looooove!



galen natt/morgon

Hejsan !
hoppas att allt är bra med er, själv så mår jag inge vidare alls haha. Jobbade till klockan sex, sen på kvällen så åkte vi hem till Mp och satt och chillade och drack lite vin.. Jag och jossan blev rätt rastlösa och grabbarna somnade till någon film. Vi åkte i alla fall mot mig, var här vid halv sex.. sen gick vi ner till en sjö här vid mig och satt å babblade och fortsatte dricka sen mötte vi upp Alexandra. Drog ut på äventyr och roade oss haha 14 år igen? Vi hade i alla fall grymt roligt, var hos mig klockan halv nio i morse haha. Väckte hela huset och stod och åt "fyllekäk" medans de andra typ skulle äta frukost? haha. Sov till halv två, sen ringde fredrik och väckte mig, tur det annars hade jag aldrig kunnat somna i kväll! Följde med honom till centrum och åt lunch sen så skulle han klippa sig och kolla skor. Nu sitter jag nyduschad och helt död i soffan, fredrik är på väg hit igen med lite glass hehe världens bästa! Ska slå på en film, kommer säkert att somna till den.. tänker inte röra mig en meter utanför dörren idag! Kanske slänger in ett inlägg senare om jag inte har somnat.

(lugnet före stormen haha)


Haha piggtjej!


2 many fucking idiots!


Trasig!

"God"morgon!
Länge sen jag mådde så här skit.. Känns som att min kropp ska lägga av när som. Ont i magen (veckan) träningsvärk i hela kroppen, mitt huvud känns som ett bowlingklot och hela jag skakar. Men som sagt om man dricker och sen vet att man jobbar dagen efter så får man skylla sig själv. Jag har nog lärt mig en läxa nu iallafall.. Eller? Haha
Körde ett as hårt pass på gymmet igår, var helt körd efter, sen vare bara att åka hem och duscha å byta om. Sen åkte ja och mötte upp Nicole så satt vi och prata och drack lite.. Sen drog ja på race med Fredrik och hans kompisar. Såg några repor så de var skoj!
Efter de så åkte vi hem till min storebror å hans polare och fortsatte dricka. När klockan var två så kände jag att de var dags att dra därifrån..
Jag har nog aldrig längtat så mycket efter min säng som jag gör nu!
Ångest, fan.
Två bilder från igår, på bilden där ja pussar brorsans flickvän på kinden ser man hur borta jag var.. Mina ögon är helt skeva haha.


Utan dig inget mig !


Hallå sweeties

Nu är man äntligen på väg hem från jobbet, underbart!
Hade dock önskat att jag tog lite lättare kläder på mig i morse, super fint väder ute ju, men de är så svårt att veta på morgonen hur vädret blir resten utav dagen..
Fredag idag, skönt för er som är lediga i helgen själv så jobbar man i morgon.
Men hade ändå tänkt att hitta på något i kväll, pratas om race så får se om ja åker och kollar.
Är på väg till gymmet nu, ska köra ett stenhårt pass me mage å rygg, yeeey!
Hörs senare, puss!


Resultat på håret

åt världens godaste Cesarsallad på vårat café på Drottninggatan igår! Satt och snacka med en arbetskollega och mös på uteserveringen. Sen blev de lite shopping också.
Sen när vi kom hem till mig så käka vi middag å fixa mitt hår, är ljusare än vad jag hade tänkt mig, men nu får de vara så.. Orkar inte hålla på å färga mer. Köpte ett grymt silver schampo, helt sjukt vad bra de var! Såg ut som att ja hade färgat håret efter en användning.. Kan visa det i ett annat inlägg.
Sen på kvällen så träffade jag lite vänner, gjorde inget speciellt.
Nu sitter jag på bussen till jobbet som i vanlig ordning :p sen blire gymmet direkt :D


