Valborg

Godmorgon! Hoppas att ni sovit gott själv så jag jag legat och vridit och vänt på mig hela natten. Svårt att veta hur man ska ligga ned när man har en piercing som håller på att läka på ena sidan och en tatuering som håller på att läka på andra sidan. Sitter på bussen till jobbet nu, usch vilket tråkigt väder det är ute.. Alldeles grått och tråkigt, har för mig att de brukar vara sånt här väder på Valborg? Ska iallafall inte stå ute och kolla på någon brasa idag. Utan jag ska hem till Hernström med lite andra vänner och kröka. Kommer nog bli lika trevligt som alltid! Blir en rätt stressig dag så får se om ja kommer kunna uppdatera så mycket. Om inte så hoppas jag att ni får en bra Valborg! 

Fuck off

Snälla vakna min vän, du måste förstå att du får klara dig själv. 
Du kan göra vad du vill för du betyder ingenting

Barkarby

Godmorgon! Som ni sett så har det varit usel uppdatering dom senaste dagarna men det har kommit saker i mellan och har inte riktigt hunnit uppdatera något. I lördags så var jag som sagt på bilträff i barkarby med ett gäng från Haninge. Var sjukt kul, massor me folk och man träffa på gamla kompisar som man inte hängt med på år. Åkte hem rätt tidigt, var hemma vid ett pga att jag jobbade igår. Och igår så gjorde jag inte så mycket mer än att jobba, träffa lite polare efter sen var jag hemma rätt tidigt igår med. 
Har tappat blogginspon lite grann, blir nog så när man inte har så mycket tid.. Men blir nog bättre snart :) Nu är jag på väg till jobbet som vanligt.. Jobbar hela helgen den här veckan också, tredje helgen i rad -.- 

ny gadd!

Blev sjukt stressigt igår därav uppdateringen.. Tatuerade mig sen åkte jag och Fredrik och leta efter någon restaurang men blev försent så vi hamnade på Max haha! Var hemma vid tolv, gick upp vid halv sex i morse och åkte till jobbet sved rätt mycket haha. Sitter i bilen på väg till Scania med Fredrik och Emilie nu, är bilträff i barkarby o dag så vi är ett gäng som ska dit. Blir lite krök och kolla på bilar, kanske något race om regnet försvinner.. Uppdateringen komme inte bli så bättre idag heller. Men hörs mer i morgon efter jobbet ! 

10

Jag kollar efter lägenhet, kanske blir något efter sommaren..får se!
Jag har opererat mig två gånger
Känner mig sjukt obekväm i kort hår, därav att ja alltid har uppsatt
Jag pratar och gnisslar tänderna när ja sover, ska egentligen sova med skena men de orkar man ju inte haha
Jag börjar bli beroende utav kaffe, not good.
Jag kan gå på händer hehe
Är bland de längsta i min kompiskrets
Tycker att det är jobbigt när killar är för på och "för gulliga" haha svårt att förklara
jag har elva piercingar sammanlagt om de i öronen räknas
Jag sitter typ alltid ner i duschen haha

vad ska jag göra?

God morgon bloggen. Blev ingen pw i morse, har haft så fullt upp med annat, städat och rensat osv
Försökte sova ut i morse, men är svårt när man är van vid att gå upp så tidigt så vaknade hur pigg som helst vid nio i morse så var bara att gå upp. Kollade klart på en film nyss "Pitch perfect" helt okej, sång och dans film..
Ska alldeles strax väcka pappa som har slocknat på soffan efter jobbet så ska vi åka och handla.. Sen har jag tid för en grej lite senare. Minns ni inlägget förra veckan där ja skrev att jag hade bokat tid tills en grej idag ;)?Vad för något får ni se sen hehe  vad tror ni? fylla läpparna? bleka tänderna? tatuera mig? sätta i löshår?
Så här blev mitt hår i alla fall, är KNALL RÖTT i solen, blev sjuuukt nöjd! Synd att de är borta efter några tvättar igen.. Bilden är helt oredigerad!

Tips!

blev lite ändrade planer i kväll, hann inte med någon pw, får ta igen den i morgonbitti. hämta upp Alexandra efter jobbet så åkte vi hem hit för lite hårfärgning. Blev knallrött som sist, visar bild i morgon.. Så synd att de röda försvinner så snabbt bara :( 
Mååååste tipsa er om en sak! Brukar aldrig tro på tandkrämer, att tänderna blir vitare å blablabla MEN den här tandkrämen är grym!! Tänderna blir vitare efter varje gång du använt den, på en vecka är det sjuk förändring asså. Den är dubbelt så dyr som en vanlig tandkräm men fungerar bättre än mitt blekstift som jag hade förut. Dock så blir man lite beroende av den här tandkrämen hehe. 
Nej nu äre dags att gå och lägga sig, är mycket som står på schemat i morgon så natti natt.
 

Skön dag

Äntligen lunch! Slängde ihop en liten sallad, ska ju försöka hålla igen nu.. Haha kul att vi har en massa bagare osv här som håller på och experimenterar me massa olika tårtor/bakelser/bullar osv och vill att man ska smaka på allt, man blev ju bra sugen! Slutar vid sju i kväll sen ska ja möta upp Fredrik för en pw.
ska försöka hinna med lite i kväll också nu när jag är ledig. Färga håret osv, skulle verkligen behövas eller om man gör de i morgon.
älskar den här dagen, solen skiner alla är på bra humör, jag trivs så bra med all personal och allt bara flyter på :D 

Skön morgon!

Godmorgon! Gick upp två timmar innan min buss går för att hinna göra gröt till frulle och inte stressa järnet, är man hurtig eller? Haha. Älskar när man kan kolla på tv och äta frukost och ta det lugnt, en bra start på morgonen är viktig, huh? ;) Idag är det löning wiie, och i morgon är det fredag och då är jag ledig :D jobbar dock hela helgen så de är ganska surt..
Nu ska ja börja göra i ordning mig, hoppas att ni får en fin dag, puss!

