Mys med tjejerna

Kom precis hem till Nadja, ska äta pizza och dricka lite vin sen drar jag ut me Emma och Nadja :) så här ser jag ut i kväll.. Hoppas att ni har en grym kväll allihopa, för det ska jag ha!


Lunchar

På taco bar, tror ja tar tillbaka det där med att inte ära ute.. Ser inte ut att gå så bra för mig haha :)


Vad tycker ni?

Fick hem ett paket för någon dag sen.. Hade vunnit någon slags tävling på internet där ja hade svarat på frågor om vikt och hälsa.. Fick hem ett paket med tabletter (kosttillskott) dom ska tydligen vara sjukt bra, man tar tre tabletter om dagen till varje måltid och man ska röra på sig rätt mycket om dagarna och vips du går ner massa! Känner dock att jag inte behöver gå ner i vikt, vill bara få en mer vältränad och fastare kropp så kanske lottar ut dom här i bloggen om någon är intresserad? Eller så ger jag dom till någon vän :)


30/11

Godmorgon !
Krigade mig upp ur sängen i morse, sovit jättedåligt i natt, vaknat flera gånger och tog mig två timmar att somna igår. Så var sjukt trött när jag vakna i morse, tog en dusch för att piggna till. Har precis gjort mig i ordning och ska strax åka till centrum för att möta upp Emma. Hon skulle shoppa så gör henne sällskap :) fredag idag, skönt för er som jobbar och går i skolan! För mig blir det inte så stor skillnad dock..


Oouuppss!

Hände en liten olycka.. Råka bokstavligt talat hoppa sönder marken!!
Asså seriöst är översvämningar överallt osv världen kommer seriöst gå under 2012 ?!


Ute på vift

Ute och åker med fredrik och zigge. Var nyss och hälsa på gamla jobbet (Sköndal Donken) och prata med min gamla favorit arbetsledare. Nu är vi på väg till Tyresö c, dom ska tydligen ha kvälls öppet till elva :) får se om man får med sig något hem..


.

 
 
Tänker inte sitta och ångra något mer , jag har haft så sjukt kul igenom mina år ! Jag har gått fel vägar och
 lagt ner mer tid på vissa människor som jag egentligen inte borde vissa gånger. Jag har gjort misstag och blivit bedragen, jag har blivit förlåten och förlåtit. Jag har hatat och älskat. Jag har sårat och blivit sårad, men av alla dessa nedgångar har jag fått erfarenheter, jag har lärt mig så mycket ! Och jag har varit med om saker som varit dom värsta i mitt liv, men de har gjort mig så sjukt mycket starkare idag. Det jag egentligen vill komma fram till är att man inte alltid kan gå runt och ha ångest över alla felsteg man tagit i livet. Man kommer alltid haka upp sig på dom och man kan ju aldrig få dom ogjort så glöm och gå vidare.. Klart att det finns saker som jag ångrar att jag gjort men nu går det liksom inte. Och oavsett vad som har hänt så har jag alltid blickat framåt, och följt mitt motto "forget yesterday life is about tomorrow".
Några bilder genom åren
 
 

Numera! - Varför gör du det med honom?

Zigge har fått den här låten på min hjärna. Skön text !

Milla today


HAHAHA!! HUR TÄNKTE DOM ?!

>

.


29/11

God morgon!
Precis tagit en dusch och fixat i ordning mig. Sitter och äter frukost nu, varm choklad med toast perfekt start på dagen den här årstiden! Tänkte kolla klart på en serie och städa lite på rummet, ser ut som ett bombnedslag!
Var rätt mysigt att titta ut genom fönstret i morse


Ute på äventyr

På Scania och sladdar lite med vännen Zigge och återupplever gamla minnen!!
Just nu uppskattar jag snön!


.


Mysig lill-lördag!