Vila i frid <3

Tänker på dig väldigt ofta, hur livet hade sett ut om du fortfarande var i liv.
Jag fick aldrig lära känna dig, men jag har hört att du var en fantastisk människa! Du var så omtyckt av alla, och de första du gjorde när du kom hem till oss var att leka med mig och mina bröder. Ditt liv blev alldeles för kort, livet är så orättvist! Jag hoppas att du har de bra där du är nu, och en dag ses vi!
Vila i frid morbror <3


Flaten

Godmorgon! Usch vad trött jag är, hade mer än gärna sovit någon timme till, tur att man får sluta ganska tidigt i dag. 
Var och sprang i Rudan med Nicole efter jobbet, måste köpa nya träningsskor får så jäkla ont i knäna av dom här eller om de är knäböjen? 
Efter de så drog vi och bada i flaten igen, as skönt! Vi skulle egentligen dit idag med men ser inte ut att vara något väder för de.. Ska iallafall ta mig till gymmet idag. Hörs senare, puss!
 

30 dagar kvar

Kan knappt fatta att det bara är en månad kvar tills vi åker till magaluf! Helt sjukt vad snabbt tiden har gått, längtar så galet mycket :D wooppaaa!


Nattbad

Godmorgon! Allt bra med er? Idag mår jag mycket bättre än vad ja gjorde igår.. Fick i mig en gammal keso *uhäääk* till lunch och mådde iallafall jätteilla, kunde inte ens åka till gymmet :( men sen mot kvällen så mådde jag bättre och blev rastlös. Så åkte till flaten med Hernström,Fredrik och Alexandra och nattbadade. Trodde att de skulle vara as kallt men var jätteskönt! Hoppade från hopptornet och var i flera gånger.. 
 
Nu ligger jag på soffan och ska röra mig mot bussen strax. Är en lång arbetsdag idag sen ska jag ta mig till gymmet. Har ångest för att ja inte kunde gå igår, plus att jag åt en glass :( haha.
Så idag blir det straff och gå en timme på bandet! hjäääälp.
Vet att min uppdatering är sådär, men måste klaga lite på er också.. Ni har blivit värdelösa på att kommentera! Blir mycket roligare att uppdatera om man får något tillbaka..
 
 

Slapparmorgon

Godmorgon! 
Hur står det till? Själv så har jag världens träningsvärk i ryggen, men annars så är de väl bra. 
Börjar senare idag då jag har stängning, gick dock upp tidigare.. Gjorde Te och åt frukost och fixa mig i lugn o rå, så skönt! 
Ska strax röra mig mot bussen..
Har inga planer alls idag, slutar ju sent och ska upp tidigt i morgon så får se om jag hittar på något eller bara åker hem å slappar. 
Slänger in ett inlägg senare om jag får tid :) puss
 

Äntligen slutat!

Hellu. Gud vad segt det var att komma upp till jobbet i morse, var inte taggad för fem öre.. 
Men tiden gick ganska snabbt, tur det. 
Sitter på bussen på väg hem nu, ska bara hem och byta om sen åka till gymmet. Blev lite onyttigt i helgen så idag ska de köttas på ordentligt! 
Och ska försöka få in så många gympass jag kan nu i veckan då ja jobbar hela helgen..
Träffade Emilie en stund igår, var och kolla in hennes nya lägenhet sen följde hon med hem till mig för lite käk och film. Haha testade hennes gips mage som hon gjorde när hon var gravid.. Liten kula va? Haha fyfan skulle ju ramla om kull om jag gick med en sån mage.. 
 