Trotsa regnet!

Jag och Fredrik trotsade regnet och tog en promenad i tyresta by. Vi gick en slinga som inte var belyst och på vägen tillbaka hörde vi två skrik inne i skogen. Höll på att skita ner mig haha, så blev lite joggning också. 
Nu har jag precis tagit en dusch och lagt mig i sängen, helt död! Kommer nog ha gryyyym träningsvärk i magen i morgon, gjorde lite övningar hemma. Sorry för dålig uppdatering men är svårt att blogga på mitt jobb. 

På g till jobbet

Hellu. Hoppas att det är bra med er, själv så känner jag mig bättre. Sitter på bussen på väg till jobbet, blir ett långt pass idag. Löning i morgon och på fredag är jag ledig så ska inte klaga ;) Fint väder ute, dissade vinterjackan idag någongång måste man ju vänja sig, dock så kommer jag nog ångra det beslutet när ja ska hem ikväll haha. 

Magsjuk?

Vi tog en tripp till Dalarö sen träffa vi Alexandra på en cigg och lite snack. Nu ligger jag i sängen och mår inge vidare. Förstår inte varför jag ger mig ut istället för att ligga hemma och ta det lugnt?! rastlöstjej! Fick ett sms av brorsan som jag var till igår om att han är magsjuk, kul jul då blir bergis ja också det. Och jag som hellre gräver ner mig än att spy. Det är seriöst det vääärsta jag vet! Spyr nästan aldrig på fyllan oavsett om jag måste, det går bara inte. Det är min största fobi, och kräks någon annan i min närhet förgår jag typ dödsångest haha. Håller alla mina fingrar och tår för att jag ska klara mig. 
Jaja nu måste jag sova, jobbet väntar i morgon så godnatt på er, puss! 
Haha cool vän jag har <3

Fikat

Fikat med familjen och Fredrik. Nu tänkte vi hitta på något, vet inte vad.. Mår fortfarande inge vidare, knaprat i mig Alvedon och hoppas på att må bättre. 

Bläää

Ont i huvudet som satan, ont i kroppen och känner mig bakfull? Har fått sovit ut men känns som att jag ska slockna vilken sekund som helst. Får kämpa för att hålla ögonen öppna, känns som om ja skulle kunna lägga mig ned och sova en vecka i streck. Undrar om man börjar bli sjuk? har ju mått konstigt några dagar, mått illa till och från. F*n om jag blir sjuk nu, det har jag verkligen inte tid med!


om man var rik

Sitter och kikar runt på lägenhet faktiskt. Inte för att jag ska flytta nu utan för att det börjar intressera mig lite.. Är alltid bekvämt att bo hemma, och jag har det faktiskt väldigt bra. Men man börjar ju suktas lite efter att ha en egen lya. Skulle inte flytta själv utan de skulle va med någon kompis eller om ja träffar någon i framtiden.
Eller om man kanske ska och köpa hus, varför inte det här ?










 

Word!


Film och frukost

Godmorgon! Gud så skönt det var att sova ut i morse, skulle kunna sova bort hela dagen. Var hemma två i natt, drog ut med Hernström när jag kom hem. Båda var rastlösa så vi åkte runt lite och prata om allt möjligt.
Nu kollar jag på Sune i Grekland och äter gröt haha. Ska bara tare lugnt hemma idag tänkte jag. Så skönt att bara ligga i myskläder och slappa. Hörs senare


Firat brorsan

Sitter på tåget från Vällingby.. var förbi brorsan och hans flickvän på middag och fika. Satt och pratade en hel del om allt verkligen, var så kul att ses det händer ju allt för sällan med alla syskon. Dom ska ju få en bebis också, sååå mysigt! Ser fram emot dagen då skruttisen kommer, ska bli sjukt kul att bli faster! 
Usch nu är jag riktigt trött, vill bara hem till min älskade säng, kommer verkligen sova ut i morgon.
Men vi hörs mer i morgon, godnatt.
haha snygga servetter

Omg!

Hahaha! Herregud, hoppade på fyra brudar på bussen med "B" på kinderna, måste vara för att bieber är i sthlm? kollat runt på några länkar, helt sjukt hur besatta folk kan vara? Och tjugoåringar och uppåt som är döds kära i honom, woow läskigt. Kunde lika gärna ha varit deras lillebror liksom, usch äckligt. Grabben är söt och har bra röst men come on? Haha, ni måste kolla den här länken iallafall http://existenz.se/out.php?id=78677 

Starkare idag

Jag är så lycklig. Jag har gått igenom en svår tid, lämnat folk som betydde så mycket men som gjorde så lite. Tagit mig i kragen och gått min egna väg, det var verkligen inte lätt, men nu är ja i mål och mår faktiskt bättre än någonsin. Jag är starkare idag, och bryter inte hop för "små saker" längre. Jag gick ifrån folk som höll på med saker man inte borde, jag dömer ingen och påstår verkligen inte att de är idioter för det. Utan jag gjorde det för min egna skull och hitta tillbaka till gamla vänner som jag kände att jag passande in bättre med. Där behöver man inte vara någon annan för att man ska ha kul. 
De finns fortfarande många saker som är jobbiga, men jag har så mycket att vara glad över. Jag har min älskvärda familj, mina kära vänner. Jag lyckades ta studenten, jag klarade mitt körkort. Jag är inne på mitt fjärde jobb, jag har haft lite otur men fått många erfarenheter. Nu är jag fast anställd och har ett heltids jobb, och jag älskar det. Jag har rest runt med vänner, och bockat av mycket på min lista som jag vill göra innan jag dör. Jag har lyckats. Så ska vi snacka framtid lilla vän? Yttra dig inte om saker du inte vet något om, think twice. 

