Mitt allt

Min älskade pappa, min livsglädje och mitt liv! Du är den jag kommer till när jag har frågor om något, du är den som har lärt mig allt här i livet. Du är den enda personen som vet mina allra djupaste hemligheter. Du är den jag kommer till om det är något. Du är den första jag ringer när de är strul med något då jag vet att du alltid ställer upp som den underbara människa du är. Du är den jag skulle kunna offra mitt liv för. Den enda personen jag litar på till hundra procent. Du är den första jag kommer till när jag är ledsen, då du alltid får nig på benen igen. Du ä stjälet till att jag kämpat igenom mina tuffa perioder i livet. Du är den jag ser upp till,min pappa min hero här i livet. Och när du ledsen så gör det ont i mig, hela min värld rasar. När du behöver hjälp så kommer jag alltid ställa upp. Jag kommer alltid lyssna på dina problem och vara en del i dom. Jag trodde aldrig att man kunde få en sån kontakt som far och dotter.
Jag kommer andas med dig tills den dagen det säger stopp. Och jag kommer leva vidare med dig efter detta liv, det ska alltid vara du och jag.


Härlig dag!

Köttade på gruppasset idag, trodde jag skulle svimma flera gånger haha. Har nog aldrig svettats så mycket som ja gjorde i dag i hela mitt liv! Kändes iallafall grymt bra efteråt. Sen drog vi och köpte lite frukost osv och drog ut till gålö och låg och stekte i flera timmar.
Nadja badade, jag var dock inte lika modig haha. Nu är vi hemma hos dom och ska snart göra iordning lite mat.. Sen ska vi på race i kväll, men blir inte hemma så sent då ja ska upp tidigt i morgon.
Åååh vad jag älskar den här dagen, den har varit heeeelt underbar !!


<3

Älskade vän <3


...

Jag ska sluta bry mig, tänker inte lägga ner energi på människor som bara skiter i en och kommer med otroliga bortförklaringar. Varför är det bara en person som ska jämt och ständigt ska kriga och bry sig?! Jag är en kämpare, men det handlar om att ge och ta.
Och det skrämmer mig att vissa människor aldrig växer upp, ser de inte de själva?  när hela världen har vänt de ryggen till så fortsätter de se andras problem..Ni kommer aldrig förändras och alltid leva kvar i samma gamla skal, jag tycker synd om er!
Jag har alltid varit en person som inte tar skit från någon om jag inte är värd det och det kommer jag stå fast vid.
Jag ler åt de som vill se mig falla, för de krossar dem.
Jag behöver inga människor som kommer och går som de vill och tror att det kan behandla en hur som helst. Komma tillbaka och be om ursäkt för sitt äckliga beteende som inte alls var "menat" när de gör allt medvetet. Ska du låtsas vara min vän, så kan du räkna med att du inte blir lång varig i mitt liv heller.

tung jävla låt!


Mot gymmet!

God morgon! Fredag today, skönt för er som är lediga i helgen..
Sov inte hemma i natt, kom hem för ett tag sen. Satt på mig träningskläder och ätit frulle..
Ren havregrynsgröt och finn crisp,mumms! Känner mig lite krasslig i halsen men de är bara att köra ändå hehe. Ska på gruppträning idag " Cycling " kommer att dö haha, medans alla andra kör stenhårt så kommer ja typ ligga där och kippa efter luft haha!
Efter gymmet blir de antagligen att åka hem och duscha å fräscha till sig, sen ska ja hjälpa Nadja med hennes hår också då förra hårfärgen inte gjorde någon skillnad alls?

 

 


hello sweeties

Varit hemma och bytt om osv och nu har jag precis mött upp Nadja å Jocke och ska hänga med dom ett tag. Vet inte om ja sover hemma i kväll men ska upp tidigt i morgon och kötta på gymmet ;) hörs mer i morgon, puss!


Försvinn ur mina tankar!!

Tar alltid sjukt lång tid för mig att somna om nätterna.. ligger och grubblar om allt möjligt innan jag ska sova.. Och när ja väl somnat så drömmer jag mardrömmar, hemska mardrömmar. Vaknar gråtandes i bland och kallsvettig. Man kanske borde köpa sig en drömfångare?


Lunch

Sushi till lunch idag med, yummi!
Ska möta upp Nadja efter att ja slutat, ingen aning om vad vi ska hitta på.. I morgon är jag ledig yeeey! Jobbar dock hela helgen.
Ett snabbt inlägg bara


Träningsvärk!