Midsommar

Hej bloggen. Som ni kanske märkte så blev det ingen uppdatering igår, tog en paus från bloggandet då jag inte orkade tänka på det.. Tog en paus från allt och bara umgicks med mina nära å kära.
Hade i alla fall en toppen dag/kväll! Var till skansen på dagen med några vänner och hade picnick och dansa runt midsommarstången. Gjorde kransar, och chillkröka och innan vi gick hem tog vi en runda runt skansen och kollade på djuren haha. Var riktigt mysigt, proppat med folk och kanon väder!
Sen var det bara hem och packa om väskan och ta en dusch.. sen åkte vi till Mikis landställe ute vid flaten området. Grillade och spelade kort och blev en hel del alkohol!
Sen på kvällen så drog vi ner till bergen och badade. Mitt första dopp för i år, var inte så farligt kallt..ganska skönt. Fortsatte dricka lite där sen gick vi tillbaka till stugan igen och fortsatte dricka och spela spel haha.
Hade riktigt roligt,kom i säng ganska sent också..
Kom hem för ett tag sen, har precis tagit en dusch och gjort nudlar, mumms! Nu ska jag lägga mig ned i soffan och bara dega framför någon film, jobb står på schemat i morgon. Hoppas att alla hade en lyckad midsommar, puss!


Stresssss

stressat hela kvällen, hela dagen har varit stressig!
Avfärgade håret, är lite gult här å där men de blir nog bra när jag lagt i en mörkare blond sen.
Sen har jag varit och handlat mat tills i morgon, efter det så var de bara raka vägen in till stan med Hernström för att hämta lite saker på hans jobb och sen skynda järnet till Ica maxi innan dom stängde.. Nu är jag på g hem och ska unna mig ett glas vin och bara koppla av.
Ganska dålig bild, men här är skorna jag köpte idag..as sköna!


Work hard

Är så glad över att jag har kommit igång! Älskar verkligen å gymma, de är typ beroende framkallande.. Försöker verkligen tänka på vad ja stoppar i mig också. Jag ska få min drömkropp!
Kämpakämpakämpa


Lunch och shopping

Gud vilken stressig dag! Har varit och tränat med Nicole, efter de drog vi hem till henne och fixa i ordning oss och åt frulle. Sen drog vi till Haninge C och sprang runt och kolla kläder och skor och luncha. Hittade ett par as sköna skor, passar till de mesta nu i sommar och kommer vara as sköna nu när jag ska utomlands. Snygga också! Visar när jag kommer hem.. Sen köpte jag en avfärgning också, så nu är mikis och jossan på väg till mig så ska vi fixa mitt hår. Sen måste jag handla en massa mat osv tills i morgon.
I kväll blir det nog bara lugnt, vina med Alexandra hos mig eller något. Men vi hörs senare!


Mot gymmet

Godmorgon!
Fick sova ut i morse, gick upp halv tio.. Är ju ledig idag så nu är jag på g till gymmet. Är helt död och skulle helst bara vilja tillbaka till sängen och ligga där hela dan, men icke sa nicke.
Nadja kände sig dålig så gymmar med en arbetskollega idag :) sen tänkte ja göra henne sällskap när hon shoppar, får se om ja får med mig något hehe. Sen måste ja handla en massa tills i morgon också, midsommar ju woopwoop!
Hörs senare


Dåligt humör

Har varit en ganska stressig dag idag, full fart på jobbet och sen direkt till gymmet. sova efter de så åkte ja hem direkt och åt middag, typ halv tio på kvällen, lagom roligt. 
Är på as dåligt humör, varit de hela kvällen så tror att de är bäst att jag avslutar mitt inlägg här så godnatt på er!
 

18/6

Fick sluta tidigare på jobbet, yeeey!
Åkte direkt till gymmet, sprang på bandet eftersom att ja körde ett pass själv så är de skönast. Körde slut på mig själv, var helt död efteråt!
Sen åkte ja hem till Hernström o company. Vi satt och prata om midsommar, planerade lite och känner på mig att de kommer bli en grym dag/kväll!
Sista jobbdagen i morgon (tills på söndag) grymt att vara ledig tre dagar wiiihooo :D
Nu ligger ja nyduschad i sängen, dags att sova så att man kommer med full energi till jobbet i morgon. Puss på er!


