga mig i badet och försvinner från jorden ett tag.


Flytt till rönninge ett tag

Blev inge jobb för mig idag, har varit en sjuhelvetes natt! Är på väg till min faster nu där jag ska bo ett tag. Behöver komma i väg, vara för mig själv och få en omväxling.
Har köpt med mig lite hemspa grejer, skrubb,ansiktsmasker osv så de är nog vad jag kommer pyssla med i kväll. Pojken följer med dit på middag också.. Blir nog inga fler inlägg i kväll, men de kanske ni förstår. Hoppas att allt är fint med er, hörs i morgon!

Du tog mig på fötter igen, du gör mig till världens lyckligaste!


Myskväll!

Varit och kollat in brorsan lya, super fin! Man blir bra sugen på att skaffa sig eget nu när alla syskon gjort de..päronen får stå ut ett tag till hehe.
Ätit god mat och druckit lite vin, riktig myskväll. Nu är vi på väg in till stan och ska droppa Linus sen har jag ingen aning om vad vi ska göra.
Slänger in ett inlägg i morgon, puss!


Fika med tim

hej bloggis! Läget då? själv mår jag prima. Har ju varit ledig idag, tvättat och fixat hemma. Sen åkte jag till Tyresö och tog en fika med Tim. Kollade runt i lite affärer, hittade inget till mig själv med däremot en present åt min pojkvän som fyller år snart.
Nu är jag och fredrik på väg tilm tyresö och ska hämta upp min storebror Linus så ska vi åka och käka någonstans.
Har ingen aning om vad vi hittar på sen, men jobbar i morgon så blir nog ganska lugnt i kväll.
Hoppas att ni får en trevlig kväll å helg 😘


kan inte sluta lyssna..


Cause you are the piece of me I wish I didn't need


tråkig blogg

Godmorgon! Sovit gott? De har iallafall jag, ville kasta min väckarklocka i väggen i morse. Sitter på bussen på väg till jobbet nu.. Slutar sent sen blir de nog raka vägen hem till sängen och skalla kudden haha. Och i morgon är jag ledig woop!
Gud vad tråkig min blogg har blivit, känns som att ja skriver om samma saker hela tin.. Men ja gör typ samma saker varje dag. Vaknar, åker till jobbet och sen hem och sover?! Inte de roligaste att läsa om kanske.. Men har tappat blogginspon totalt!
Jaja ha en bra dag hörni, hörs senare om ja inte är allt för död.


Nya nails

halloj! Guuuud vilken natt, knappt fått någon sömn alls och sova ut i morse blev de inget utav heller. Nicole tog en taxi hit i morse och käka frulle med mig haha!
Har varit i centrum och kollat runt och sen fixat mina naglar. Blev riktigt tjusiga! Hoppas bara att de håller sig till min dag, bäst att vara försiktig.

Är hemma nu och väntar på att Fredrik ska sluta, ingen aning om vad vi ska göra..


Pepparkaka?

ligger och kollar igenom lite bilder från Maggan.. Den här bilden är tagen några dagar efter att jag kom hem. Hur brun var man inte? Fan ångest! Känner mig skit blek nu.. Måste sola någon dag, men eftersom att hösten typ är här så får de bli fuskbränna hehe.

Har varit en riktig slappar dag, tog en varm lång dusch och dega på soffan. Tänkte försöka sova nu och i morgon ska jag sova ut, sköööönt! Godnatt på er.


där satt den !

 

beroende


desperat efter en blus haha

Nu har jag kollat runt i alla butiker i Haninge Centrum efter någon festlig topp eller klänning men hittade verkligen ingenting! Har kollat runt lite på nätet nu och hittade denna ursnygga topp som jag klicka hem.

Funtar på att stanna hemma i kväll och bara ta det lugnt, göra lite hemma spa med skrubb osv och sätta på sig myskläder & glo på film. Är ju ledig i morgon och då blir det att sova ut, skulle verkligen behöva det !
 

lunchrast

hej på er!
Gjorde inget speciellt igår, åkte typ hem och sov efter jobbet därför blev de inget inlägg.
Hoppas att allt är fint med er, jag mår hyfsat.. Känns som att jag börjar bli förkyld igen så där lagom till min födelsedag å allt,kuuuul. Får softa järnet så att jag inte åker på någon hemsk hosta osv igen, ooooorkar inte!