Dålig mobil bild, sitter på café 60 med Zigge igen haha. Men är ett sånt sjukt mysigt café och är ändå pissväder ute så why not?! Var ett gäng kompisar som skulle ut och fira Lill-lördagen men nja, tyckte att fika vad mysigare i det här vädret!


bekännelser

Har fyra mjölktänder kvar haha :$
Har ingen instagram, aldrig riktigt förstått mig på det roliga med det hela?
Har blivit smått beroende utav spelet temple run haha
Är en person som älskar att jobba, man uppskattar lönen och semstern så mycket mer då!
Borde inte äta så mycket socker som jag gör då jag har super lätt för att få diabetes
Matte och Engelska var mina svaga ämnen i skolan
Är beroende utav brun utan sol nu
Måste ha smycken eller klocka på mig, känner mig så naken utan
Det bästa jag vet är när någon håller på med mitt hår, bättre än att bli kliad på ryggen eller massage!
Min käraste ägodel är min Iphone och mitt körkort

Hemma nu

träffade Fredrik en stund och satt och snacka :) ska hjälpa mamma med maten strax tänkte jag.
Det här fick jag med mig hem iallafall, tack mammi !


Lunchar

På tacobar, något måste man ju få i magen. Träffade jossan och Maria här, trevligt :)
har fått med mig två saker hem.. Kanske ska svänga förbi arbetsförmedlingen innan jag åker hem, får se hur jag gör.


Godmorgon!

Har precis duschat och ätit frukost, ska göra mig i ordning snart och sen röra mig mot centrum med mammi som är ledig idag. Får se om man får med sig något fint hem :) ska träffa Zigge idag, ingen aning om vad vi hittar på.. Det återstå att se.
För er som bor i Haninge och vet vart dalarövägen ligger, kolla översvämningen! Inte jag som tagit bilden..


.


Sitter på..

café 60 i stan med Zigge en gammal killkompis och pratar om allt mellan himmel och jord. När man inte setts på mer än ett år så har man en del att prata om haha. Kommer nog sitta här ett tag, sen blir det nog raka vägen hem till sängen. Ni får ha en fortsatt trevlig dag puss på er !


Regn regn & regn

Ligger i sängen och chillar, äckligt väder ute !! Duscha och fixa mig för ett litet tag sen, körde på en inpackning med olivolja och ricinoljan, sen hade jag även en vanlig inpackning efter duschen för att få ut oljan. Tror mitt hår mår bra nu :) ska käka om ett tag, sen ska jag möta upp en killkompis i kväll om jag vågar mig ut i vädret haha :) men vi hörs senare


Hemma hos Nadja och Jocke

Sover hemma hos Nadja i natt igen mamma skjutsade hit mig efter att vi hade stor handlat.. Åt ute idag med,sista dagen säger jag bara..

Just nu sitter vi och kollar tv, blir säkert någon film innan vi slaggar. Men vi hörs i morgon när jag kommer hem :)
En bild tidigare i höstas på mig och Nadja


Hårtips

Tänkte tipsa om några produkter som jag använder till mitt hår.
För några år sedan så var mitt hår nästan ner till rumpan, lång och tjockt sen upptäckte jag plattången och alla dessa färgningar. Jag gick i från platina blond till svart varannan månad och det mådde inte direkt mitt hår så bra av, så det gick av och blev sjukt slitet. Sen så har jag alltid varit rädd för att gå till frisören så jag har klippt mitt hår själv i ganska många år och då har jag klippt upp det ganska rejält så det har blivit sjukt tunt .
Nu har jag ju en barndomsvän som är sjukt duktig på att klippa och det är den enda frisören jag går till.
Jag vill ha långt och tjockt hår och slippa allt löshår som jag hållt på med i ett antal år, så har blivit jättenoga med mitt hår . Och här är några produkter som jag använder..
1. Hårkontroll är ett kosttillskott komponerat för att ge hud,hår och naglar bästa möjliga näring i form av vitaminer och massa annat som hår,hud och naglar behöver. Det är tabletter för 2 månader och man ska ta 2 gånger om dagen, jag har redan använt en hel ask och tycker att dom fungerar supe bra. Mitt hår har verkligen växt av dom!
2. Jag använder L'oréal produkterna och är jättenöjd med dom! Lägger in en hårinpackning ungefär var tredje dag också. Lanza produkterna är också en favorit!
3. Jag använder alltid värmeskydd innan jag fönar eller plattar håret, på sommaren kan det vara bra att använda värmeskydd även mot solen, då den faktiskt också sliter på håret. Det märket jag använder nu heter scandinavian formula, ingen aning om den är bra med tanken på att jag köpte den igår.
4. Ricinoljan har länge varit ett allmänt använt laxermedel, men nu på dom senaste håret så har folk börjat använda den till håret. Då oljan ska göra så att håret växer sjuuukt mycket snabbare genom att man masserar in oljan i hårbotten och då stimulerar du den och ditt hår växer snabbare. Oljan ska vara i året minst en halv timme och detta bör göras 3-4 gånger i veckan. Många använder den till bryn och fransar också.. Denna produkt har blivit super populär och det är många som lägger ut för och efter bilder med oljan, en grym förändring. Jag köpte min olja för kanske ett år sen och har inte använt den så mycket, men tänkte ta tag i det nu!
5. Jag lägger alltid i en olja i mina toppar på håret efter att jag har plattat det, den oljan jag använder hjälper mot torrt och slitet hår och kommer från L'oréal. Den bästa oljan jag har använt! Man kan använda den på torrt och handukstorkat hår och det blir så sjukt stor skillnad med den !
 