Grattis

Grattis min fina bror på din dag! <3

Illamående

Har precis ätit lunch, är helt slut i kroppen idag. Har mått illa i tre dagar nu, som att jag har ett virus som aldrig vill bryta ut? Usch jobbigt är det. Slutar iallafall snart, sköönt! Ska eventuellt åka till Vällingby sen och fira brorsan så kommer nog bli rätt stressig eftermiddag också. 

Lovely place!

Godmorgon bloggen. Tog en runda till grotterna med grabbarna igår. Satt och pratade lite om sommaren och gamla minnen. Älskar det där stället, så sjukt mysigt att vara där på sommaren. Klättra i grotterna, grilla och bada åh saknar det! Känner på mig att den här sommaren kommer bli sjukt bra, trotts att jag nästan jobbar hela sommaren. 
Sitter på bussen till jobbet nu, slutar ganska tidigt och i morgon är ledig yeay! 
 
Rödafaran, nytvättad med nya däck ;)

De här är fina bilar det

Fick sluta tidigare idag wiie :D har mött upp Hernström och Fredrik, ute och glider lite hehe. Robin har chackat fin bil vettni ;) Nu ska vi förbi solariet en sväng och sen dra och käka glass någonstans. var inte så farligt att jobba idag som jag trodde att de skulle bli, latten löser allt Hehe.

K-k-karatefylla

"God"morgon, fyfaan vad uselt jag mår idag! blev rejält dragen igår, spelade massa drickspel och vips så var vinflaskorna tomma haha. Kom hem efter ett, så blev inte många timmars sömn inte. Hade iallafall sjukt kul, spårade lite som vanligt haha. Sitter i bilen på väg till jobbet nu, pappa väckte mig så åkte vi och åt Donken frulle idag med. Usch mår verkligen skit och värre kommer det bli. Min baksmälla brukar alltid komma mitt på dagen. Men som man bäddar får man ligga ;) 
Haha Hernström var nog också rätt dragen!

Chillkrök

fick hämtning av min kära far efter jobbet. Åkte hem och tog en dusch och gjorde i ordning mig lite snabbt. Nu är jag på väg till Hernström där vi blir ett gäng som ska dricka lite. Blilöningen vidare fylla för mig som ska jobba i morgon. Men blir nog trevligt som alltid! Kanske slänger in ett inlägg senare, puss! 

Snabbis-lunch

har precis ätit en liten snabbis lunch. Har jätteont i huvudet och känner mig lite hängig i dag med ;(  åh hoppas att de inte är något på gång!! tiden går jättesegt idag, vill bara sluta haha. 

Donkenfrulle

Blev dåligt med inlägg igår men var verkligen heeeelt slut! Trodde att jag skulle bli sjuk eller något. Var sjukt seg i kroppen och kände mig varm. Hämtade Hernström efter att han varit på afterwork så åkte vi hem till han med Fredrik. Nu har jag precis ätit Donken frukost med pappa och sitter i bilen på väg till jobbet. Fina pappa som kör in mig en lördagsmorgon. Blir en lugn kväll idag med, jobbar som sagt i morgon också.


#happygirl

En dag kommer ni att inse vilket misstag ni gjorde, den dagen kommer jag skratta er i ansiktet!
Jag har mina älskade vänner, min fina familj och människor som jag betyder något för. Jag känner inte att jag saknar något eller skulle vilja ändra på något. Jag är lycklig, jag vill stanna här. Så försök inte att ändra på något, allt är försent nu.


Damn


Godmorgon

Flög upp ur sängen i morse, vaknade innan klockan hade ringt och trodde att jag hade försovit mig haha. Fredag idag hörrni, skönt för er som är lediga ;) lär inte göra något speciellt i kväll, ska nog gå och lägga mig rätt tidigt. Gör inte mig så mycket att jag jobbar hela helgen, dom passen brukar vara rätt sköna och jag har ju varit ledig två helger i rad nu så.

Slänger in ett inlägg senare


Grattis älskade Nadja

åkte till jossans jobb när ja hade slutat, så mötte vi upp Hernström och mp och gjorde sällskap med dom hem. Sen mötte ja upp Fredrik så åkte vi och köpte present åt Nadja och sen hem till henne. Hon blir hela tjugo år idag, helt sjukt vad snabbt tiden går! Var super kul att ses, vi ses allt för sällan och när vi väl ses så har vi ju så jäkla kul! Grattis igen min älskade vän <3
Nu har jag precis tagit en dusch och lagt mig i sängen. Älskar att lägga mig nyduschad i en nybäddad säng, man känner sig så fräsch! Tänkte faktiskt lägga mig på en gång, har varit helt slut idag. Var riktigt jobbigt när klockan ringde halv sex i morse, och nu har man hela helgen framför sig med jobb, Jippie!? Not!!!
Godnatt på er fina ni

älskade nadjis,så fin!


Usch vad trött jag är

Fy vad jobbigt det var att gå upp i morse. Ställde om klockan två gånger, så fick stressa som satan haha. Sitter på bussen till jobbet nu, gör sällskap me mamma. Blir att göra en latte så fort jag kommer in så att man förhoppningsvis piggnar till lite. Blev rätt sent igår iallafall.. Vi mötte upp Hernström när han hade slutat och stod och babbla rätt länge. Slutar tidigt idag, skönt!
Vi hörs senare, ha en bra dag i skolan och på jobbet hörrni!


Fikat hos farmor

Varit hos farmor och fikat, hon kom hem från sjukan idag lillen :( vi satt och kolla igenom massa bilder och babbla. Nu har jag precis mött upp Fredrik och är ute och åker lite. ska röra mig hemåt om ett tag. Ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till jobbet igen efter dom här två dagarna, komma in i rutinerna igen. 
 