God morgon!
Haha helvete vilken träningsvärk jag har!! I hela benen,rumpan och magen, kunde knappt resa mig ur sängen i morse.
Sitter och väntar på bussen till jobbet, usch är inte alls taggad på att jobba idag.
Hörs senare


Snabbshopping

Haha drog till Farsta C med nicole och impuls shoppa lite typ en timme innan dom stängde..Vilka idéer man får för sig i bland! Blev ialf riktigt nöjd men mina köp. Klänningen sitter som smäck, kommer nog va skit snygg till ett par klackar ;) och väskan är 2die4, ääälskar den! Stilren och passar till allt. 
Sen ett skönt linne och en tubtopp.
Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kommer säkert somna vilken sekund som helst. Så godnatt på er!


Fixat gymkort!

Nu finns de inga ursäkter längre, nu äre bara kötta gärnet!!

Kaos hår!!

Är fortfarande lite oranget/rött på vissa ställen.. Avfärgat två gånger och färgat två, så nu får de räcka för ett tag! Mitt hår mår inte så bra just nu hehe. Ska hemåt nu och tvätta osv.. Kanske slänger in ett inlägg senare, puss!


Life is good

Var uppe redan vid nio (på min lediga dag) åt god frukost och taggade till gymmet. Hade redan grov träningsvärk innan vill inte veta hur ja kommer må i morgon! Efter gymmet så drog vi till solariumet med Nicole från mitt jobb. Körde på den "lyxigavarianten" som ska vara mycket bättre.. Man kan typ få som ansiktsduch, ändra kanal och koppla in sin egna iPod och skit... Men det var faktiskt super bra! Och sen köpte vi hårfärg, ska leka med både mitt och nadjas hår idag. Kommer nog få raka av hela barret eller köpa en peruk sen haha! 
jag tror att jag har bestämt mig för att köpa gymkort nu, blev så jäkla taggad på det nu när jag har någon som pushar mig också! 
Visar resultat på håret sen, om de blir bra haha
 

Hos Nadja

Har hängt hos Nadja ända sen jag sluta. Vi skulle färga mitt hår men blev misslyckat, så jäkla irriterande!! Måste fixa om de i morgon och då jäklar ska de bli som jag vill!!
Har tränat, fyfan vilken träningsvärk jag jag har i benen. Höll på att ramla ner för trappen vid Nadja haha mina ben är som spaghetti! Och i morgon blir det gymmet, nu jäklar!


Kärlek till er

Jag är så otroligt glad över att jag har er i mitt liv! Vi alla är så olika men ändå så lika. I erat sällskap så trivs ja som bäst. Vi har lika roligt varje gång vi ses, alla sjuka ideer vi får för oss och våran sjuka humor! Ni får mig alltid att skratta från hjärtat och mår man dåligt så får ni en alltid på bättre humör. Ni finns alltid där och ställer alltid upp om det är något. De är när man har svåra perioder i sitt liv som man oftast märker vilka vänner som faktiskt är ens riktiga vänner. Och det har ni gjort, och de kommer ja alltid vara tacksam över! 
Jag älskar er <3 

Vad ska jag nu göra?!

Så jäkla less på att de röda i håret försvinner efter typ tre tvättar.. Har så slitet hår så de fastnar ju inte riktigt tyvärr. Har ju haft alla möjliga hårfärgen.. Rött, svart, olika blonda färger, olika bruna och olika röda.. Tyckte om de röda riktigt mycket och trivdes i det, men man tröttnar på att behöva gå som orangehårig efter ett tag.. Men i morgon blir de dags för en förändring hehe, vad får ni dock inte se förens de är klart ;) någon som vågar gissa vad de blir för färg? 

Sushi

Äntligen lunch, blev sushi. Börjar faktiskt tycka om de!
Har gjort upp ett träningsshema, kanske lägger upp de här sen.
Och i morgon ska ja provträna på SATS, kanske blir ett gymkort iallafall? Får se..
Börjar bli taggad inför träningen faktiskt, behöver bara en spark i arslet så att ja inte tappar motivationen! Händer lätt att man börjar och köttar och sen tappar det.. Iallafall för mig.


10 bekännelser

Innan jag kom in på hästlinjen så ville ja bli målare
Jag är ganska så kräsen utav mig när de gäller mat, något som kommit på senare tid.
jag saknar hästlivet så sjukt mycket! Om ja inte jobbade så mycket som ja gör hade jag lätt börjat rida igen! 
Bada var typ de bästa ja visste förut, nu har ja blivit värsta fegisen och badkrukan haha
Jag älskar att hålla på med smink och hår, tycker de är jättekul. 
Jag gör bort mig sjukt ofta och bjuder ganska mycket på mig själv :p 
jag är jättedåligt på att hålla i pengar, dom försvinner rätt snabbt! 
Jag hade en "baby-noja" för ett taseden haha. Och NEJ misstolka mig inte, jag ska inte ha barn nu.. Utan hade bara sug för det.
Jag kanske ska göra en förändring inom en snar framtid med mig själv, vad får ni dock inte veta förens om de blir av.
min dröm var att bli ridande polis förut.. Nu vet ja inte riktigt vad den är. 
 