26/11

Hejsan. Sov hemma hos Nadja i natt, vi kollade på en as bra film fire with fire hete den.
Sen somnade vi vid två tiden och i morse vaknade jag med en grym magont !
Kom hem för ett tag sen, sökt lite jobb och nu tänkte jag äta mig en sallad till lunch och kolla solsidan :)
Äckligt väder ute, så kommer nog sitta inne hela dagen ingen lust alls att gå ut, stackars dom som jobbar ute nu bland annat min pappa fyfan ! Jaja hoppas allt är bra med er, hörs senare.


Hej på er

Varit och handlat med några kompisar och pappa. Lite mat å så, köpte mig en ny värmeskydds spray till håret och en inpackning som tydligen ska vara bra. Brukar köra på L'oréal produkterna men kan vara kul att testa något nytt. 

Sen åt vi på Max, usch spyr på skräpmat nu! Tänker inte äta ute på ett bra tag mer. Kanske ska åka över till Nadja strax, blir säkert någon film å så.
Förresten har ni märkt att det är super kallt i dag mot dom andra dagarna, sägs ju att snön kommer nästa helg :( fyy!!


Godmorgon

Sitter och äter frukost. Kom hem efter fyra i morse, hände en massa grejer så tog bilen å drog ut och åkte, älskar att göra det när jag mår dåligt. Bortsett från det som hände i natt så hade jag en fantastiskt bra dag ! Var ju iväg på middag, och träffa en massa härliga människor, skrattade så tårarna rann!
Sen spenderades resten utav dagen med underbara vänner :)
Söndag idag, hade"hemma spa" i morse, man känner sig så sjukt fräsch efter! Ska träffa Nadja idag, ingen aning om vad vi hittar på men vi hörs senare!

 

 


24/11

Hämtade upp jossan för ett tag sen, vi ska ta en fika och snacka lite skit :)
sen i kväll ska jag över till ett par gamla kompisar till familjen på middag, och ska eventuellt träffa Nadja lite senare.
Så ser min lördag ut, lugn å skön :) Hoppas att ni får en trevlig kväll!
 
Hittade en väldigt gammal bild på mig och jossan haha
 

det här fick jag med mig hem

En ögonskugga från Make up Store
En eyeshadow stick
Ett par jeans från Tiger
 
En mössa
En parfym från H&M
BH & Trosor från H&M

Shopping

Sitter i Farsta centrum och fikar med pappa :) har shoppat lite också, visar vad jag har köpt när jag kommer hem :)


Tråkig fredag!

Alla ska på SHM idag eller ut å festa, vad gör jag? Sitter i soffan och degar..som att man inte gjort det tillräckligt mycket?! Synd att man inte köpte sig en biljett tidigare.
Har sån jäkla ångest, drömt en massa jobbiga drömmar nu dom senaste nätterna och är så mycket som händer i mitt liv just nu.
Nä nu ska ja ut och träffa två vänner, hörs i morgon!


Söt kofta

Köpte mig en kofta idag, lite udda men ändå söt :)

Nu är det klart !

Suttit i frisörstolen i fem timmar, man blev rätt seg efter ett tag!
På väg hem nu.. Först avfärgade vi mitt hår, var ju svart och hade lite röda fläckar här å där sen la vi i en färg och då tog den inte på längderna.. Så då fick vi lägga i en mörkbrun färg och sen en röd/lila för att få det rätt. Sen gjorde vi en inpackning som är sjuuukt bra! Sen så klippte hon topparna också. Blev jättebra, är dock inte helt rätt färg än, men mitt hår måste vila lite innan ja kommer på återbesök. 