Min älskade storebror och jag 
Mina två andra storebröder
Haha småttingar
 

Roadtrip

 
Varit och kollat möbler till Zigges nya lägenhet, ätit lunch och åkt runt och glidit i det härliga vädret,ätit glass och bara umgåtts. Nu är vi hemma hos honom och tar det lugnt. Söka träffa Fredrik när han slutar, ingen aning om vad vi ska hitta på. tänkte lägga mig tidigt idag, ska upp vid halv sex i morgon, usch. 

Mot Ikea

Godmorgon på er, hoppas att ni sovit gott själv så sov jag rätt bra i natt. Gick upp tidigt i morse så att jag kan vänja mig med tanke på att jag jobbar resten utav veckan. Åkte hem till Zigge och tog en kaffe och nu är vi på väg till Ikea och ska kolla runt lite. Var jätteskumt väder i morse men nu ser de ut att bli regn :(


Peace

Godkväll på er! Har spenderat kvällen me Fredrik, åkt runt överallt! Träffade Zigge ett tag också.. nu har jag precis tagit en dusch och bäddat ner mig. Funderar på att slå på en film men klockan är ju rätt mycket och tänkte gå upp skapligt tidigt i morgon. Hoppas på lite sömn i natt, men godnatt på er! 

filmdags

Letat runt efter en långklänning, hittade dock ingen som kändes "woow" så blev inget köp.
Vi tog en fika och satt och babblade som vanligt haha. Köpte ett par trosor, super söta!
Nu är vi hemma hos mig och ska tittat på någon film, perfekt väder för det. Ingen aning om vad jag ska göra ikväll, vill ju hitta på något med tanke på att jag är ledig i morgon.. men de flesta jobbar ju, så kanske blir en hemmakväll i dag med. Slänger in ett inlägg senare, puss.


Lunchar

Usch vad dåligt jag har sovit i natt. vill bara att mitt jäkla öra ska läka haha. Har så dåligt tålamod när de gäller sånt där. Sitter och lunchar med jossan i centrum, ska kolla runt i lite butiker också. Sen har jag bokat tid till en grej också men de får ni inte se förens nästa vecka hehe.


avicii ♥



confessions

 
Jag går inte på A brunnar haha
Min favorit radiokanal är 107,5
I bland när jag solar solarium så går ja ut innan min tid är slut. Får panik av att det är så varmt haha
Jag slutade dricka Red bull för några månader sen då jag fick hjärtklappning av det
Jag spyr om andra spyr, uhäk
Älskar killar som kan överraska en, so cute
Jag är en väldigt lättroad person
Jag har aldrig haft hål i mina tänder i hela mitt liv
Jag är livrädd för sprutor
Tycker att det är jättemysigt att campa

Chilin in tha bed jao

Ligger i sängen och degar hehe. Har glott på burken och ätit lite mat, ska strax hoppa in i duschen och sen lägga mig. I morgon blir det bättre uppdatering, det lovar jag!
Hörs mer då, sov gott mina fina läsare.


Dålig uppdatering

Förlåt för den usla uppdateringen idag, men har verkligen inte haft någon tid alls till att blogga. Började jobbet klockan halv elva, dock så är man ju så skillad så att man kommer dit till kvart i tio haha. Jaja cash att börja 45 min tidigare, bättre de än att vara sen huh ;)? Sitter på bussen på väg hem nu, ska ta en låååång dusch och kanske sätta på en film eller något. Är ledig i morgon och övermorgon och sen jobbar jag hela helgen. Ska försöka få lite saker gjort i morgon, städa osv.
Gush vad ont i örat jag har haft idag, har vaknat flera gånger i natt av att jag råkat legat på det, skönt att vakna av smärta haha. Ska ta lite is på det när jag kommer hem, använder koksalt varje morgon och kväll också. Kommer nog bli finfint när det är läkt ;)


I know I can make it, and I will!

Jag trodde att jag skulle behöva dig för att klara livet, men nu har du varit borta ett bra tag och se, jag står på mina egna ben. Jag var halvt död ett tag och jag trodde nästan att det var kört. Men nu har jag tagit mig igenom den svåraste delen. Nu har jag kommit till delen då saknad blir hat och till den delen när förnuftet kommer fram. Jag gjorde så jäkla rätt och jag är stolt över mig själv. Man måste kasta de dåliga för att få de bra, allt måste man göra till 100 % för att få 100 %. Nu är de tyngsta lastet borta, det är dags att börja leva igen!


Sanningen svider


Nya saker till rummet

Detta var det jag handlade idag. Älskar att inreda rummet med nya saker, även små saker gör stor skillnad. Allt kommer från butiken IN & FINN älskar den butiken! Den har så otroligt mycket fina saker för jättebra priser.

glassat med pappa

Gud vilket fint väder vi har haft det idag ! Var 22 grader ute, svettades när jag hade skinnjackan..
Tog en fika med pappa på en uteservering i solen, längtar verkligen efter sommaren nu. Men det är nog inte långt kvar, är ju förbud på vinterdäck i morgon och alla hojar har börjat komma ut på vägarna nu, och vi har knappt någon snö kvar. Sen har vi shoppat lite saker hem, jag köpte med mig tre saker som jag visar i ett annat inlägg. Nu ska vi slå oss ned i soffan och kolla på film, skönt att bara ta det lugnt och ladda upp inför en ny jobbvecka.
 

Svar på era frågor


Haha min data började krångla mitt i allt så kollar bort väldigt ofta, sorry!

Hemma hos kära bror

Är hemma hos brorsan och hans flickvän med Hernström och Fredrik. Vi köpte med oss indiskmat hem var faktiskt första gången jag åt det, var riktigt gott! Nu sitter vi och kollar massa roliga klipp och dricker lite. Några polare till brorsan ska komma över också, blir nog spel osv. Bloggar mer i morgon, puss på er!