Har lunchrast, sitter ute och smokar i de fina vädret. Efter jobbet bär de av till Haninge centrum, ska möta upp Nicole. Tänkte kolla runt på lite kläder och se om man kanske hittar något. Jagar en vit kjol och en fin blus, någon som har tips? Hehe.


Låt mig va!

Vad vill du med mitt liv? ge fan i mig och allt som har med mitt liv å göra och det är inklusive min familj, Idiot!


I still miss you


Kalas 🎉

Godmorgon!
Var ju hem till Hernström på fika igår.. Hade riktigt trevligt och bjöds på en massa gott!
Var hemma vid tio och somnade bums.
Nu sitter jag och väntar på bussen till gullmars, lång jobbdag idag. Har ingen aning om vad jag ska göra efteråt men blir nog antagligen att åka hem och slagga.
Ha en bra dag fina ni!


ett glas vin, eller två..eller tre..eller fler

Nu är presenterna inslagna och klara.. Dags att röra sig mot hernis strax!
Är helt slut i huvudet idag.. Blev lite mer än ett glas vin hemma hos Nicole igår haha. Vi satt där i några timmar, hon fixade min naglar också..lekte lite med naglack hehe. Haft faktiskt bokat tid för naglar på onsdag, saknar att ha längre naglar. Man känner alltid sig mycket fräschare med långa fina naglar, iallafall jag!


Nomnom 😍

Lunchat med babe och köpt en present till hernis.. Ska över dit lite senare och fira honom :) sen blir de att lägga sig tidigt i morgon.. Har långt arbetspass i morgon.


fight

Hej på er!
Haha visst sa jag att det skulle bli en min kväll igår för att ja jobbade idag?! Brukar iallafall låta så och sluta på ett helt annat sätt haha! Mycket riktigt..Började med att dricka några glas vin när jag var hos pojken på middag. Och efter de så hamnade jag på en pub och efter de drog vi vidare till en annan. Vi hade as trevligt tills de spårade ur runt tolv tiden. Vill inte gå in på allt men blev slagsmål och min far har brytit revbenen styrkekramar till honom.
Kom i säng väldigt sent och trodde inte alls att jag skulle klara av att jobba efter de som hände. Men jag krigade mig upp och tog mig dit,heja!
Nu sitter jag på bussen på väg hem, ledig i morgon JIPPIE!
Tror vi ska förbi Nicole och fixa mina nails hehe, kan inte lova att de inte blir ett glas vin till de.


😍


Hurra!

Grattis världens bästa på din dag <3


Shopping

Har varit till Farsta och shoppat lite med pojken. Köpte en present till min killkompis som vi ska fira på söndag och en skinnjacka till mig. As snygg! Visar när jag kommer hem..
Nu är vi på g till pappas jobb och ska hälsa på sen blir det middag hemma hos Fredrik i kväll.
Jobbar ju i morgon så blir nog att lägga sig i skaplig tid.. Hade så gärna velat se Steve Aoki som spelar på Amba idag, fick så bra erbjudanden också men kommer aldrig komma upp i morgon då.


låt mig få leva

varför kan jag inte få leva i nuet.. Varför måste alla platser påminna mig? så mycket tankar, så mycket känslor som kväver mig. Varför finns de ingen vägledare? En bit som hela tiden saknas och aldrig gör mig riktigt nöjd eller hel. Jag älskar&saknar men framförallt hatar.. Jag känner mig som två personer med två olika känslor och hjärtan å hjärnor. Låt mig vara!


mot Tyresö

hellu. dålig uppdate jag vet.. Men vi får inte ha våra mobiler på oss på jobbet längre och de enda jag har gjort är att jobba och sen åkt hem och sovit.. Så har inte haft någon tid för uppdatering.
Idag slapp jag stängning, yeees! Och de innebär att jag sluta halv fyra och fick lite tid över för att träffa vänner.
Är med pojken och Nadja just nu, på g ut mot Tyresö.. Ska åka till ett fik nere vid vattnet/grottorna. Sen ska jag troligtvis träffa min barndomsvän beccis också. Ledig i morgon men ska upp tidigt för att åka till UMO, segt som fan men sånt som måste göras..


helt slut

Godmorgon!
I morse var de inte lätt att gå upp.. Har gått och lagt mig försent dom senaste dagarna,ser ut som en zombie.
Var ju på akuten igår, gick bra fick antibiotika och hostmedicin, var inget allvarligt.