Emma har en choklad brun färg med lite rött i (för att det inte skulle bli grönt).
Visar bättre för å efterbild när det är helt klart :)

 

 


Vilken färg tror ni de blir?

Sitter på beccis salong och fixar håret, dags för en förändring! Kommer bli grymt ;)


Milla today


Mys kväll!

Kebab och massa gott på inköp, myskväll till max! Nu blir det käk, sen bastu och hemma spa, och sen avslutas kvällen med massa gott! 

Och nej ja ska inte äta allt själv,emma sover här haha :)


22/11

Mötte upp Emma i centrum efter intervjun, kändes jättebra förresten :)
Vi gick runt och kollade lite kläder sen åkte vi till mig och käka. Nu sitter vi och kollar på port kod 1321 (en serie) och bara tar det lugnt. Blir nog bara en lugn dag idag, så segt väder ute också.


Milla today

Vaknade inte av klockan så blev ingen pw, tänk om ja hade missat intervjun! Tur att jag vaknade av min mardröm..
Ska gå till bussen strax, hoppas att de går bra, är super nervös!


Godnatt!

La mig precis i sängen, är dock inte ett dugg trött så ska nog slå på en film.

Kvällen har spenderats med min underbara vän jossan !Vi har kollat filmer å bara umgåtts :) jättekul att umgås igen, blir ju tyvärr för sällan!
Skärpning på oss haha. Klockan är ställd på en alldeles för tidig tid, ska ju på arbetsintervju i morgon och måste ju hinna med min pw innan ;)
Osminkad å ser hemskt ut, därav bilden


Milla today

Fick ett samtal nyss, ska på arbetsintervju i morgon :D bara att hålla tummarna!


Mys morgon!

Godmorgon på er! 

Gick upp lite senare idag, vaknade inte av klockan men blev en låång pw!
Var helt död när ja kom hem, körde lite rygg å magövningar och åt en nyttig frukost ;) nu ska ja ta en lång varm dusch med peeling och sen testa min nya brun utan sol :) skulle eventuellt träffa jossan idag, får se hur de blir med det annars har jag inga planer alls för dagen.


God kväll

Kom precis hem, håller på att plockar lite på rummet, bäddar rent os och väntar på att min film ska bli klar.
Ska se Mörkt vatten en svensk thriller. Var och träffa jossan en stund idag, vi var ute och gick med en hund som hon är hundvakt åt, super söt valp ! Sen så åkte jag hem till brorsan och hans flickvän på fika,lika trevligt som vanligt att träffa dom!
Några bilder från dagen
Brorsans katt

Grattis !

Grattis på födelsedagen brorsan !
Love u

God morgon !

Blev ingen pw i morse heller, eftersom att emma sov här i natt med men i morgonbitti så ;)!
Är ensam hemma nu, emma drog till jobbet för ett tag sen :( har sökt lite jobb, duschat och fixat mig.
Ska iväg till brorsan på fika sen, han fyller år idag :D stort grattis till honom!
Nej blir nog bara en lugn dag här hemma tills päronen kommer hem, då vi ska iväg..
Katastrof hår (ny duschat)

Underbar måndag

Blev bowling med emma efter maten, vi vet inte vem som vann, var något fel på banan så vi fick strike hit å dit och den la till extra poäng som vi inte skulle ha osv jätteskumt haha. Sen tog vi ett poolbad och köpte massa gott. Underbar dag, haft super mysigt!


MUMMS!

Bakat kladdkaka med Emma, sjuuuukt god,den blev perfekt! Kollade klart på Ted, den var lika bra som förväntat. Nu sitter vi och väntar på att pappa kommer hem sen efter middagen sån kanske de blir bowling eller något skoj :)


Godmorgon

Vi kollade aldrig klart på Ted så ska göra det alldeles strax, den verkar grym !
Gick upp skapligt tidigt i morse, sökt lite jobb.. blev dock ingen pw för att emma slaggade här i natt.
Jättefint väder ute, dumt att sitta inne och kolla på film nu egentligen, jaja kanske går ut och hittar på något sen :)
 
 
 
 

Kvällsprominix

Ute på promenad med Winberg vi ska röra oss mot mig strax och kolla på Ted :) köpt lite gott å så..
Godnatt på er, hörs i morgon!


