Bilder från dagen

Haft en underbar dag idag, riktigt skönt att få vara ledig med tanke på att jag jobbar hela helgen. Dock så hände det lite grejer i kväll som jag inte vill ta upp här i bloggen, men ska flytta hem till min faster ett tag.
Hörs i morgon 


shopping

Ear cuff, jeans,mascara, BB Cream, foundation pensel, ett lack som gör att nagellacket blir matt, klocka med armband.. är as nöjd med alla köp!


Lunchar

Har hittat lite behövliga grejer, visar när jag kommer hem sen. Nu sitter vi och lunchar & fikar.. Kanske ska göra en impulsgrej ;) hm..får se om de blir så.


Time 4 shopping

på g in till stan med Hernström och jossan, ska shoppa lite och äta någon lunch eller fika. Riktigt bra väder idag med, blir på så bra humör när solen är framme!


bra skit


Människor..

haha asså personer som byter pojkvännen och vänner från dag till dag, kallar alla sina bästavänner "syster&bror" come on, väx upp förfan! Personer som är 18 år och uppåt, borde inte ni ha växt ifrån sånt? jag och vänner och polare, men för mig är helt olika saker. Mina vänner är dom som hör av sig, alltså bryr sig och som jag kan prata om allt med. De som ställer upp och aldrig sviker. Mina polare är dom ja träffar i bland, dom jag inte kan öppna mig för och inte vet vart ja har dom. Med tiden så märker man vilka som är ens VÄNNER, speciellt i tillfällen när man behöver dom som mest. Har varit i en period där ja mått väldigt dåligt nu på senaste tiden. Och då gick ja ifrån hundra vänner till typ 10.. Men det gör mig inget, för de vänner jag har idag är de viktigaste jag har i mitt liv och de enda jag behöver. Men blir så besviken på människor man känt i halva sitt liv som visar en helt annan sida och sen vara en helt annan människa. Det är inte konstigt att man har svårt för att släppa in nya människor och lita på folk sen. Men what to do? Människor är skrämmande. Människor är äckliga, människor är de opålitligaste som finns, de är bara att lära sig leva med varandra och acceptera läget.


yejj!

Om en månad flyttar min kära bror tillbaka till Sthlm efter några år i Gävle med sin flickvän. Då är hela familjen samlad igen, så otroligt glad. Saknar mina älskade bröder så det gör ont.


Middag och mys

Är hemma hos mp med jossan. Vi har lagat middag och efterrätt, mys! Nu blir det fika och babbel sen ska vi eventuellt åka och hälsa på Hernström på sitt jobb lite senare. Den här dagen var verkligen behövlig, så skönt att sova ut och bara komma ifrån stressen ett tag. Slänger in ett inlägg senare


Vårkänslor

Är ledig i dag, sååå skönt!
Har ringt till och beställt läkartid för mitt knä och lite andra behövliga samtal som jag aldrig hinner med annars. Ska passa på att tvätta och städa idag också. Haha kul att man måste göra sånt på sin lediga dag..
Sitter på arbetsförmedlingen med två vänner som håller på att söka jobb.
Gud vilket härligt väder det är ute! Skinnjackan och solbrillorna åkte på ;)


jag glömmer dig aldrig♥


.

Jag saknar dig mindre & mindre
det kommer annat emellan å det är bra
Jag saknar dig mindre & mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

riktigt bra


Myskväll!

Har hängt med mp och jossan i kväll. Dom kom förbi jobbet på en fika sen käka vi och färga mitt hår, är mörk rött nu, blev as bra :) ! Nu ska jag hem och dejta kudden, så att jag orkar upp till jobbet i morgon.


#på bussen

på väg till jobbet, som vanligt då haha. Älskar verkligen mitt jobb och har blivit något utav en arbetsnarkoman.. Löning idag, dock så går mer än hälften bort till skulder, skönt att bli av med men lite surt ändå. Men nu ska ja bara kötta jobb, sen nästa lön så börjar jag spara. I sommar händer det grejer förstår ni ;)


Ingen rubrik


24/2

Har precis tagit en fika med löken,sitter och pratar om allt mellan himmel och jord. Blev påtvingad att ta med en hel påse med bullar hem haha. Gick jättebra på jobbet idag, jobbade ju på ett annat café i Sundbyberg, kanske ska ta lite extra pass där ;) löning i morgon, woopaaa!!


Godmorgon

Sitter utanför cafét i sumpan och väntar på att någon ska komma och öppna haha. Tur att man sitter i en varm bil, är sjuukt kallt ute! Fick skjuts hit utav mitt sovsällskap hihi.
Åh när jag kommer hem ska jag inte röra mig en centimeter, bara ligga och kolla film och vila!