Sötisen

Vi var barnvakt åt världens sötaste unge i dag! Har flera vänner med barn och man blir ju bra sugen på att skaffa sig en plutt, dock så får det vänta ett tag. Vill leva livet först och göra sånna saker som kan förhindra än när man har barn.


Ny piercad

Emilie har lekt lite med mitt öra som ni ser, pain säger jag bara! Haha vi fick göra om de en gång också, så blev en aning svullet! Men är sjukt nöjd och blev rikigt bra! Staven är lite lång som ni ser men eftersom att örat svullnar upp så är det bra om man har det i början. Ja har svarat på era frågor nu i ett videoinlägg dock så kommer det inte upp förens i morgon för det gick så jääääkla segt att ladda upp det och jag har lite stressigt just nu.. Men jag lovar att det kommer upp i morgon!

Yummi!

sitter på urban i stan och fikar med Emilie. Tänkte kolla runt på lite kläder men hittade inget som jag gillade sen så är det grymt mycket folk i stan idag så orkar inte springa runt heller. Har iallafall köpt en piercing, vi ska leka lite med mitt andra öra idag hehe. Blev en spontan runda på krogen igår, eller ja vet inte vad man ska kalla det, var på en pub i Tyresö. Ingen nattklubb liksom var inte där så länge och blev ingen fylla direkt men trevligt hade jag! 
Svarar på era frågor från frågestunden när jag kommer hem ;) 

Skål!

Haha kvällen kan vända snabbt! 
 

Hålat örat

Emilie har hålat mitt öra haha. Hon mådde inte så bra så vi sågs bara en liten stund sen skulle ja hem till två vänner på film kväll men dom verkar ha somnat för ingen av dom svarar haha. Så nu är jag ute med Fredrik och hans polare och åker runt, fan hade ja vetat de här hade ja dragit ut eller något i stället haha. Ja de lär väl inte hända så mycket mer i kväll än att glida runt och umgås. 

Slutat!

Nu har jag slutat och sitter på bussen på väg hem. Gud den här dagen har bara flugit i väg, har inte alls varit en jobbig arbetsdag. Ska möta upp Emilie som är i Stockholm på besök, trevlans. Ingen aning om vad vi ska hitta på men något lär vi nog göra. Usch vilket tråkigt väder det är ute, det enda positiva är väl att snön smälter bort. Har fått frågan om när jag svarar på frågestunden och det gör jag i morgon i ett videoinlägg så håll er uppdaterade ;) 
hoppas att alla får en fin fredagskväll! 

.


*Suck*

Grrr vad arg jag blir! jag beställde en produkt för läpparna i början utav april och fick nu ett mail om att det är stor efterfrågan om den så det kommer ett tag innan jag får den. Och dom kunde inte säga när jag skulle få den heller men troligtvis i slutet utav månaden.. Och de säger dom inte förens nu? Riktigt oseriöst, första och sista gången jag beställer något från amazingbeauty! 
 

Äntligen fredag !

Godmorgon! sitter på bussen till jobbet, fick sällskap utav jossan.. Jobbar i bandhagen idag och slutar inte förens klockan sju. Fredag idag, som jag har längtat dock så har jag inga planer för kvällen, men det dyker sänågot upp något roligt som alltid. Trist att det är så dåligt väder nu till helgen bara, ser ut att bli regn eller snö när som helst. 
här ser fiket ut i bandhagen, mysigt va :) ? 

Hård arbetsdag

GUSH vilken dag! Har precis tagit en dusch och lagt mig i sängen, jobbat ett tio timmar pass nån stop utan lunchrast så är rätt slut i bollen. MEN i morgon är det fredag så det är inget att gräva ner sig för hehe. Gjorde sällskap hem med bästa hernström, pratade av mig lite också. Är så otroligt glad över att jag har så fina vänner som man alltid kan vända sig till (har haft lite deppiga dagar nu på senaste, som ni vet) vänner är guld!
Har sett att statistiken har höjts lite, as kul och jag hoppas att ni stannar! Tänkte börja köra lite länkbyten då jag har sett att det finns intresse om det ;) Så kommentera ett inlägg om du är intresserad, godnatt på er puss!


Strålande dag!

Godmorgon! Tur att jag satte mig på en buss tidigare säger jag bara, gjorde de för att ja tänkte hinna kolla lite kläder innan ja börjar..men min kollega måste i väg så ja måste komma in tidigare. Jag som hade tänkt att testa en jättefin klänning som jag hittade igår haha jaja. Är på as bra humör idag, solen skiner och de är fredag i morgon, yeeah! Haha har läst igenom lite frågor, synd att inte folk är lite mer seriösa! kommer iallafall svara på dom i morgon eller till helgen med ett videoinlägg så håll ögonen öppna ;)


??????


Nu har ni chansen på er att fråga mig vad ni vill, inga frågor är för dumma! Ni kan även vara anonyma, får jag tillräckligt med frågor så svarar jag på dom i ett videoinlägg, så come on.. Kommer svara på nästan allt.

Brokenhearted

Jag trodde att jag var en bit på vägen, att jag var starkare än så här. Att jag hittat tillbaka till mig själv och allt jag hade tidigare. Allt var så nära, men sen föll jag pladask tillbaka.
Jag måste tänka på allt det negativa och alla stjäl till varför jag tog den vägen jag gjorde. Jag känner mig falsk, jag försöker att dölja allt, men innerst inne så gör det så jävla ont. Jag vet inte när det ska bli bättre, men jag hoppas att det blir det snart för jag orkar fan inte med det här. Om jag kunde så skulle jag packa väskan och bara dra för min ensamhet, stänga av mobilen och gömma mig från verkligheten. Att man ska få kämpa för att vara glad och må bra en hel dag, att leva ett normalt liv igen. Jag trodde aldrig att det skulle bli så här svårt, bu vet jag vad ett krossat hjärta är, och det kommer aldrig någonsin bli helt igen.