Något att tänka på..


Brownie

Godkväll! Jobbade till åtta idag, vilket innebär att man inte hunnit gjort så mycket annat.. Solade med Hernström när ja kom hem och nu har ja precis lagt mig i sängen. Börjar bli brun nu hehe!
Jobbar ganska sega pass hela veckan, känns som att man inte hinner med något alls när man slutar så sent om kvällarna :(
Jag som ska försöka ta mig i kragen och börja gå nu om kvällarna igen! Åker utomlands om två månader och då vill man ju inte gömma sig i vassen direkt..
Så har två månader på mig att kötta järnet, måste bara hitta motivationen!


Bra söndag!

Blev en rätt snurrig kväll igår. Var ute på sommar, var inte där länge pga lite saker som hände.. Sen åkte ja tillbaka till handen för att emma skulle hem. Men vägrade åka hem, så åkte tillbaka till stan och drog till nype. Träffade massa gamla vänner så var kul! Kom hem rätt sent och idag har jag mått riktigt dåligt! var fortfarande full när jag vaknade haha. Åkte till centrum och handla morsdag present till mamma och bakiskäka, mat kan nog aldrig bli godare än när man är bakis eller full!
sen om min saknade storebror David hit som ja inte sett på hur länge som helst! Och min andra storebror och hans flickvän.. Har fikat och kollat film å ätit hemmalagad pizza, perfekt en sån tråkig och regning söndag! Nu ligger jag i sängen och ska slagga, inte blivit många timmars sömn den här helgen..
Älskade storebror David!


Kör ba kör

Har inte mått bra idag asså..bakis som ett as och sen börja man kröka igen efter någon timmes sömn haha. Sa ju att jag skulle utnyttja helgen till Max så de är bara att leva upp till det. På g till krogen nu, hörs mer i morgon! Puss


jag är fast i natt


lyckad kväll/natt/morgon

God morgon eller vad man nu ska säga den här tiden.. Gush vilken kväll/natt/morgon haha! Som ni vet så var vi ett gäng hemma hos mig och grilla och krökade lite.. sen drog vi vidare hem till hernström vid halv tre. Satt där och kröka och roa oss, sen fick vi för oss att vi skulle på äventyr haha. Var länge sen jag skratta så mycket, vi hade så sjuuukt roligt! Sen vid fem så var alla ganska trötta förutom jag och jossan som fortsatte att dricka. Sen tog vi cykeln till Statoil och köpte lite frukost och fortsatte vårat lilla äventyr. Vi gick och la oss halv sju i morse, sov fyra pers på hernströms soffa, alla låg typ på varandra så min kropp är halft död idag. varit uppe i 24 timmar, sen blev vi väckta halv tio också för då var de dags att åka till skutan på familje helg. Kollade på när de tävla och mös i solen. Är ju fantastiskt väder ute, hade tänk att ta en PN men de har man ju inte så stor lust med när de är så fint väder ute. Kanske ska ta en tupplur i solen? Sömn behöver jag i alla fall då jag har en till kväll framför mig. Vi hade i alla fall sjukt roligt igår, riktigt spårad kväll!


Sorry

hehe förlåt för mitt dampinlägg tidigare.. Nu har jag fått lite mat i magen och är på bättre humör! Är fyra timmar kvar på arbetspasset, sen ska jag hem och grilla och kröka lite med några goa vänner. Och i morgon blir det utgång, yeeeey!!
Skulle egentligen åkt till bodaborg i morgon också men verkar inte bli så angående cashen. Jaja är iallafall ledig och ska njuta utav den här helgen till max!! Kommer nog inte må så bra på söndag men den smällen får man ta haha.