Laxpasta de luxe

Precis ätit lunch, laxpasta mumms!
Blir bara ett snabbt inlägg, min rast är strax slut..
Slutar sent, sen ska jag försöka hinna till gymmet.
Hörs senare!


Varje dag är en kamp

Varje dag får man kämpa, kämpa för att komma en bit mot mål.
Det här är nog den längsta vandringen jag har gjort, och vissa dagar är ryggsäcken tyngre än dom andra. Jag vaknade senast inatt av tårar som rann längst min kind. Jag kämpar,sliter,gråter och skriker. Men jag ställer mig alltid upp och torkar mina tårar och vad jag än gör så får jag inte titta bakåt. Alltid fokusera framåt, för när jag väl är i mål så kommer den här vägen har vara så värd det. Och jag kommer vara starkast, du kommer att vara förloraren. Du kommer få titta bakåt, men då är jag redan där.. I mål och de är det försent.


Gymmat

Nu är man lagom död! Har precis duschat och lagt mig i sängen.. Varit och gymmat med Nadja. Skulle egentligen ha sprungit men blev mage o rygg istället. 
Efter gymmet så åkte ja förbi Hernström, jossan och mp var också där.. Satt och snacka lite bara. 
Kommer sova gott i natt, är sjukt trött så vi hörs mer i morgon. 
Godnatt fina ni,puss!
 
 

Aj

Vaknade i natt av att jag låg på mitt öra och hade jätteont.. Kände då att jag hade fått värsta blåsan och fick panik och tog ut min piercing..
Hoppas att den går bort av sig själv och snart för den är inte speciellt skön och ser ju ut som att ja typ har värsta vårtan haha. Usch, ingen mer piercing där!


Bilder från i lördags

Godmorgon!
Jahapp då var det måndag igen.. Tycker att de känns som att veckorna rullar på as snabbt?
Hoppas ialf att dom här dagarna gör det, längtar till midsommar!
Antar att de flesta jobbar, förutom de som har sommarlov nu och de gör även jag.. Sitter på brödavdelningen så det är rätt lugnt. Gud vad trött jag var igår! Såg klart på filmen sen somna jag direkt..
I lördags så var jag hemma hos mikis som vi egentligen skulle till på fredagen.
Vi badade jacuzzi heeeela kvällen och kröka. Grabbarna drog vid tolv så då var de bara vi tjejer kvar. Satt och snacka om allt mellan himmel å jord, riktigt mysigt! Sen spåra de väl lite senare haha, smart att gå runt å flagga med svenska flaggan i jordbro haha!
Hade riktigt roligt, kanon kväll.
Var däremot inte lika roligt att gå upp efter tre timmars sömn till jobbet.. Så därför var jag en zombie igår..


zombie..

medveten om att det är lite kass uppdatering i mellan åt, men det finns alltid anledningar till det.. Jobb,stress osv och den lilla tiden men har kvar vill man hinna göra så mycket man kan och umgås med vänner och då blir det så här. Men tror inte att ni dör för det haha hur som..
Är sjukt trött idag sov bara tre timmar i natt och igår natt, festat hela helgen och jobbat idag så nu är jag mer död än levande. Efter jobbet så svängde ja förbi solariet och lyckades så klart somna, var så jäkla skönt att få koppla av ! Har träningsvärk i hela kroppen,mår illa och är typ skakis pga för lite sömn på sistone..
Nu ska ja sätta på en film och lägga mig i sängen och försöka koppla av, lägger upp bilder och berättar mer om helgen i morgon! See u then,puss.