Häxdryck

Hallå där. Hoppas att det är bra med er, känner mig lite krasslig idag. Har ont i huvudet som f*n och är helt död i kroppen, känner mig varm och hängig. Går ju förkylningar osv nu, och igår mådde jag ju illa.. Har kockat ihop en dryck som ska motverka sånna här otäckheter. Ingefära med honung, citron och varmt vatten. Jag som hade tänkt att göra något utav kvällen och inte bara ligga hemma idag, kanske får göra det iallafall *buhu* jaja lillördag idag, snart fredag igen och jag är ledig i helgen woohoo!


Tips

Jag tror att jag har tipsat om dessa produkter förut, shit the same gör det igen I sånnafall för er som har missat de. Dom här två produkterna är verkligen de bästa jag har använt! Jag vårdar mitt hår väldigt bra bortsett från färgningen.. Använder alltid bra schampo och balsam, olika oljor och värmeskydd när ja fönar och plattar. Tar nästan aldrig i håret när de är blött osv, och har lagt ner väldigt mycket pengar på olika hårprodukter. Mitt hår är väldigt tunt och mådde  inte så bra i min fjortisperiod. Men dom här två produkterna har gjort mycket för mitt hår. Dom är så sjuuukt bra och kostar inte alls mycket. Den stora tuben är schampo/balsam, det bästa jag har använt, mina L'oréal produkter kan slänga sig i väggen jämfört med det. Och den lilla flaskan använder jag i blött hår som värmeskydd och sen tar jag lite i topparna när det är torrt. Var min frisör som tipsa mig om dessa då de använde produkterna på salongen. Dom här går att köpa på de flesta friösorsalonger. 

10 saker jag vill göra innan jag dör

*Resa runt och upptäcka världen
 
*Skaffa barn 
 
*Gifta mig med den rätta, en gång och föralltid.
 
*Åka ett gäng till tomorrowland
 
*Köra en bit på Route 66 med en feeet jäkla bil!
 
*Dra till Österrike och åka skidor 
 
*Åka till London på en weekend och shoppa loss
 
*Ta mc-kort och köpa en fräsch bike
 
*Simma med delfiner 
 
*Hoppa fallskärm, bara för att.. Kanske även blir det sista jag gör! Haha
 

Illamående

Solade med jossan efter jobbet och sen gick ja hem och tog en dusch på en gång. Ligger i sängen nu, mår inte så bra känner mig lite risig och de gör även mamma. Hoppas inte att det är någon magsjuka eller liknande på g, usch! Kunde inte ens äta middag och vid lunch mådde ja också illa så åt knappt något. Ska gå och lägga mig nu, hatar att må illa, är det värsta jag vet ! Så att sova bort de är min bästa metod haha så är de bara att hoppas på att man mår bättre när man vaknar.


#tröttbrudpåjobbet

Godmorgon mina bästa läsare!
Hoppas att de är bra med er, jag mår as bra är dock jäkligt trött. Har ju gått och lagt mig hyfsat tidigt om kvällarna, och nu har jag bara legat hemma två kvällar irad.. Men det känns som att man blir mer seg av att sova så många timmar än att sova typ sex timmar?
Är iallafall på jobbet nu som ni kanske förstod, chillar i take away avdelningen. Blir en rätt lång arbetsdag sen ska jag möta upp jossan för lite solning ;)


.


Filmkväll idag igen

Blir ännu en film kväll idag. Var så otroligt skönt att dega hemma igår så kör en till kväll! Laddat upp med lite gott också, måste säga att glassen var sjukt god, lakritsälskare som man är. Filmen som jag såg igår var ingen vidare.. Idag blir det en svensk drama film "bitchkram" den verkar rolig och har fått bra kommentarer. Haha fan asså vilken ångest jag fick när jag ställde mig på vågen idag, usch och fy. Säger emot mig själv hela tiden, behöver någon som pushar mig till träning och diet. Någon som kan slå på mina fingrar när ja närmar mig bullmontern haha, jobbet är ju värst.
Hörs mer i morgon sötisar


Besök på vännens jobb

Var en ganska skön arbetsdag idag, hade öppning och slutade ganska tidigt.. Efter jobbet så åkte jag och hälsa på jossan på hennes jobb. Sen tänkte åkte ja till posten för att kolla om mitt paket har kommit, den där läppgrejen ja beställde ni vet? Har råkat missat en siffra i mitt telefonnummer och avin skulle skickas som sms så grymt irriterande! Och går inte att ringa till dom heller för deras hemsida går de inte att gå ut på längre ? Så nu vet ja inte när paketet kommer och kan inte hämta ut det heller, suck. Får se om de skickas tillbaka och dom skickar en räkning eller något.


Bild från april 2012

Den här bilden är tagen för exakt ett år sen, ser ganska många förändringar, ögonbrynen, hårfärgen och tycker att jag fått en annan ansiktsform, ser mulligare ut i ansiktet på den här bilden. Undra vad skillnaden blir nästa år haha


Gått ner i vikt ?

Har fått frågan två gånger idag om jag har gått ner i vikt..hm kanske har det? Mina ben ser tydligen smalare ut.. Hah inget jag själv kan se? Och min diet har ju varit upp å ned så blir förvånad om jag har gått ner.


söndags-chill

Gud vad skönt det var att ha en hemma dag/kväll och bara vila ut. Har tvättat och städat lite, och sen bara degat framför film. Har ju inte blivit många timmars sömn den här helgen, så känns faktiskt helt ok att gå och lägga sig klockan nio. Måste ha fler sånna här dagar!

 


.