Bekännelser

Jag åkte polisbil första gången när jag var fem år
Om jag hade pengar så skulle jag kunna göra en plastikoperation,vilken är dock hemligt
Känner mig alltid extra fin med långa naglar, dock så går mina äkta alltid av
Hade tandställning i början av gymnasiet, grymt nöjd över att jag tog det beslutet!
ska göra en hallux valgus operation innan sommaren
Avskyr att gå ut utan smink, nu låter jag som värsta fjortisen  men känner mig så naken annars
Har väldigt kort stubin
Jag har usel kondition
Jag är sjukt klantig
Hatar att sova själv
 
 
 
 
 

Dagens låt


Seg söndag

Hej på er!
Tog precis en dusch och fixa till mig lite,ska strax åka med pappa till Ica och handla lite fika bröd, hans jobbarkompis kommer hit på en fika strax.
Ser ut att bli en seg söndag, inga planer alls idag förutom att Winberg kommer hit sent i kväll efter jobbet.
Har haft en riktigt bra helg, i morgon är det en ny start på veckan med promenad och massa jobbsökanden!
Så här ser jag ut idag. Hörs senare


Piggtjej

Sitter på Donken med Winberg och käkar, inte ätit något på hela dagen sovit bort hela kvällen. Vi ska röra oss hemåt om ett tag,blir bara att ta det lugnt :)

en bild från idag

 

 


17/11

Godmorgon på er! Kom hem klockan fem i morse så det är faktiskt okej att vakna den här tiden idag. Kvällen slutade med en utgång igår med Winerg . Heeeelt galen kväll, träningsvärk i hela benen av allt dansande. Hade sjukt kul, behövde verkligen den där utgången! Dock så slutade kvällen inte så lyckat, trist.
Är helt död idag, kommer bli en lugn lördag. Hoppas att eran fredag blev lika lyckad!


Vad gör man?!

Kom precis hem från haninge centrum med mamma och winberg.Var på systemet och köpte dricka och nu sitter vi och klurar ut vad vi ska göra i kväll. Är så jäkla trött på dom här tråkiga fredagarna som man bara sitter hemma och degar framför en film med chipspåsen, nu är det fan dags att dansa av dom där kilona! Men vart är festen?! Verkar vara många som har svårt för att få tag på hemma fest i dag osv och har klagat över denna tråkiga fredag. Jaja något kommer vi nog på, eller så kanske man startar en project x fest här hemma?! haha.   
Hoppas att ni andra får en lyckad fredag iallafall !    
 
 
 
 

Frisörsalongen idag med

Blev ingen powernap, tog mig en sväng förbi frisörsalongen med winberg haha. Föning & tvättning och någon frisyr blir det, inget speciellt liksom :) nu har winberg också bokat in en tid för att fixa håret, gör det ni med ;)?


Milla today


Fredag

Godmorgon på er! Gick upp klockan sju i morse med Beccis för hon jobbar idag, sen åkte jag hem direkt från ingarö. Hade jättemysigt igår, god mat och mys med lite vin & chips till skräckfilm. Dom har världens gosigaste kattunge, jätteklumpig och kelig haha.
Tagit en dusch & fixat mig ,men tror jag ska sova en stund så att jag orkar med dagen :) har dock ingen aning om vad jag ska göra. Blir en lugn helg iallafall!


Prinsar o prinsessor

Sitter på salongen prinsar o prinsessor som ligger på Eastmansvägen 19 i stan. Min barndomsvän Rebecca Lindström jobbar där och är en as grym frisör! Fixar alltid mitt hår hos henne och hon har även satt in löshår på mig. Dom har massa bra erbjudanden nu så tycker att ni ska kika förbi där om ni vill bli fina i håret ;) 

Har varit här sen klockan två, druckit latte och hängt med tjejerna sen har vi lekt lite med mitt hår också haha. Har bokat en tid den 23 för att styla mitt hår, kommer bli grymt men säger inget än. Ska följa med Beccis hem på middag sen och sover kvar där så blir nog inte så mycket mer uppdatering idag.


Milla today

På ena bilden ser man att mitt hår är svart/rött ;)


Uppe med tuppen!