Grr! :@

Har inte alls haft en bra morgon idag!
Började med att kolla kontot och såg att jag inte fått in min lön.. Va i helvete?! Hade fullt med planer inför helgen!! Tur att jag är snälla föräldrar som lägger ut åt en.. Men ändå så jäkla irriterande! Och har flera saker ja skulle göra i helgen som jag får ställa in nu.
Sen så ser jag på Facebook att dom har tänt eld på ett garage i handen. De garaget har jag flera vänner som parkerar i dagligen när de ska till jobbet. Som tur är så stod ingen utav mina vänner i det just igår. Men tänk alla andra som stod där.. Nu har det fan gått för långt! Igår tände dom eld på en skola precis vid mig, en restaurang i Skogås och flera bilar i jordbro och Tyresö. De har pågått bränder i flera dagar, snart brinner väl alla hus ner också och så slutar de med att alla få bo i tält i tyresta by. Så jäkla less på dessa idioter, nackskott är vad dom ska ha!
Sen när jag skulle gå till bussen fick ja springa runt i hela huset och leta efter mina hemmanycklar som var borta. Sen fick ja kuta till bussen, nära att jag missade den. Känner på mig att de kommer bli en helvetesdag på jobbet också, att allt går ut över gästerna osv.
Nog bäst att jag slutar detta inlägg nu, blir så dålig stämning i bloggen.
Jag idag


Nadja ❤

Väntar på min fina vän Nadja som är på väg hit sen ska vi dra och sola. Var ett tag sen vi hängde pga lite saker som jag inte vill ta upp här.. Men nu har vi äntligen börjat ses oftare igen, saknat det! Ingen aning om vad vi ska hitta på sen.. I morgon är det fredag och löning wiihoo!! Och jag är ledig hela helgen, så sjukt glad :D jobbar till sju i morgon sen blir det grillning hos mig med lite vänner, myyyys!!


You make me smile!

I need your love, I need your time, when everything is wrong, you make it right!


Utvilad och redo för jobb!

Gud så skönt de var att sova ut i natt! Dock så vaknade jag gråtandes utav en mardröm, men lyckades somna om igen.. 
Onsdag idag mina vänner, inte långt kvar till helg wiie! I helgen ska jag försöka hitta på så mycket som möjligt, ta vara på min ledighet. 
Så här ser jag ut idag, seglarjacka och gummistövlar haha redo för vädret? 

Älskade storebror

Som ni kanske minns så ska jag bli faster, så sjuuuukt kul! Och nyss fick ja veta att de blir en liten kille. Känns sjukt att min äldsta storebror ska bli pappa, tiden går så sjukt fort jag kan knappt fatta det. Och att pappa ska bli farfar haha. Vill bara att lilla plutten ska komma nu!! Undra vem som blir päron nästa gång, jag eller mina andra tre bröder ;)?


Godmorgon

Hej på er. Idag är jag mer utvilad och på bättre humör, skönt! Hoppas att allt är bra med er också.. är på jobbet nu som vanligt, har varit rätt mycket då de är så dåligt väder ute och de flesta vill fika inomhus. Hört att det ska regna hela helgen vilket ja verkligen inte hoppas att de stämmer, min enda lediga helg på nästan två månader!! Jag som hade tänkt att ja skulle hinna med och sola lite hehe hoppas att de ändrar sig. 
Idag slutar jag sent så blir nog bara att åka hem och sova sen skulle jag tro. 

Solat

Precis tagit en dusch och lagt mig i sängen.. Shit vad skönt de var att sola! Äntligen så får man göra de nu igen när tatueringen har läkt hehe. Ska försöka passa på att sola dom dagarna ja är ledig och de är fint väder (vilket inte är ofta) annars får de bli solarium någon gång i bland.. Tänker inte vara vit när de är dags för att gå i shorts haha. Nu ska jag sova som jag har längtat!! Hoppas på att vara mer utvilad i morgon då jag jobbar ännu längre, men vi hörs i morgon sötisar.


BAAAM!!👊


Gäsp

Godmorgon. Hoppas att eran morgon startat bra, själv så fick jag verkligen kämpa mig ur sängen i morse! Känns som att jag dygnat och typ festat en vecka i streck. Får kämpa med att hålla ögonen öppna, är öm i hela kroppen och gäspar varannan minut. Har nog aldrig varit så trött? Kom hem vid tolv i natt, hjälpte en vän med en sak ute på ingarö därför de blev så sent.  Det här jobbet tar verkligen på ens krafter också, skulle lätt kunna gå och lägga mig i allafall i tre dagar, gud så skönt! Är på jobbet nu som ni kanske förstår, slutar sent och har ett väldigt drygt pass sen efter jobbet så ska jag dra och sola. Sen tänker jag åka raka vägen hem till min säng hehe. Ha en bra dag allihopa! 

Fina killar de här

Ute med mina muppungar, precis tagit en fika på Donken och nu försöker vi klura ut vad vi ska hitta på :p börjar dock jäääkligt tidigt i morgon så blir nog hemgång om ett tag. 

I'm not a bitch

I just have a low bullshit tolerance


sjukt bra låt!