Morgonmys

Godmorgon bloggen.
Idag är man inte den piggaste.. Blev inget vindrickande hemma hos Emilie utan vi drog på chillkrök hos hennes killkompis i stället. Var där rätt länge sen blev det fyllekäk på Vega Baren haha. Sen fick jag och Fredrik för oss att vi skulle bada men det blev inte av.
Var inte ett dugg trött när jag kom hem så låg och kollade på film till halv sex/sex i morse haha. Sen blev man väckt klockan nio, så har bara fått tre timmars sömn i natt typ.
Gjorde värsta mysfrullen, så härligt när man kan sitta ute och äta i fina vädret!
Är sjukt seg i hela kroppen och känner mig lite halft bakis, kan bara tänka mig hur ja kommer må senare idag.
Men jag lipar inte för det utan nu så ska jag ta mig till gymmet, jippi!.. Eller?! haha.


minispa at home

Nu är rummet rent och fräscht igen! Och även jag..
Ansiktsmask,hårinpackning och skrubbade rent hela kroppen.. sen smörjde jag även in mig BUS. Duschade i typ en halvtimme om inte mer, så jäkla skönt! De enda stället jag verkligen kan koppla av på är nog i duschen, sitta med varmvattnet på och bara luta sig mot väggen och inte tänka på någonting, och ja jag sitter ner i duschen haha. Nu ska jag börja göra mig i ordning sen kanske jag och fredrik skulle åka och äta någonstans..
Och i kväll ska jag hem till emilie och pimpla lite vin & tjejsnacka myyys!


två sköna låtar

Haha dunkar för fullt, nu jäklar ska det städas !
Tycker synd om pappa som får höra en dunkande bas, och jag som går runt och sjunger falska toner haha.

keep talking you're making me famous

Jag kanske inte borde bry mig, och jag brukar inte vara den som ödslar energi och tid på sånna människor som du/ni men det finns fan en gräns. Och det här är min blogg, där jag kan skriva av mig.
Jag är så trött på människor som er, jag säger inte att jag är perfekt men så som ni beter er, come on! Ni är inga småbarn längre så sluta fan att bete er som det! Så trött på allt skitsnack som går runt, på att ni snackar skit om den ena till den andra och sen tvärtom. Och sen låtsas ni som ingenting och spelar så jäkla gulliga och snälla..
Så trött på detta beteende, att ni inte skäms? och nej alla bryr sig inte, men jag gör det ! För nu har det fan gått för långt. Och jag tar inte skit från NÅGON, jag har inte respekt för någon som inte respekterar mig.. Ni bevisar bara hur omogna ni är och det är bara ni som förlorar på det här, ingen annan !
Dags att rensa "vänner"listan.. jag behöver ingen som spelar sig vara min vän, jag har mina riktiga och det räcker.
 
 

my new dress

Varit i full fart hela dagen ! Klockan var ställd på nio, trotts att det är min lediga dag.. Åkte till gymmet och mötte upp Nadja. Körde ett grymt ben/rumpa pass, sen åt vi frukost på Statoil hehe.
Var och hämta ut min klänning också, ÄLSKAR DEN! Tyvärr så är den alldeles för kort, man ser liksom halva rumpan när jag går.. Var nära att skicka tillbaka den, men nu tror jag att det finns en lösning på det. Sätta en vit basic kjol precis under volangerna eller något? Vill ju så gärna ha den!
Nu gäller det bara att hitta en kjol i samma vita färg.. någon som vet var man kan köpa en sådan btw?
Nu väntar det storstädning, usch är så trött skulle helst bara vilja lägga mig ner i soffan och slå på en film.
Skulle egentligen ha åkt hem till Mikis för grillning och bad, men blev tyvärr inställt pga vädret och att en annan tjejkompis är sjuk. Jaja, kommer fler dagar :) frågan är bara vad man nu ska hitta på i kväll? Vill ju göra något med tanke på att jag jobbar på söndag och att de här är min lediga dag.
 