Vi hörs senare


Lördagsgodis


grym


I ♥ BMW

Ett år kvar på prövotiden, najs ! Helt sjukt hur snabbt tiden går.. Sitter och kollar på lite bilar med pappa, tycker det är dags med en egen nu. Vill ju ha en bmw, favorit bilen u know vill ha någon från 3-serien tror jag.. perfekt i storleken! Sen går ju dom bilarna att göra riktigt schyssta också.

yummie!

Idag är det ju min "äta vad jag vill dag " blir tacos till middag och lite gott i kväll, mumms!
Fick ett samtal utav min chef idag, blir jobb i morgon iallafall, jag som hade sett fram emot att vara ledig hela helgen och tänkte sova ut i morgon haha :( men vi kom överrens om att jag ska få ta ut en ledig dag när jag vill hehe. Skulle eventuellt sova hos en vän i natt men så lär det nog inte bli nu..


huvudvärk

"Godmorgon", min morgon var inte seciellt god. Vaknade upp med sprängande huvudvärk och bulor i hela huvudet. Var på en hemmafest i trånkan igår med löken ju, och det slutade så klart som de brukar på hemmafester, bråk och snatteri.. Var massa oinbjudna som kom dit och kaosa och snodde massa saker, sen var det en jävla tönt brud som var ute efter bråk och började jiddra. Kan ju säga att halva min peruk är borta nu, sånna här tussar som de är på bilden lossnade och var ännu värre när jag duschade håret.
Jag som har kämpat så mycket med mitt hår, och precis blivit bättre från hjärnskakningen, tycker synd om mitt huvud. Blir bara en lugn dag/kväll, behöver verkligen det.. sitter och bleker tänderna nu och ska kolla på någon film och knapra alvedon.


Fest

Stressig dag som satan!
Har varit fullt ös på jobbet och efter, och nu sitter jag i bilen på väg till en hemmafest i trånkan med min vän löken. Behöver verkligen den här helgen känner jag, vill inte gå in i väggen igen haha. Men ha en as bra fredag mina fina läsare, hörs mer i morgon!


Äntligen fredag!

sitter på bussen till jobbet, fyy vad kallt det är ute :( Är på as bra humör idag, tror de beror på att jag sov riktigt bra i natt, sen är det ju fredag idag hihi. 

Hörs senare, ser orangehårig ut på bilden ;o


Time to get in shape!

Min lunch har bestått utav sallader, jag har bytt ut colan till loka eller vatten. Äter jag något annat i stil med pasta ris osv så minskar jag på pastan dvs kolhydraterna och tar lite mer utav de andra och sallad till. På morgonen består min frukost utav grönt te då de främjar fettförbränning och minskar sötsug, sen äter jag en skål med musli eller någon smörgås med mycket sallad. Frukosten är jätteviktig för mig då jag har lågt blodsocker och behöver verkligen en rejäl frukost. Sen äter jag någon frukt i mellan åt på dagarna, då man helst ska äta sex gånger per dag fast med mindre portioner och inte vad som helst, en frukt är jättebra att lägga till. Sen ska jag börja pw och göra lite lättare övningar hemma, när det finns tid som sagt. Dock så springer jag väldigt mycket på jobbet och rör på mig hela tiden, så är redan rätt trött när jag kommer hem. Använder mina "rumpskor" på jobbet också haha. Är ett par skor som är gjorda på ett speciellt sätt, så att man tränar lår och rumpa när man går långt osv för er som inte vet. Sen har jag ju mina "Grace" tabletter hemma som jag funderar på att börja använda.. de ska ju vara riktigt bra. Några tips till er där ute som vill gå ner i vikt:
-Tugga maten ordentligt innan du sväljer!
- Drick mycket vatten ! Det ökar din mättnadskänsla och oftast när du tror att du är hungrig så är kroppen ute efter vätska.
- Lägg ner dom snabba kolhydraterna..så som vittbröd och godis, sånt som innehåller socker.
- Höj proteinintaget, du blir dels mättare av protein och du bevarar även muskler bättre.
Glöm inte att vila – Antagligen ett av de mest förbisedda viktminskningtipsen. Kroppen behöver vila om du vill gå ner i vikt, sikta på minst sju timmar per natt

 