#fiesta

God morgon! har inte haft tid alls för några inlägg, fullt upp både i fredags och igår..
Ifredags så var fredrik här så lagade vi tacos,sen drog vi ut på race med massa polare, var hemma vid tre och jobbade i igår så var helt död på jobbet. Och sen hade man inte tid för att åka hem och vila, utan åkte hem direkt efter jobbet och gjorde mig i ordning lite snabbt och sen var det bara raka vägen till brandbergen för att fira Alexandra. Sen var ja förbi ett krök i tungelsta också, kändes som att jag var överallt och ingenstans igår haha. Blev fyllekäk på vega baren och sen var de dags för hemgång. Sov dock inte hemma och har ingen aning om vilken tid ja kom i säng men sent var det. Hade i alla fall roligt i går, träffa massa polare som man inte umgås med så ofta så det kul. Nu är jag hemma och har tagit en dusch och skrubbat bort baksmällan, och nu ligger jag död i soffan. Vet inte om man ska parkera arslet här hela dan eller om jag hittar på något senare..återstår att se.

 


Milla today

 

Fika i stan

Hello beauties! Hur står det till? Själv mår jag jäkligt fint idag! Är ju värsta sommarvädret ute idag!! Varit in till stan med min vän Nadja som jag inte träffat på jättelänge. Fikat och handlat nya piercingar, och varit förbi tatueringsstudion. Han ville kolla så att jag läkt som den ska vilket den har.
Nu kom vi precis hem till mig och ska köra päronen till Nacka där dom ska på middag med mammas jobb. Sen vet ja inte riktigt vad ja hittar på, jobbar i morgon tråkigt nog.


Rudan

Slutade tidigt idag, yeeey! Sitter och väntar på en gammal tjejkompis som jag inte träffat på huuuur länge som helst! Vi ska ta fika och chilla i solen i Rudan. Så jäkla fint här på våren/sommaren! Haha glömmer aldrig när jag och min så kallade "vän" tältade mitt på ängen här i Rudan. Och på morgonen när vi skulle kliva ur tältet så var de proppat med människor över hela ängen som låg och sola haha! Där kliver vi ur med värsta frillan,gårdagens smink och hur bakis som helst. Haha undra vad folk tänkte egentligen.
I morgon är jag ledig, naaaajs som fan så kanske hittar på något i kväll..får se. 

Ta vara på tiden!

jag och en kollega pratade om studenten idag, fyfan va jag saknar den dagen! Det var lätt hittills den bästa dagen i mitt liv!! Och den dagen kommer man aldrig mer uppleva.. Jag saknar skolan, alla mina underbara vänner som ja träffa varje dag och hästarna! Stalltjänsterna som man alltid spårade på och sommarloven! Men när man väl gick där i skolan så var man så jäkla trött på det, man ville hellre inget annat än att komma ut i arbetslivet och man tog liksom inte vara på tiden. Minns vänner som sa till mig att jag skulle ta vara på tiden och man ba tjena, kan inte finnas något sämre än skolan.. Nu har jag varit i från skolan i ett år och jag saknar den så otroligt mycket. Jag kommer aldrig mer ha ett sommarlov, slita häcken av mig tills den dagen jag är 65 är de ja kommer få göra nu. Jag kommer säkert att byta jobb flera gånger, men ja kommer aldrig ha de så slappt som när jag gick i skolan. Det jag vill komma fram till är, ta vara på tiden, och njut av den till max! Åren går fortare än man tror! 

I don't care anymore


Bloggtorka

Känns som att jag fått bloggtorka. Har inte haft så mycket för mig de senaste dagarna så har inte haft så mycket att skriva om, inte tid för den delen heller. Det blir så här dom dagarna jag jobbar mycket, vissa dagar är de bättre med inlägg och andra inte liksom. Igår slutade jag sent sen träffade jag Fredrik, kom hem vid tolv och sen gick jag och la mig direkt typ. Idag slutar jag också sent så blir nog att åka hem och slagga rätt tidigt. Riktigt fint väder ute, svättas ihjäl ångrar att jag tog pälsvästen! Hoppas att ni får en bra dag mina fina läsare. 

Yummi

Måste säga att dom nya Lokasmakerna var äckligt goda! Har dock inte testat choklad och kan inte tänka mig att vatten och choklad är gott tillsammans? Men den här smakar exakt som våran citronmarängpaj på jobbet,MUMMS!