 

Chilin

Hallå bloggen! 
Fick sluta tidigare idag men blev såklart inte så som jag hade tänkt mig (att åka hem och sova) 
.. Utan ja mötte istället upp lite vänner och stod och babbla om allt möjligt och bara umgicks. 
Nu ligger jag och kollar på tv, är inte ett dugg trött? Lär sätta på en film, bästa medicinen för att bli seg. Ska upp tidigt i morgon också, kommer bli en fullspäckad dag.. Har massor med saker att göra och fixa. 
Men vi hörs mer i morgon sötnosar
 

Kläder efter väder haha

Fick sova ut i morse..börjar senare, riktigt skönt! Och i morgon är jag ledig, yeeey!
Slutar sent idag, sen har jag inga planer men tror att jag åker hem och tar det lugnt hemma bara.
Vädret idag är ju inget att hurra över, vad hände med solen och värmen?
Aja stör mig inte så mycket då jag ändå jobbar inne ;)
Kanske slänger in ett inlägg senare om jag får tid.

Ha en bra dag, puss!


Middag hos mp

Haha sköt upp städningen igår med. Men i morgon måste jag ta tag i det!
Blev ett grymt gympass med Nadja igår, känns i både rygg och mage idag.
Efter så åkte jag och mötte upp jossan så drog vi och solade.. Sen åkte vi hem till mp och laga mat och bara tog det lugnt. Blev Tacogratäng, så sjuuuukt gott!
Kom hem vid halv tolv eller något, fick ett trevligt bemötande på dalarövägen.
Tur att man har snabba reflexer, kunde ha gått illa till! Var inte bara en älg heller, den här är liten jämfört med den andra som kom upp bakom. 


Glass i solen

Haha var tvungen att ta en glass me pappsen efter jobbet. Så jäkla härligt väder och de missar man ju tyvärr när man är inne hela dagarna..
Ska snart i väg till gymmet, är grymt taggad!


Lunchtime

Rätt smidigt att man kan slänga ihop sin egna lunch på detta jobb, gott blire också om inte annat hehe. mozzarella,lök,gräddsås,penne och skinka noomnoom!!
Slutar tidigt idag, sen blire kötta magen på gymmet med Nadja och sola efter.
Kanske städar rummet senare också eller om man skjuter upp de igen hehe.


Think about it


Matkoma

Nu är det inte många timmar kvar tills jag slutar, skönt de. As trött och blev inte bättre efter matkoman haha.
Kyckling och ris med jordnötssås, så sjukt gott, MUMMS!
Skjuter upp städningen tills i morgon hehe, ska möta upp Fredrik och hänga lite med honom. Sen blire hem och slagga, börjar tidigt i morgon.
Och i morgon är det mycket som står på schemat!


Äntligen! 😍

OM jag har letat efter den här klänningen asså! Och nu har jag äntligen hittat den, så klickade så klart hem den.
Den fanns i både svart och vit, vill helst ha båda men körde på en vit då det passar bäst nu till sommaren. Sitter den bra så kanske de blir en svart också ;) Älskar den!


Frulletime

Godmorgon!
Läget med er? Jag mår bra, är dock jäkligt trött. Gick och la mig tidigt igår, men känns som att jag aldrig riktigt får sova ut? Hur länge jag än sover så är det lika jobbigt att kliva upp ur sängen..
Tränade själv igår, Nadja var så seg hehe. Sprang bara på bandet, eller ja bara å bara.. Svettades som en gris och trodde att jag skulle ramla ihop när jag steg av bandet haha. Blev ett grymt pass, sen åkte jag hem och duscha och dega hemma hela kvällen. Såg klart på filmen igår, någon svensk drama film.. As dålig haha.
Sitter och äter frulle på jobbet nu, lååång arbetsdag framför mig. Sen tänkte jag åka hem och städa lite på rummet, ser förjävligt ut!


Mot gymmet!