Godmorgon på er :) Gick upp strax efter nio, på med träningskläderna och skorna sen tog jag en promenad på 40 min, när jag kom hem blev det lite magövningar och en frulle! Mår dock lite illa haha, inte van att pressa på morgonen :p Ska ta en lång varm dusch nu sen ska ja bege mig till min barndomsväns jobb lite senare.
Hoppas alla får en lyckad dag !


Godnatt!

Förlorade bowling rundan,aldrig gått så dåligt för mig måste varit banan eller kloten haha. Gick faktiskt på bowling när jag var liten, blev lite nostalgi att spela i Tyresö hallen igen ;) nu blir det paranormal activity 3 sen läggdags, ska ju ta min pw i morgon haha. Godnatt på er !


Kvällen blev bättre..

Precis ätit å fixat mig och nu blir det bowling med pappa, vem vinner tror ni? ;)


.


Muffins

Så där, nu är muffinsarna klara! Skulle bli kladdkakemuffins men dom blev inte kladdiga någonstans, misslyckas alltid med det där..kanske var inne för länge? Men goda var dom ! Nu blir det film,date night heter den. Juste filmen som jag säg igår var riktigt bra, ett tips för er som gillar spänning!

 


Dagens låt


bekännelser

Jag tycker att det är fult med för mycket tatueringar på tjejer, bara ett fåtal som passar med det
Jag tycker däremot att det är sexigt med tatueringar på killar, om dom har en kropp som passar med det
Jag älskar att baka, dock så blir det oftast samma sak för att man inte har allt hemma
Vill flytta hemifrån nu, inreda en lägenhet precis som man vill osv
Jag vill ha barn i framtiden, älskar barn! Vill iallafall ha två styckna, en tjej och en kille
Duschar alltid varmt, sådär varmt så att kroppen blir röd haha så jäkla skönt!
Har lite panik över hur ja ska få råd med julklappar
Är en människa som inte kan leva utan sin mobiltelefon
Har väldigt stor släkt fyra storebröder, två fastrar, sju mostrar och 31 kusiner.
Älskar spänning & skräckfilmer . Att bli skrämd & allt som har med spöken å göra haha

tröttmössa

Godmorgon! säger jag klockan tre? då kan man ju undra vad som är fel.. Vaknade klockan nio i morse, skulle åka in till stan och hälsa på min barndomsvän som jobbar på en frisörsalong. Men kände mig dålig när jag vaknade så blev inte så, somnade om och vaknade FÖÖÖR SENT! Sitter i soffan med mjukiskläder och har sökt lite jobb, börjar bli trött på de här nu. Skrev in mig på Ica Maxi, Coop och Baushaus, spontanansökan men sen förstår ja inte hur man söker jobbet? kluriga hemsidor det där.. Blir en innesittadag idag med, tänkte baka något smarrigt och kolla på någon film, schysst lillördag va? Har kommit överrens med mig själv att börja ta en PW på mornarna och sen söka jobb. Ha det som en start på dagen och gå upp nio varje morgon, förutom helger
Tror ni att jag lyckas? Det tror jag ;)
 


 

.


fy vilken seg dag!


Skrev precis ett inlägg men det försvann? Bara rubriken som publicerades, jaja får försöka igen.
Kom hem för ett litet tag sen, har varit ute och ätit med pappa & följt med han till tandläkaren. Vi köpte med oss glass hem och ska glo på en film. Contraband heter filmen, någon som sett den och vet om den är bra? Den var på topplistan så ska bli intressant. Ska bara dega i soffan hela kvällen och lägga mig i tid så man kanske kan göra något utav morgondagen haha :)
 
 
 

Så här ser jag ut idag


Godmorgon!

Klev upp strax innan tolv idag, piggnade till av en kalldusch och nu sitter jag och äter pannkaksfrukost,yummi!
Strålande väder ute, synd att dagen spenderas hemma framför datorn med en massa jobbsökande :( jaja vad har man för val?
Hoppas ni får en bra dag!