#friendship over

har så mycket tankar i huvudet just nu, och när jag inte är vaken och kan tänka så går det över till mardrömmar.
Det är fan läskigt hur snabbt något kan ta slut, och hur glad man kan vara en dag och sedan dagen efter rasar ens värld samman, hur snabbt ens liv kan förändras. Och det är läskigt hur människor kan behandla varandra.. Jag kommer aldrig riktigt förstå mig på männsikor som väljer bort de viktigaste personerna i sitt liv för något nytt. Personer som sviker sina bästavänner för sin parneter. Man vet ALDRIG om man lever livet ut med sin partner, oavsett hur bra ens förhållande är så är det bara tiden som kan avgöra. Det kan vara underbart ena dagen, men falla samman andra. Och ens vänner har man alltid där ! Det är skillnad om man har ett förhållande och behåller sina vänner, att man vet vart man har sina vänner och aldrig glömmer bort dom. Att man fortfarande ger tid för båda och visar att man bryr sig. Men att ha en vän som man nästan känt i tio år, byggt upp tusentals minnen med och bildat ett sånt enormt starkt band och sen bara kasta bort den personen för en ny nästan helt "okänd" människa..hur tänker man då? Du vet att din "bästavän" behöver dig som mest och aldrig har mått så dåligt förr, att hon näst intill ligger på dödsbädden pga ett krossathjärta och fruktansvärt pyskisk smärta, och ändå så vänder du ryggen till. Personen som är halft levande har funnits för dig alla dagar, burit på dina problem och släppt sina egna. Alltid ställt upp och lyssnat, personen som du känner lika väl som dig själv. Peronsen du rådde att inte umgås med fel personer och som du pratade om allt med. Personen som betydde mer än vad något/någon annan gjort i ditt liv, svek du för något du trodde var bättre. Men den här personen har du bara gjort starkare, den här personen kommer gå längre i sitt iv än du. Den här personen förlorade bara någon för stunden, DU är den som förlorat en vän föralltid. Tänk på det, always think twice.






Haha

Står en skön skylt utanför ringens centrum.. Bäst i test eller vad tror ni ;)? Inte på svenska iallafall haha


#work

Precis slängt i mig lite frulle, idag var en sån dag då jag verkligen inte ville kliva upp ur sängen. Så sov 45 min till, sen var det bara att skynda sig med sminket och springa till bussen. Men det är bara att köra på och tänka att i morgon är det fredag. Har inga planer alls inför helgen, lite surt att löning kommer på måndag och inte i morgon. Menmen what to do, ser här ser min mysiga arbetsplats ut i ringen :)


truestory


Kul nyhet

Sitter på bussen på väg hem, är helt slut som vanligt haha. Ska möta upp Fredrik en snabbis sen gå och lägga mig, kul kväll :p fick reda på en jätterolig nyhet nyss. Min brorsan och hans flickvän ska flytta till Haninge igen, man ser dom knappt nu.. Så förhoppningsvis blir det så att man ses oftare. Sen kanske min andra brorsa ska flytta ner i från Gävle, och han ser man en gång om året om ens det så hoppas verkligen det! Då är hela familjen samlad i Stockholm igen :D


Godbitar


Dålig uppdatering

Har inte haft någon tid alls till att blogga. Sitter och äter lunch nu, går framåt de här med kosten. Mina planer idag är att åka hem och sova efter jobbet, är typ de enda ja hinner med nu förtiden. Slänger in ett inlägg senare, puss!


Ceasarsallad

Det var seriöst den godaste ceasarsalladen jag har ätit, våran kallskänka personal är verkligen grym!
Var smakprov idag, så lite onyttig har jag varit hihi.


Trötter

Godmorgon!
Kändes ju mindre roligt att kolla ut genom fönstret i morse, ännu mera snö!! Gick och la mig hyfsat tidigt igår ändå så är jag svin trött, att jag aldrig blir utvilad? Drömmer konstant mardrömmar också, less på det :(
Slutar tidigare idag, klockan sju.. Sen ska jag nog möta upp en vän.
Vi hörs senare


Sweet dreams

slutade lite tidigare idag, halv åtta. Åkte raka vägen hem och slängde i mig lite käk. Sen träffade jag löken på en cigg och lite prat, det enda jag har hunnit med sen jag kom hem. Nu ligger jag utslagen i sängen med huvudvärk, så blir nog sovdags nu.
Haha trevliga t-shirtar jag har asså.


Sushi

Idag börjar jag ju ändra kosten som jag har lovat mig själv. Missade frukosten och åt sushi till lunch, något som inte står på topplistan för mat hos mig. Usch det var nog sista gången haha. Är faktiskt riktigt taggad på det här. Ska försöka hinna med så mycket promenader osv jag kan. Kommer bli kul att se resultatet sen, det är så man får tänkta.


.

Sometimes we waste too much time thinking about someone who doesn't even thinking about u for a second


Tomorrowland

Hade varit grymt att åka dit i år. Biljetterna släpptes i lördags, men har så mycket andra planer. Men nästa år åker jag dit oavsett sällskap eller inte, jag ska dit!