U was a wasted time


Dear john

Var så sjukt trött igår, gick och la mig när ja hade kommit hem från jobbet. Höll även på att somna på bussen flera gånger på vägen hem haha hatar det. Fredrik kom iallafall över så kollade vi på film med päronen, blev dear John. Andra gången jag ser den, den är ju så sjukt bra! Ni som inte sett den måste se den, och channing tatum är ju så sjuuuukt snygg haha! 
Sitter på bussen på väg till jobbet nu, äckel väder ute :( slutar inte förens åtta idag så lär nog åka hem och slagga efter. 
Hoppas ni får en fin dag i skolan och på jobbet, puss!

Love Life,today!

I bland hatar du livet och i bland älskar du det, idag är en sån dag då jag älskar mitt liv! Jag har varit fast på botten en väldigt lång period men nu känns de som att de är på rätt spår igen. Och jag är sjukt taggad på livet, våren är här och man har hela sommaren framför sig. Visserligen så jobbar jag typ hela sommaren, men man har ju fortfarande sina två lediga dagar i veckan. och dom ska ja spendera till max!! Åh längtar efter dom varma sommarkvällarna, när man kan sitta i shorts och de är ljust dygnet runt. Grilla, bada och framförallt magaluf!! Längtar så att jag spricker nästan. Sen har jag min födelsedag och massa vänner som fyller tjugo de här året så blir nog ett festfyllt år! Känns som att jag har fått extra energi från något, är bara så sjukt taggad på livet just nu!


.


På vift i gröndal

har varit på en rundtur i stan med mina älskade pojkar. Och nu är vi på väg till McDonalds, sen blir det nog hemgång, ska upp as tidigt i morgon.. Myskväll!

våren är här!

Sitter och väntar på bussen till jobbet. Usch idag är jag inte alls pigg, har varit vaken sen klockan fyra då jag fått massa samtal och inte kunnat somna om. 
Kom hem vid ett igår, var på race med Fredrik och hans vänner. Var mycket bilar som körde så var kul att se. sjukt härligt väder ute, har varit det i flera dagar nu ju. Blommor och blad på träden börjar komma fram nu också, snart är sommaren här :D

studenten

Kan knappt förstå att det var ett år sen.. Så mycket som har hänt på ett år.
Här stod man och visste inte alls vad man hade framför sig eller vad man skulle göra..Det känns som att jag har vuxit så mycket på ett år. Är mycket som har förändrats på det här året, både till de bättre och till de sämre.
Läskigt hur snabbt tiden går, den här dagen var en utav de bästa i mitt liv.

true

Jag tänker ofta att det kanske var jag..att jag kanske borde göra något åt saken.Jag har måbga gånger varit nära att lyfta telefonen för att ringa och be om ursäkt. Men sen är det något som slår mig precis när jag ska ringa. Vad är det jag ska ursäkta mig om? Att du högg mig i ryggen? Att du sparkade på mig när jag redan låg ner? När du var den jag behövde.. Jag drömmer ofta om gamla minnen vi har upplevt. Vi står där och skrattar och skämtar som vi jämt brukade göra.. Jag saknar dig. Jag saknar oss. För jag har ett hjärta, något du bevisade att du inte har.Kärlek kommer och går, men vännerna består!


Fastnat för låten!


kaos natt

Gud vilken kväll/natt! Blev lite kaos, inget jag vill ta upp här direkt då de är lite privat. Hur som helst så löste sig saker och ting vid fyra i morse haha så ja, död är väl bara förnamnet idag. Nää, känner mig faktiskt inte bakis för fem öre, trots att det blev väldigt mycket alkohol idag. Skönt att för en gångs skull få slippa baksmällan, är inte ofta jag får det. Men däremot så ser jag jäkligt sliten ut hehe, ögonen hänger inte riktigt med. Sitter och inväntar babe, vi ska troligtvis på race ikväll.. jag blir dock inte ute så länge då jag jobbar i morgon.
Ni får en svartvit bild idag, sliten brud.


Grillning vid grottorna

filmen vi såg igår var iallafall värd att se! 
Åkte hem direkt eftersom att jag jobba idag. 
Var en rätt chilldag på jobbet, skönt när de inte jämt är en massa stress. Efter jobbet så mötte ja upp mina kära vänner så drog vi raka spåret till Tyresö. Har myst vid en brasa och grillat marshmallows. Sjukt mysig fredags kväll! 
Har varit förbi en krog i tyresö också haha ingen vet hur den här kvällen slutar. 

På heroncity

Har precis käkat på tacobar på heroncity, satte fint i magen. Nu blir de bio, I give it a year ska vi se

Glassat på dalarö

Varit ute på Dalarö och ätit glass med hernis,fredrik och alexadra. Sjukt fint väder, glassar runt i linne, skulle nästan kunnat tagit shorts idag. Nu sitter vi i bilen på väg tillbaka, ingen aning om vad vi ska göra nu.. Åh jobbar i morgon, skulle kunna betala för att få vara ledig en dag till haha. Som tur är så är jag ledig på lördag! 
 