Ute på äventyr

Livet är soft när man har en vän som du <3


Bekännelser

Jag har alltid varit en bråkstake i skolan
Jag har brutit lagen fler gånger än vad ja kan räkna på mina fingrar
Började färga håret när jag gick i 3:an dock så var det toning jag började med
Jag har sovit med huvudet under täcket ända sedan jag var liten, kan inte sova annars
Jag får blåmärken för ingenting
Jag saknar ridningen grymt mycket
Jag är en väldigt glömsk person, glömmer alltid vart jag lägger mina saker
Har alltid varit en person som älskar äventyr & festa
Älskar allt med fart, ridning, kör bil snabbt och cross osv
Vill lära mig att spela gitarr, det går i familjen

Dagens låt


12/11

Hej på er !
Vaknade klockan ett idag, har vänt på dygnet totalt.. följde med pappa till tandläkaren och där mötte vi även upp winberg som följde med hem hit. Köpte lite gott med oss och har precis tagit in soffläge. Blir filmen project x igen,hon somnade igår så vi ser om den :)
Är riktigt seg idag, kändes som att jag var bakis när jag vaknade idag? Var så där seg och hade världens huvudvärk.
Så blir mysdag idag,perfekt start på veckan!


Haft en riktigt bra söndag !

Var kul att träffa storebror också, känns tomt att vara enda "barnet" hemma..
Ladda ner en massa musik till mobilen nyss, ska snart röra mig mot västerhaninge och träffa Fredrik
hoppas att ni haft en bra helg för i morgon börjar allvaret igen, för er som jobbar & går i skolan då ;)
 
 
 

Only trust yourself.

Nu börjar min blogg låta som värsta deppbloggen men har mått så otroligt dåligt nu den senaste månaden så ord inte ens kan beskriva. Men har så jävla mycket blandade känslor nu! är så otroligt ledsen,sviken,förbannad. Men jag har samtidigt lärt mig saker utav det här, att vissa människor som du tror är gjorda av guld är egentligen bara sten. Jag har tagit så otroligt mycket och nu är det fan stopp. Jag klarar inte mer, och ni är inte värda det heller. Har insett att jag har mindre vänner än vad jag trodde och att jag måste lära mig att älska singel livet igen
 
 

Reggae & House, de är kärlek!


the day i learn to fly i´m never coming down


Farsdag

Godmorgon på er! Vaknade med bättre humör idag, gick och la mig fyra i morse och gick upp åtta så inte sovit speciellt länge. Winberg sov här och vi var ute och åkte runt lite och pratade om allt mellan himmel & jord ♥
Ni har inte glömt bort farsdag va? Pappa fick blommor & den där boken utav mig, han blev jätteglad! Blir fika lite senare idag, brorsan och hans flickvän kommer över också så det blir mys! Tänkte slå på en film nu, project x sett halva tidigare haha och kommer inte ihåg om den var bra.
hörs senare!
 
 

Ta mig härifrån

Blev dåligt med inlägg igår, sov inte hemma i natt och hade en mardrömskväll, inget jag tänker gå in på här. Sitter iallafall i Haninge centrum med mamma nu och har ätit och köpt farsdag present. Köpte en bok där man kan skriva alla möjliga saker i och lägga in bilder, kul med en personlig sak!
Kommer inte bli fler inlägg i dag, inte min dag idag, mår skit. Blir så när man försöker hitta tillbaka till sig själv efter ett förhållande på tre år.. Man är förvirrad och vissa dagar mår man helt okej och andra förjävligt!


Mina fönster skakar

den här låten ska man ha en grym baslåda till ;)
 

Bekännelser

Saknar skolan väldigt mycket, klassen & hästarna! (Gick naturbruk)
Har bara varit riktigt kär en gång i mitt liv
Pratar väldigt mycket i sömnen & gnisslar tänder som satan
Älskar att dansa och har gjort det sen ja var liten, på krogen blir det vilt haha!
Tycker att Paul Walker är en utav världens snyggaste killar
Är shopping galen, bland det bästa jag vet!
Är en person som nästan aldrig har varit blyg,bjuder väldigt mycket på mig själv
Säger oftast som jag tycker och står för det
Jag är ett godismonster ÄLSKAR choklad & lakrits
Tycker det är kul att rita & måla har fått höra utav många att jag är duktig

Milla today

Sov kvar hos jocke & Nadja i natt.
Kom hem vid ett tiden, duschat & fixat mig.. Ska röra mig mot Älvsjö sen och träffa en kompis, ingen aning om vad jag ska göra i kväll, kanske blir så att jag sover kvar där?
Känns inte som en fredag för mig, beror nog på att jag är arbetslös och inte uppskattar helgerna lika mycket som er som går i skolan eller jobbar, så känns inte som en speciell dag för mig.
Ni som ska partaja tare lugnt ;) ♥
 
 

Torsdag= pannkaksdagen

Kom precis hem till Nadja & Jocke.
Vi var förbi min gamla medryttarhäst som ja skulle tagit över om de inte vore så att han var en riktig damphäst .
Fin hade han blivit och står i ett super fint och stort stall. Saknar honom!
Nu håller vi på att göra pannkisar, blir en innesitta kväll idag med.
Vädret är piss och extremt kallt ute!