Jobbar långt pass idag och i morgon.. Ska åka hem och ta hand om min tvätt och sen gå och lägga mig bums! Så jäkla trött.
Fint väder vi har idag! Njut ni som är lediga för snart är hösten här ;)


beslutångest

varit förbi akutmottagningen och bokat tid.. fick en tid klockan halv tio?! kul när man ska upp tidigt och jobba i morgon. Att det ens får heta AKUT mottagning när man ändå måste boka tid? då kan man ju lika gärna boka tid på en vanlig mottagning liksom. Men måste kolla upp min rethosta blir galen på den och eftersom att vi bodde i ett mögigt rum så kanske de inte är så bra..
Sitter och väntar på att käket ska bli klart, sen måste jag fixa lite grejs.. kan inte berätta nu utan de får ni veta när det är klart.
Juste.. jag har beslutångest över mina tatueringar på händerna. Dom har ju försvunnit jättemycket, har släppt en massa färg då det är lätt att det blir så på händerna då man byter skinn så ofta på händerna.
Vet inte om jag ska fylla i dom eller inte, men känns inte som att man vill gå runt med fula gaddar heller? hm..
 
 
 

true shit


Utvilad

hejsan! 
Vissa dagar är bättre än andra och dom senaste dagarna har varit lite jobbiga. Vill inte gå in på vad som har hänt, men nu mår jag bättre. Tack fina ni som funnits där. 
Har bara varit hemma och tagit de lugnt och haft filmmys med pojken och vilat ut. Är på väg till jobbet nu, har fortfarande inte blivit av med min förkylning?! Vet inte om man kanske borde kolla upp de.. 
Slutar tidigt idag sen tänkte jag åka hem och fixa några saker som skulle behövas. 
Nu är semestern slut för de flesta också, hoppas att ni haft de bra och njutit. Jag har haft en underbar semester, lite trist att jag varit sjuk den senaste veckan då jag hade velat hunnit med lite fler saker men de kommer igen. 
 

inte min dag igår

Godmorgon!
Då vare bara att kötta en jobbdag till, usch är helt slut. Hade rent ut sagt en pissig dag igår, var på skit dåligt humör! Så hade ingen lust alls till att blogga, eller något annat heller för den delen..
Träffade pojken efter jobbet, följde med på race. Var sjukt mycket folk, tror jag aldrig sett så mycket folk på ett race förut..
Men frös, och var trött och väldigt bitter så blev tidig hemgång.
Hoppas på att denna arbetsdag blir bättre men funderar starkt på att bara åka hem och slappa efter jobbet. Har en sån fruktansvärd rethosta och ska upp tidigt i morgon med. Jaja får se! Hörs senare

Btw! Kolla den här enorma vidriga spindeln jag hitta på väggen igår, fick PANIK! usch spindlar är verkligen de värsta jag vet!


Alesso la den!


Think about it..

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm her
But what happens when karma, turns right around and bites you?
And everything you stand for, turns on you to spite you?
What happens when you become the main source of her pain?
 

Bekännelser

Jag längtar till vintern lite grann faktiskt
Jag tänkte tatuera mig snart igen 
Jag avskyr mitt hår! Haha
Jag vill åka utomlands NU!!
Jag tröttnar jättefort på klädesplagg, vill ha nytt hela tin haha. 
Jag tycker att ni alla suger på att kommentera, speciellt när jag frågar er något haha ett svar iallafall tack?
Jag saknar gymmet!
Förstår inte modet med uggs på sommaren.. Typ shorts å uggs? Fult och äckligt! Fatta tåbiran haha usch! 
Jag älskar att åka båt och vara i skärgården, så mysigt! 
Jag känner mig blek igen, hatar att färgen försvinner så snabbt :( 

Blir aldrig nöjd

Haha blir så trött på mig själv i bland..
När jag skulle fixa håret i morse så fick jag ett utbrott då de inte blev som jag ville så de slutade med att jag satte upp de. Sen börja jag klaga över hårfärgen haha.. Jag är verkligen inte nöjd med den hårfärgen jag har idag. Tycker att den ser förjävlig ut.. Känner mig som en 14 åring i den och de var ju inte meningen att de skulle bli så här ljust..
Men jag vågar inte röra mitt hår nu.. Ska låta de vara ett tag, typ inte röra det på en två månader (inte ens utväxten) sen ska jag gå till frisören och få fram min naturliga hårfärg..sätta i löshår och sen förhoppningsvis inte färga håret igen på några månader/år haha.
Det skulle ju verkligen må bra utav det, men jag är ju som jag är.. Ledsnar på färgen efter någon månad och tänker "en gång till bara".