Öööligt värre!


Damn right!

If you leave me without a reason, don't comeback with an excuse!


Full fart idag

 
Hellu. Gud så skönt det var att sova ut i morse, var hos läkaren vid halv två. Har fått reda både de ena å det andra.  Har en hudsjukdom, dock ingen farlig, men jag kommer ha den föralltid. Den gör så att man får vita fläckar på kroppen, då jag har sjukt känslig hud..roligt värre. Sen har jag vener som spruckit i magen, därav smärtan, så nu ska jag gå på medicin i tre veckor. Och blir det inte bättre så blir det operation :( nog om det.. Har varit och hjälpt hernström att måla huset idag, blidde jättebra. Är ute och glider på babe och alexandra nu, snackas om race i kväll .

#instagram

Glöm inte att följa mig på instagram sötnosar! Inte alltid uppdateringen här är så bra, och då kan ni kika in där..
Millagronstrand heter ja där :*


Be yourself

You can spend so many years of your life and never realize who you really are, because you kept yourself busy for all that long time and probebly with things don’t deserve your time, you were chasing happiness and never stoped for a moment and enjoy what you have, you cared about others more than you did to yourself, you didn’t make time for yourself, you were very careful and too scared to make mistakes, you were running after life and never took a break from it…and there’s a lot of reasons why you couldn’t find who you really are, but the first reason is that you forgot yourself.

Open up your eyes really wild and look around you, see how life is going, find out where you are standing and do what you love and i know that life sucks sometimes, but that’s just the way it is, it gives and takes at the same time, so deal with it.


7/5

Godmorgon eller goddag kanske man ska säga.. 
Läget med er då? Själv så är man inte på topp. Förkyld som in i bomben och känner mig jäkligt hängig. Men var bara att kriga sig upp i morse och ta sig till jobbet. Får stå ut i sju timmar till då jag slutar. De flesta får ju lång helg snart, vi cafébiträden däremot har inget som heter röda dagar utan man jobbar julafton och allting precis som mc donalds. Jag är däremot ledig i morgon och på torsdag då jag jobbar i helgen. Skönt de så kan man kanske vila upp sig lite och komma tillbaka med full energi ;) 
Sitter och dricker te med pressad citron och honung och hoppas på att de ska hjälpa lite hehe. 

Rena och fina !

Varit och fikat å tvättat bilarna, de blev troligt fräscha måste jag säga! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen nanna. Usch vad jobbig den här förkylningen?! är.. Hoppas fan inte på någon pollenallergi! 

Sunny day!

Hallå där. Måste börja med att säga, vilket underbart väder vi har haft här i Sthlm de senaste dagarna!! Nu känns det att de är vår, så sjukt härligt. Har kunnat haft skinnjacka vid nio om kvällarna utan att frysa ett dugg. 
slutade vid fyra idag super skönt, och nu är jag med pojkarna och åker runt lite. Ska iväg och äta glass och mysa i solen. Ska dock hem tidigt tänkte jag, mår jättekonstigt idag. Har ont i halsen och snorar som fan, vet inte om de kan vara pollen.. Sen mår ja sådär illa igen? Och har ont i magen.. Ska iallafall till läkaren och kolla magen på onsdag, något fel är det iallafall. 
 

Out of my head and my mind


milla the guy haha

Sitter och kollar runt på bilar, ska köpa en när jag kommer hem från magaluf. Har lite idéer och tankar, men vet inte riktigt vad jag vill än. Sitter och drägglar över en M5:a haha inget jag har råd med just nu ialf.. I bland tror jag att det bor en kille inom mig haha. Är uppväxt med en väldigt stor familj med bara bröder och utav 31 kusiner så är vi typ 7 tjejer.. och jag blir typ mer tänd på bilar än killar haha.
Kolla den här godbiten liksom? åååh ögongodis

pink till globen

Pink kommer till globen den 26/5 skulle så gärna vilja gå och se henne! Som de flesta vet så har hon varit min favorit enda sen jag var liten. Sprayade håret rosa och stod och dansa & sjöng till "family portrait".
Skulle döda för hennes utseende och hennes röst kan man ju inte annat än att älska

Calvin harris ♥


Shopping

Blev upphämtad efter jobbet igår, sen åkte vi på bilträff i nynäs.. chillkröka och kollade race blev en lyckad lördagskväll med andra ord! Idag känner jag mig däremot jäkligt seg. Vaknade runt tolv så åkte jag med pappa till farsta c och åt subway frukost. Skulle köpa en Foundation men kom hem med allt annat än en Foundation haha. Inte så bra bild, men två döskalle linnen i olika färger och ett gulligt spettslinne.
Nu väntar jag på att mamma ska börja med maten, tacos yuummiii var as länge sen jag åt det. Fredrik är på väg hit också, så ska vi nog hitta på något sen.