House♥

Som många vet så älskar jag ju elektronmusik!
Här är en riktig goding
 

Rastlöstjej!

 
Nu har jag sökt till fyra jobb, gäller dock att ligga i varje dag för att få ett har jag märkt.
Utav 20 som man söker så får man typ svar på två? om ens det.. Arbetsförmedlingen har blivit min bästavän nu den senaste tiden, HATAR att vara arbetslös! Skit tråkigt att sitta hemma hela dagarna och ha ångest över att man inte får in några pengar. Jag som vill göra så mycket också, köpa en bil och resa osv måste ju få in lite stålar nu!
Ska strax röra mig till bussen och åka & möta upp Nadja, ska följa med henne till stallet sen har jag ingen aning om vad som händer senare i kväll. hoppas att allt är bra med er !
äckligt väder ute :( storm & snöblandat regn

Gårdagen

Blev inte så stor skillnad på håret, det svarta vägrar släppa, ändå så har ja använt röda hårfärger som ska fungera på svart hår? jaja nu ska ja låta det vila ett tag.
Vi körde på ansiktsmask igår, Jocke använde två ägg ist för gurkor haha. Kollade på twilight och åt lite gott, somnade vid ett. Är fortfarande kvar hemma hos dom, dom är dock på jobbet så ska röra mig hemåt snart..
Tänkte sätta mig å söka lite jobb.
Hörs senare!


Mys hos nadja & jocke

Kom precis hem till Nadja, vi var förbi Ica maxi och köpte lite gott tills i kväll, passade på att köpa mig en hårfärg haha experimenterar alltid mitt hår. Älskar att testa nya utseenden, tror de är många tjejer som gör :)
Sover kvar här i natt, kan visa resultatet i morgon.


Riktigt bra dagar i mitt liv!

 
Gran canaria med emma, kryssningen med tjejerna , resan till göteborg/skara med polarna , min 18 års dag
å studenten med min underbara klass

Nyårsklänning

Beställde en klänning igår som ja tänkte ha på nyår, ville egentligen ha en annan men den var slutsåld.
Frågan är vad man ska göra på nyår? förra nyår var jag hemma hos en kompis här i haninge och krökade med massa andra härliga vänner. Han kanske styr upp något igen? Annars så lutar det nog mot krogen..
Vill vara i god tid, allt bestäms alltid så sent varje år, trött på det haha.

Bekännelser

Tycker att magrutor osv är överskattat
Är en olycksfågel,varit med om ett ANTAL olyckor i mitt liv
Är väldigt kräsen när det kommer till killar
Är beroende av hårprodukter,oljor osv
Har gråtit nästan varje natt i en månad nu
Tror att jag har en släng av ADHD,om inte hela alfabetet är en otroligt sprallig tjej
Tar ungefär en timme på mig att fixa mig
Tror på spöken och andar
Älskar att vara brun!

Mina områden

Brukar inte lyssna på kartellen och andra svenska rappare men den här låten har jag fastnat för totalt
 

Fika på café Momo

Kladdkakans dag idag haha, tog en fika med jossan i Haninge centrum. En gammal kompis som jag inte umgås med så ofta. Blev en massa tjejsnack och skratt som vanligt. Synd att man tappar kontakten med vänner som man verkligen trivs med :( !


Milla today


Tack för allt mina vänner

7/11

Hej på er!
Det här var ett tag sen, stängde ju ner min andra blogg, lessnade på att blogga när man hade samma sak att skriva om varje dag (gå till jobbet, hem kolla film med min dåvarande pojkvän och sen sova). Tror inte det var så roligt att läsa om heller haha. Men nu är jag igång igen, med förhoppningsvis en roliga blogg ;)
Såg att dom har gjort om hela blogg.se så blev lite krångligare att fixa en design osv och har inte riktigt lärt mig allt än men de fixar sig nog :)
 
Ha en fin dag ♥

RSS 2.0