Saknar!

Godmorgon.
Usch vad jobbigt det var att gå upp i morse trots att jag gick och la mig vid nio!
Är fortfarande sjuk.. Febrig,hosta och snuva. Men de är bara att kriga, behöver ju pengarna.
Har ångest också, gått upp i vikt igen sen jag tog break med träningen.. Måste komma igång igen när jag är frisk, saknar det!
Och jag saknar värmen, att ligga och slappa på stranden och inte behöva göra någonting, haha dubbel moral?!
Men en sån här grå och trist dag kan man ju inte låta bli att tänka tillbaka..på hur bra man hade det där borta.


Bakismys

Har varit och hyrt filmer då jag lyckades paja HDMI-kabeln igår haha.
Sen köpte vi naturgodis och chips,dipp hehe bakismys!
Nu blir det tacos och mera film, ska vara dåligt väder hela veckan har jag hört.. Tur att man börjar jobba nu då!

Min kärlek


MÅÅÅÅÅÅÅÅSTE!!!

Sitter och kollar igenom massa filmer från tomorrowland.. Så jävla Epic!
Måste dit nästa år, problemet är ju att få tag på biljett man har typ bara lotto om man får tag på en..
Gåååååshud..
 

kääääärlek!


krogen

God morgon!
I bland undrar jag hur fan jag tänker haha. Har varit så jäkla dålig dom här senaste dagarna, hostat som en idiot och varit as förkyld. Andfådd utav att gå upp för trappen liksom, nej men ändå så krigar jag ut till krogen haha. Vi satt här hemma först och gjorde lite smarriga drinkar och kan ju säga att de inte behövdes mycket dricka där inne sen haha. Åkte därifrån tidigt, sen träffa vi Alexandra och åt på Vega baren haha standard var hemma vid fyra. Idag ringde pappa och väckte mig lika bra det annars hade man väl sovit bort hela dagen..
Blev inte bättre utav att dansa och supa i natt så nu mår man verkligen som man förtjänar,pucko!
Ska följa med fredrik och köpa skor sen tänkte jag bara ligga hemma och slappa hela dagen och gå och lägga mig vid nio..inte för att jag kommer kunna somna då haha. Åh ångest, vill inte börja jobba igen !


bio

Gud vad dålig jag är på att blogga! Men kommer nog bli bättre när jag börjar jobba igen ska ni se..
Var in till stan och tog en cider med Nadja,Hernis och fredrik sen gick vi på bio. Såg filmen the long ranger, riktigt bra var den!
Sen åt vi på vega baren på vägen hem, kan inte säga att det blev tidigare haha och i kväll lär det inte heller bli det.. undrar hur det ska gå när jag börjar jobba igen.

Sitter och väntar på fredrik, vi ska åka och handla frukost/lunch.. Inget roligt väder ute idag, känns som en filmdag. Men i kväll blir det andra bullar ;)

 


Gårdagen

Var hem till Beccis igår där även Lina och Tim var. Tog ett glas vin och sen klippte hon mig vilket verkligen behövdes efter alla färgningar haha.
Sen träffa vi Alexandra och Nadja och gled runt lite, kom hem vid tre.. Har varit hemma tre nästan varje natt, tror de är dags att vänta tillbaka på dygnet nu när man börjar jobba snart.

Älskar Beccis kattunge, så jäkla söt!


haha som 10 år igen

Ben & Jerry's glass & Rosa the Movie, perfa när man är sjuk!


lunch


minigolf

God morgon! Blev inget inlägg igår, glömde totalt bort..
Vaknade sent sen åkte vi och spelade golf med tony & jacop jag kom tvåahehe. sen åkte vi och träffade Nadja, gjorde inget speciellt alls.. hon har fått en kattunge, så jäkla söt! Är fortfarande sjukt förkyld, blir nästan aldrig sjuk men när ja väl blir det så sitter de i så jäääkla länge.. Hade massor planerat den här veckan men fick skita i allt och ligga på soffan i stället, kul..jaja what 2 do. Börjar jobba snart också, ångest men samtidigt så ska det bli skönt att få tillbaka sina rutiner igen och vända tillbaka på dygnet.