Godmorgon!

Var och hämta upp min ena personal chef i morse så drog vi och åt Donken frukost haha strandard. dom har börjat me ny frukost där, säämst mina älskade toast är borta :( Haha. Nu är jag på jobbet, slutar vid sex. Sjukt fint väder ute, hatar att jobba sånna här soliga dagar!

Behövlig kväll!

Tog en lång varm dusch när jag kom hem, sjukt skönt! Sen satte ja på mig myskläder och har legat i soffan fram tills nu. Kollat film och ätit lite gott. Haft hela huset för mig själv, päronen är på middag.. Sjukt skönt att bara få vara själv och vila upp sig trotts att det är fredag. Haft en helvetesdag på jobbet, så var behövligt. Nu ska ja gå och lägga mig så att jag är utvilad inför morgondagen då jobb står på schemat igen. Hoppas att ni andra får en fin fredags kväll, natti!

Räksallad

Slängde ihop en sallad till lunch, sjukt god! 
Nu sitter ja och försöker koppla av, har en kvart kvar på rasten. Nu är handpenningen betalad och vi har fått biljetter till både och hotell och buss, nu är de bses flygbiljetter klar wiiihooo! 
fredag idag mina vänner, jag jobbar dock i morgon så blir bara en lugn filmkväll hade jag tänkt. 

Nu är resan bokad!

tror att jag skulle varit hemma från jobbet idag, haft en riktig otursdag. Skar mig i fingret och tappade både glas och tallrik i golvet, hah lyckat.  Hernström kom hit efter jobbet så satt vi och glodde runt på lite resor. Mamma hade hittat en jättebra hemsida, så vi fick lite hjälp utav henne. Hittade ett super bra hotell, mitt i centrum i magaluf. 150 m från stranden och hotellet har allt du behöver plus lite till. Nu är resan bokad och i morgon betalar vi handpenning woohooo!! Den 25 juli drar vi dit palmerna bor, bara 84 dagar kvar, taggad som in i helvete!!!
Tog med min älskade kolapaj från jobbet som vi mumsa i oss och nu ligger jag i sängen och ska strax slagga. En jobbdag som väntar i morgon med, så godnatt sötisar 

Broken


Lunch

skagen mackor på surdegsbröd, yummi! Älskar att man kan göra nästan vilken lunch som helst på det här jobbet, lyx ;)

Hard Life

Blev ingen sovmorgon för mig idag. En kollega till mig var sjuk så jag får hoppa in och ta hennes pass, roligt värre. Men får i stället vara ledig på söndag så det kommer vara värt då! 
Är på g till jobbet nu, inte taggad för fem öre, ser bara all stress framför mig och hur mycket folk de kommer va, då de är så fint väder.
efter jobbet ska ja hem och möta upp Hernström så ska vi kika runt på lite resor :D 

I don't give a fuck

Varför ska bara en person lägga ner energi på att saker och ting ska fungera? Hade du haft viljan så hade du försökt. Jag orkar inte bry mig om människor som aldrig ger något tillbaka, jag har tröttnat. 

Middag på silverado

Måste säga att filmen var sjukt bra, ett bra filmtips! Har varit och ätit på ett ställe i Tyresö med pappa och Fredrik. Sen tog vi en tur runt sjön i brevik och nu är vi på väg till hernströms jobb. Ingen aning om vad vi ska göra, alla jobbar ju i morgon förutom jag så blir nog hemgång tidigt. Kanske slänger in ett inlägg senare, puss! 

chill

Nu blir det filmen "the host" som verkar as bra och lite medicin mot bakfyllan hehe!


helt fast för låten, älskar den!


lyckad valborg!

Usch blev pruttfull haha helt väck! Vi var som sagt några styckna som krökade hemma hos hernström, hade sjukt kul som vanligt! Spelade massa spel och kaosa haha. Drog vid tre tiden tror jag? Kom hem vid elva i morse, sov hos en vän. Kände mig ofräsch som fan, tog en lång dusch och fixa till mig lite och mötte upp jossan & mikis för en lunch. Nu är jag hemma igen och ligger halft död i soffan, tänkte slå på någon film och vila upp mig lite. Hoppas att ni andra hade en trevlig valborg :)


RSS 2.0