Spökrunda

Var och spökade på skutans gård i natt för barnen som skulle gå en spökrunda. Haha gud vad rädda och uppspelta dom var! Minns själv när man var mindre och gick dom där spökrundorna och hade spökövernattning, åh vad jag saknar dom där tiderna! Frös dock ihjäl, så vi åkte hem till Hernström och kollade film sen. Somnade i hans soffa och var hemma vid tre.. Är så sjukt sliten idag, ska bara vara hemma hela kvällen och ta det lugnt, tvätta osv. Inget roligt väder att vara ute i heller, usch trodde att vi skulle få slippa snön nu.


Hos hernis

Var förbi och hälsa på Hernström på jobbet sen åkte vi och åt på Vega baren. Nu är vi hos honom och ska kolla på en film med lite andra vänner också.. Är helt slut idag, skulle kunna somna i hans soffa haha. Måste ladda upp inför kvällen, då vi har lite roliga planer ;)


Glass i solen

Tagit en fika i solen och babblat om allt och inget. Väntar på att Fredrik ska komma och plocka upp oss, sen ska ja till Hernströms jobb och hälsa på. Köpt två behövliga saker också, nu är de nog dags att hålla in pengarna lite så att jag klarar mig resten utav månaden haha.


Seg

Sov borta i natt, vaknade med världens baksmälla. Hade jättetrevligt igår, träffade på gamla vänner och sen kom brorsa och drack med oss en stund också. Rätt kul att gå ut i Haninge i bland, man träffar ju alltid på folk man känner. Är sjukt seg i hela kroppen skulle kunna somna när som! I kväll ska jag bara ta det lugnt, måste vila upp mig så att jag orkar jobba nästa vecka!


Crazy night


Kroga!

Jag svek min vita helg, men det är ju inte ofta Emilie är här på besök så något skoj måste man ju passa på att göra! Hörs mer i morgon


R.i.p

Varit och tänt ljus för fedde som gått bort. Kände inte honom men min polare gjorde, hemskt vilket som! Hoppas att du vilar i frid !


Shopping

Detta fick jag med mig hem. En body mist från Victoria's secret, en tröja från Gina och en highligter från make up store.


Fika och shopping

Mötte upp en gammal vän efter jobbet och tog en fika på en uteservering, mys! Pratat om allt och inget, var typ ett halv år sen vi sågs sist. Shoppat lite också, visar vad lite senare. Ingen aning om vad som händer i kväll, återstår att se.


<3

Jag har nog aldrig träffat en människa som är så stark som du är! En person som gått igenom sånna tuffa år och bara kämpat på. Du är en sån otroligt fin människa med hjärta av guld, du är grym! Jag kommer alltid finnas här, du behöver aldrig vara ensam!
Jag är stolt över dig linus, min fina storebror <3

Synd att pappa blundar på bilden haha.


#true

https://cdn2.cdnme.se/3971473/7-3/pic_515e9aaae087c372fa0e6437.jpg" class="image">


Äntligen fredag!

Denna dagen var efterlängtad ska ni veta! Jobbat 6 dagar i rad på tio timmars pass, men cash is king eller vad säger man ;)?
Skulle eventuellt ta ett 12 timmars pass idag, men det löste sig som tur är. Tänkte få lite gjort i helgen, typ tvätta osv och sen bara slappa. Blir nog en alkoholfri helg, kan ju vara skönt det med. Tänkte åka till Farsta C efter jobbet och kolla runt lite, kanske får med mig Fredrik dit också. Men vi hörs senare puss
Haha gammal bild som faster tog när hon var på besök.


Äventyr

Varit på kvarnholmen och åkt runt i fina Sthlm med pappa och hernström. Sen tog vid en sväng förbi café 60 på en latte och babbel. Och nu sitter vi i bilen på väg hem. Ska upp om typ 5 timmar, usch :( kommer få ladda med kaffe och redbull i morgon haha men sen är det helg och jag ledig wiihoo!!


Vill ha sommar nu!

Har varit så sjukt härligt väder nu dom senaste dagarna! Riktigt vår väder, dock så vågar ja inte riktigt ta på mig vårjackan på arbetsdagarna då det är kallt på morgonen och på kvällen när jag slutar. Men snart kan man förhoppningsvis även ha det på kvällen. Robin var förbi mitt jobb så stod och vi och prata lite om resan, blir förmodligen att boka nästa månad. Läääängtar ihjäl mig ! Och när man tittar på dom här bilderna från förra årets sjuka party resa så blir man ju ännu mer suktad. Är säker på att vi kommer ha det grymt, åååh sommar kom nu!!!


Rules of Life

1.Fuck
2.Don't give a fuck 
3. Don't be fucked over 

Bekännelser

jag är typ alltid iskall om mina händer
Finns stor risk för mig att få diabetes 
Är ett shopping freak,bästa som finns!
På sommaren blir jag ett glassmonster haha
Jag är djurgårdare, okej inte värsta gårdaren men ska man hålla på något så är det Dif. 
Den enda gamla släktingen jag har kvar är min farmor 
Jag är rädd för att bli gammal, tycker att det verkar vara så jobbigt.
Jag har aldrig förstått varför folk tatuerar sitt namn? Inget illa menat för ja har flera vänner som har det men liksom mer varför? Man minns väl alltid vad man heter, eller? haha. 
Jag längtar ihjäl mig efter sommaren! 
Tycker att de är sjukt hett med killar som har bitiga armar! 
 

Solbränd

Gud vad färg jag fick igår, när ja solade sist så hade ja inte styrkan till ansiktet på men igår så hade jag den. Och har verkligen fått färg i ansiktet, och solfräknar haha! tänkte faktiskt testa en as bra bus som jag har hemma i ansiktet.. Det är ju en risk då man kan bli fläckig osv, men den är riktigt grym! Tycker att jag är för blek för min hårfärg, men en brun kropp till knallrött hår blir as snyggt! Den här bilden är helt oredigerad och de enda jag har är lite puder, najs huh?!


tips!