Kom precis hem, ombytt och redo för att döda mina ben, rumpa och mage!
Sen ska jag hem och kolla färdigt på filmen jag somnade till igår hehe. Är inte hemma så ofta, och i bland är det ju så sjukt skönt att bara ligga och slappa framför någon film osv, lite underskattat.
Kanske slänger in ett inlägg senare, annars hörs vi i morgon :)


Fixat och klart

Nu är allt betalat och klart! Wiihoo om 45 dagar åker vi! Helt sjukt vad snabbt tiden går.. Längtar ihjäl mig, speciellt en sån här tråkig och regnig dag.
Man kan ju hoppas att det blir bättre väder snart så att man får lite färg. Dessutom är det ju juni, då tycker man att det borde vara lite varmare ute.. Sommar nu ju!


Fast and furious 6

Godmorgon! Hoppas att de är bra med er, jag mår helt ok.
Var och såg fast and furious 6 i söndags.. Bästa filmerna genom tiderna! Den var lika bra som förväntat om inte ännu bättre!
Satt och dräggla till min älskling paul Walker haha, man kan ju inte bli snyggare!
Jobbade igår sen åkte jag hem tidigt och slagga, sov bara fyra timmar igår natt så var helt död.
Idag jobbar jag till halv fyra sen ska jag till gymmet med Nadja,äntligen så mår jag bättre!


Ingarö

Hallå sötnosar! 
Var på streetrace igår hela kvällen därav uppdateringen.. Blev inge gym idag, mådde inge bra när jag vakna, täppt osv måste bli helt frisk så det inte blir värre. 
Idag har jag varit ute på ingarö på Fredriks landställe hela dagen och firat hans kusin. Fikat och ätit god middag, nu är vi på väg in till stan och ska gå på bio. Riktigt mysig dag! Varit nere vid vattnet, hoppat studsmatta och gått mysprommenad runt ön. Älskar landet 
Bilder från igår och idag
mysig spindel vi hittade i källaren, började gråta haha jag med min spindefobi,usch!
 
 

Uhäääk

Asså vaf*n?! Jag tror min kropp inte "tål" räkor av någon konstig anledning..
Åt friterade räkor på en Kinarestaurang när jag var mindre och blev magsjuk, efter dess har jag aldrig mer ätit det. Och för några dagar sen åt jag räksmörgås och båda gångerna mådde jag illa? Lika så utav räksallad och nu räkorna på sushiplacet..
Kanske är känslig bara och behöver extra fina räkor? Hahaha.
Synd, det som är så gott! Mår verkligen sjukt illa, bläää. Tänker inte kräkas, värsta som finns, tar nästan hellre livet av mig..seriöst!
No more rääääks 4 me.


Before I die


Elleeeer?!

Kollade igenom lite bilder, tror jag har fått en ny pose HAHAH!


at work

Nu är man tillbaka på jobbet, saknat sushin haha. Har ju varit sjuk två dagar och ledig.. Känns som att det var evigheter sen jag jobbade?
Böt ut laxen mot räkor, var inte alls lika gott..
Jobbar till sju idag sen ska jag möta upp babe och Emilie. Ska på streetrace i kväll, sen ska Emilie på bolaget så blir nog lite cider också hehe.
Sjukt fint väder ute, önskar att man var ledig och ändå kunde dra in cash, vore ju inte fel. Bara vara hemma och hitta på saker och ligga å steka i solen. Life is hard hah. Nää ska inte klaga har ju haft fint väder dom senaste dagarna när jag varit hemma.. Har blivit många glassar så blir att kötta gymmet på lördag!


Studentfirande

Bilder från gårdagen.. Hade riktigt roligt, och Madde verkade även vara nöjd över dagen, lyckat! Synd att jag mådde så dåligt bara..

😎

Gått runt i shorts och linne hela dagen, så jäkla skönt!!
shortsen och kepsen är nya, love it! Jagat dom här shortsen hur länge som helst..