Lek med 740in

Var sjukt mycket folk i stan, såg massa schyssta bilar..
Nu har vi hämtat Fredriks vinterpulka och är ute och leker lite med Nadja å Tony. Lär röra oss hemåt strax..mår fortfarande dåligt :(
Blev ett snabbt inlägg bara, hörs mer i morgon natti!


Tröst-shopping!

Hallå där!
fyfan vad kast jag mår, låg hemma hela kvällen igår.. Idag fick jag dock panik och var tvungen att gå ut och få lite frisk luft. Åkte till Nacka med Fredrik och tröst-shoppa lite hehe ;)
Köpte mig ett par jeans,löshår,smink smyckeskrin och lite annat.. Sen hittade jag en tavla som jag blev helt kär igen, den är dock för stor till mitt rum så köpte den till päronen hihi. Älskar den och de gjorde dom med! Sen blev de glass paus och nu ska vi äta med några vänner till Fredrik. Sen är de bilträff i stan i kväll, har laddat upp med medicin hehe.


Som du har stått ut, som vi har kämpat..
Du fångade mig och inget ska komma i vår väg, jag älskar dig♥
 
 

lyckad resa!

Nu när jag har tid till att blogga så tänkte jag berätta lite om resan.. Först och främst så trodde vi att vi skulle vara där i en vecka, men sen såg vi på biljetterna att det bara var 6 dagar. Blev besviken då men jag tror aldrig att jag hade pallat en dag till, så tackade mig själv på hemresan. Hotellrummet som vi bodde på var nog de minsta jag någonsin har sett haha. Var en pytteliten etta med en säng som vi fick dela på. Balkongen o rummet var typ lika stora haha!
Vi fick en rutin där nere.. Upp och äta frukost vid halv nio, varje morgon vilket vi också lyckades med oavsett hur sent vi kom hem. Sen smörjde vi in oss med solkrämer osv och gick till stranden.. Vi bodde ca fem-tio min till stranden och 3 min till bargatorna om ens det haha. Vi bodde mitt i smeten!
Efter stranden så var det bara upp till rummet och byta osv för att sedan dra ut och käka. Efter det blev det förkrök på hotellet och sen utgång.. Så såg de ut ungefär varje dag haha.
Vi blev "polare" med några bartenders och promotare på ett ställe som blev favoriten, as trevliga och vi fick riktigt bra erbjudanden. Gick ut med 200 kr varje kväll och kunde komma hem as packad med en hundring över haha helt sjukt!
Hernström piercade bröstvårtorna och jag gjorde en fylletatuering HAHAHA inget jag ångrar direkt heller..
Sen åkte vi partybåt också vilket var det sjukaste jag har varit med om.. gratis dricka och massa sexlekar. Killarna stod bokstavligt talat nakna haha där fanns de inget att skämmas över..
Bargatorna var proppfulla, människor överallt! Allt blev så lyckat, skrattade konstant hade så jäkla roligt det var verkligen den bästa resan jag har gjort i mitt liv.
Har massor mer att berätta men jag tror lite får stanna också hehe men som ni säkert förstår så hade jag det hur bra som helst.

Tror någon dansa loss i skorna?! haha


SJUKLING

God morgon.
Hoppas att allt är fint med er, själv så mår jag skit! Har åkt på världens jobbigaste hosta och förkyldning..känner mig febrig också.. alldeles svag i kroppen och orkar ingenting. Tror det är från flyget? eller något från magaluf..
ligger i sängen och ska strax sätta på en film. Super fint väder ute, ska bli värsta värmen nu i helgen, jätteroligt att ligga här hemma..FML!


Hemma från paradiset

Hej bloggen!
Nu är jag hemma igen, kom hem igår natt.. Åkte hem direkt och la mig helt utslagen i sängen.
Idag har jag varit in till stan och shoppat med Fredrik, sen åkte vi hem till honom på middag.
Jag har så mycket bilder att lägga upp och så mycket att berätta. Men det får bli när jag sitter vid en data och inte mobilbloggar.
Saknar Spanien redan, var inte alls kul att komma hem till de här vädret, flagnar i hela ansiktet också :( man lär ju inte få behålla färgen i många dagar..
Men gud vilken resa alltså, den bästa resan jag gjort i mitt liv!

Nu är vi på g till Nicole, sen har jag ingen aning om vad vi ska hitta på..


RSS 2.0