Måste tipsa om den här grymma produkten som jag köpte här om dagen! Är ett torrschampoo som du sprayar i håret när det inte är riktigt på topp. Antingen för att du glömt att tvätta det kvällen innan eller för att du har lätt för att få flottigt hår. Det som sliter nästan mest på ditt hår är att tvätta det för ofta, låter skit äckligt men håret behövs faktiskt inte tvättas varje dag. Och då är detta schampoo perfekt ! Det fungerar och håller väldigt länge och luktar sjukt gott. Finns att köpa i de flesta affärer tror jag, och är rätt billigt.


Solat

Hallå där! Precis tagit en dusch och krypt ner i sängen, mys! Varit och solat med Fredrik. Andra gången ja solar på flera månader och har redan fått en schysst färg, men nu blir det BUS ett tag, solarium ska man vara försiktig med. Herregud vad seg jag var på jobbet idag, skönt att det inte är så långt kvar till helgen. Var as lugnt på kvällen, då var det inte alls mycket men vid lunch blev det rätt mycket. Mycket lunch, disk osv. Haha mamma undrar varför ja aldrig kan ta disken hemma, hon kanske har svaret här på bilden. Det här är lite jämfört med vad de kan vara i bland, disken fortsätter förbi kaffebryggaren ni ser.. Tur att vi har diskmaskin haha. Sitter vid take away avdelningen i morgon, skönt att få vila benen lite. Men god natt på er


Älskar låten!

Säger det igen, hon är bäst och har alltid varit !

Fika och film

Sitter hos Hernström och fikar å ska kolla på senaste Johan Falk filmen. Känns som att jag börjar bli sjuk, känner mig seg i hela kroppen och är as varm. Har inte tid att bli sjuk, verkligen inte nu! Men vi hörs mer i morgon


påskägg

Bättre sent än aldrig haha. Tror ni att jag vinner en miljon på lotterna då ;)? haha då blir det en bil dirr.
Tack mammi & pappi


läppförstoring

Har beställt en luscious lip plump haha tror det eller ej, men efter att ha sett den här videon så var jag tvungen!
Är helt smärtfritt och säkert, du slipper dessa sprutor och får ett naturligt resultat.
Jag har visserligen redan ganska stora läppar, men skulle ju inte vara fel att få dom lite fylligare. Och detta går även ur, ifall att du inte skulle vara nöjd osv. Det håller i ca 2/4 timmar, och har hört att det verkligen fungerar! 
Köpte den på http://amazingbeauty.se/ för 599 :- lägger upp före och efterbilder sen då ;)

när du inte vet vad hjärtat vill

Det är inte så lätt som alla tror. Bara för att det verkar så bra så betyder det inte att det skulle vara det. Människor förändras, även de som verkar vara perfekta, jag har själv sett det och jag varit där. Jag vet vad jag pratar om, tro mig. Jag vet inte om jag skulle orka gå igenom det igen, allt som krävs av båda och att man får kriga varje dag. Kämpa för att hålla det bra och ha det kvar. Det tar på ens krafter psykiskt och fysiskt.
Jag är så sjukt förvirrad, jag lägger allt i tidens händer.


jag <3 mitt jobb

Slutat för dagen, sitter och väntar på tuben. Älskar att det är ljust ute när jag stänger om kvällarna, ställa om klockan gör verkligen mycket och arbetsdagarna kändes på något sett snabbare i början?
Ska eventuellt hem till Hernström och chilla i kväll. Det står i mellan det eller chilla hemma, är sjukt seg idag.
Måste bara säga att gud vad jag älskar mitt jobb! Så sköna arbetskollegor och tycker det är så sjukt kul att jobba i café. Har alltid tyckt om att gilla service jobb, det är så socialt man träffa människor osv. Skulle nog aldrig kunna sitta inne på ett kontor? Måste röra på mig, har för mycket adhd i benen haha. Det här jobbet som jag har idag var verkligen ett sånt jobb jag ville ha. Och gud vad jag kämpade, arbetslös är fan det värsta jag varit med om! sitta hemma och ha ångest över att man inte har pengar och man har inte ett skit att göra osv, nej usch!


Ångest

Precis tagit en dusch och lagt mig i sängen. Vi solade som sagt och sen åt vi på max.. Känner mig så jäkla mycket fräschare som brun, dock så ska man ju undvika solarium så ska köra med brun utan sol ett tag nu. I morgon tar ja tag i dieten igen också, känner att ja slarvat för mycket nu! Får ångest också, inte för att jag MÅSTE gå ner i vikt utan för att jag vill! och för att jag skulle bevisa för mig själv att jag kunde ge fan i skit saker, och så gick det åt helvete med det. Så nu ska jag kriga, sjukt jobbigt och svårt man går hungrig konstant i början, men det är som sagt värt det!
Ska inte ha en enda fusk dag eller någonting, aaall in för ja vet att jag kan!
Godnatt på er


1/4

så där, en till jobbdag avklarad!
Glömde mobilen hemma, fick skjuts utav pappa i morse annars hade ja ju aldrig glömt den.. så har inte kunnat blogga något. Filmen vi såg igår var inge vidare btw, den var lång tråkig som fan och ja vet inte om han som gjorde filmen har sämst humor? Vissa skämt var liksom inga skämt? Haha shit the same, inget att se iallafall. Nu är ja ute med Fredrik och väntar på våran kära vän Hernström. Vi tänkte dra och sola, är så sjukt blek!
Köpte nya skor på lunchrasten, inte riktigt min stil egentligen men tyckte dom var tuffa.
Haha juste, ni behöver inte oroa er om att ja ska flytta, de var ett aprilskämt som de flesta kanske förstod haha.


Flytt på g

Jahapp nu flyttar man Gävlebo, ta över brorsans gamla lägenhet. Radhuset säljs efter sommaren..


RSS 2.0