Golf

Hellu!
Gud vilket fint väder vi har haft idag!
Gick upp tidigt för att inte sova bort den fina dagen. Blev shopping på dagen med jossan och alexandra.. Visar i ett annat inlägg vad jag köpte.
Sen drog vi till Tyresö och jagade glassplace men slutade med att vi drog på äventyrsgolf. As kul, länge sen jag spelade minigolf!
Sen blev det middag på ett ställe i Tyresö med Fredrik, myys!
Nu har vi precis varit hos Emilie och babblat lite, är på väg hem.. Jobbar i morgon, ska upp as tidigt *suck*

 


Studentmotagning

Fixad och redo! 

Grattis på födelsedagen min fina bror, hela 25 år idag ! Helt sjukt vad tiden går fort ♥

word !!!


Grattis Madde !

Vaknade för inte så länge sen, känner mig fortfarande inte helt ok.
Sitter nyduschad i mjukiskläder, har precis käkat frulle.. ska snart börja göra mig i ordning, och sen möta upp mamma. Idag ska vi hem till min kusin som tar studenten :D Åh blir så avis på alla som tar studenten nu, vill också göra det igen, var så sjuuukt roligt! Bästa dagen i mitt liv!
Men idag är det hennes dag, och det ska firas :D Graaaaattis gumman !
Blir nog inte där hela kvällen, då jag jobbar i morgon och inte känner mig helt okej som sagt :(

Jag och min kusin från förra året.

nya stövlar

God morgon! Slutade tidigt igår, sen gjorde jag sällskap med fredrik hem som också jobbade i stan. Mötte upp pappa och hjälpte han att slänga lite skräp på hans jobb. Sen blev det mini shopping.. köpte mig ett par nya hunter stövlar då mina andra är trasiga och lite underkläder.
Sen blev det filmkväll hemma, var så jäkla trött.. fick feber igen på kvällen och somnade till filmen. Men hörde att den var sjukt bra, " snitch" hete den, för er som gillar action, se den !


:@

Så jäkla förbannad så att jag inte finner ord för det!! Förbannad på mig själv som slösat tid i mitt liv med en människa som du, förbannad för att jag inte såg tidigare vilken idiot du är! Jag trodde aldrig att en människa kunde vara så elak, såra en person med glädje och flit, hur fan kan du leva med dig själv?! Det där var droppen och du kommer aldrig mer ha med mig å göra.
Jag hoppas att du är nöjd nu, och att du kan sova gott om nätterna ditt jäkla svin!

Om gårdagen!

Gud vad dålig jag är på att uppdatera!
Var hemma hos Hernström hela förmiddagen och hjälpte han att göra fint på tomten. Klippte gräs osv.
Sen på kvällen så drog jag på bio med pappa och lite kompisar, såg baksmällan tre.. Den var inte alls lika bra som dom andra tråkigt nog.
Nu är jag på jobbet, har lunch rast.. Slutar på om två timmar sen ska jag möta upp Emilie.
Hörs senare!


sommarvärme!

Heeeej! vet att det varit jättedålig uppdatering. Men har legat hemma med feber och inte mått så bra, sen har ja även haft fullt upp.
Mår bättre idag, ont i halsen men annars så är det bättre.. sitter och väntar på att hernström ska komma och plocka upp mig så ska vi hem till honom och bara ta det lugnt. Jättefint väder ute, man får hoppas på att det håller i sig! Skulle egentligen ha gymmat idag, men det är kanske inte de bästa man kan göra när man inte är frisk..Tråkigt! Har blivit så sjukt taggad på att gymma. Jaja bara kötta när man är frisk :)

Kör på shorts idag, yeeey!

Streetrace

Godmorgon, antar att de inte är många utav mina läsare som är vakna den här tiden en lördagsmorgon :p önskar att jag också kunde sova ut, var så sjukt trött när jag gick upp i morse.
Var på streetrace hela natten, var inte många race jag såg men mycket fina bilar och stötte på lite polare här å var.
Nu ska de köttas jobb i nio timmar sen vet ja inte vad ja hittar på? Sova kanske?


RSS 2.0