Obehaglig film

Har ju bara legat hemma hela dagen/kvällen. Jossan åkte hem för ett tag sen. Vi har ätit lite gott och kollat på film. Såg en som vi båda har sett tidigare men den är riktigt bra. Den är så obehaglig och man får verkligen gåshud! För er som gillar skräckfilmer, se orphan.Tänkte försöka sova nu, jobb står på schemat i morgon så godnatt på er.


what a fuck?!


confessions

Jag avskyr när killar typ ältar "gumman,sötnos,hjärtat,älskling" hela tiden, i varje mening. Blir så himla uttjatat och bara äckligt smörigt.
Snåla människor är typ det pinsammaste jag vet
Jag är inte mycket alls för kött osv, tycker typ att oxfilé och lövbiff är samma sak haha. Skulle egentligen kunna vara vegitarian om jag inte älskade tacos.  
Har haft uttöjning och gått runt i baggyjeans. Lyssnade bara på hårdrock och hade en helt annan klädstil än vad jag har idag, tro det eller ej.
Jag har cellskräck, hatar trånga utrymmen. Bara tanken av att sitta fast i en hiss får mig att rysa.
Har blivit otroligt bekväm av mig sen jag tog körkort, det stämmer verkligen att man blir det.
Jag saknar mina storebröder så otroligt mycket
Förstår mig inte på tjejer som sätter på sig klackskor och inte kan gå i det, pinsamtpinsamt!
Är värdelös på att spara pengar, verkligen något som jag suger på !
Jag tror på karma. Behandlar du människor dåligt så kommer de tillbaka

chillsöndag

Pappa väckte mig klockan halv två idag. Kom hem vid fem i natt/morse.
Tog en sväng till en pub här i handen med löken bara. Blev ingen fylla, utan var mest ute för att träffa folk och dansa. Och dansa blev det! Har träningsvärk i benen och kan knappt böja mitt högra knä haha. Känner inte för att göra något annat än att bara ligga hemma och dega idag. Kolla filmer och bara slappa i soffan/sängen.
Sen tänkte jag gå och lägga mig tidigt idag, om det nu blir så med tanke på att jag sagt så typ varje kväll haha.
Börjar med att ändra kosten nästa vecka haha


Utgång

Blev en spontan utgång ;)!


<3


Home sweet home

Kom hem för en liten stund sen. Fan vad skönt att veta att man kan sova ut i morgon och va uppe lite längre i kväll. Tog med frukost hem och lite gott tills i kväll. Löken är här också, ingen aning om vad vi ska göra i kväll.. Blev lite partysugen men hon var inte alls på det humöret så blir nog bara en lugn kväll.
Hörs senare


Tack o hej

Jag älskade dig mer än själva livet, jag gav dig allt jag hade och gjorde allt för dig. Jag förlät dig tusen gånger och gav dig allt för många chanser. Jag gjorde allt för att försöka och fortsätta på det vi hade just för att jag verkligen ville ha dig. Du krossade mitt hjärta och alla chanser blev till vanor för dig. Du ljög för mig konstant och gick bakom min rygg ett fler tal gånger. Du älskade mig aldrig innerst inne, utan jag var bara ett säkert kort för dig. Jag blundade för alla problem och bara såg framåt. Men jag är fan bara en människa, precis som du. Du gjorde inte ett misstag, ett misstag händer en gång inte tusen. Du vet precis vad du höll på med men trodde bara att du Inte skulle förlora mig. Och när du inser vad du förlorat och mognat till dig lite så kommer du få leva med ångest. Man kan nu aldrig älska en människa så mycket som jag älskade dig och det slängde du bort för några madrasser. Det är du som förlorar på det här och inte jag. Du kan ha sabbat min tillit för människor totalt. Du var den som skulle "bevisa" att det finns killar man kan lita på och de gjorde du ju jävligt bra. Jag tänker på dig fortfarande i bland, men när jag blir påmind om hur du behandla mig så hatar jag dig mer än vad jag saknar dig. Det är inte lätt att gå vidare efter tre år tillsammans, men jag kämpar med det varje dag.Jag kommer aldrig glömma dig och inte heller hur du har behandlat mig. Så det finns inte en chans i världen att jag släpper in dig i mitt liv igen. Jag har precis hamnat på fötter och börjar må bra igen. Har mått dåligt konstant i nästan fem månader, finns du inte i mitt huvud så finns du i mina mardrömmar. Och jag har äntligen börjat gå vidare och startat ett nytt liv igen. Jag har sagt upp kontakten med de som behandlar mig illa och börjat bry mig lite mera om mig själv. Och det minsta du kan göra för mig är att låta mig och mitt liv vara i fred. Du och jag är ett avslutat kapitel, säger det en gång för alla.


Frulle

Godmorgon! Sitter och äter frukost, var på jobbet redan tio över åtta i morse, gick upp klockan sex. Har fortfarande ont i huvudet, blev inte så många timmars sömn i natt heller. Fick sovsällskap av löken i natt, svinet låg och sov så skönt när man åkte haha.
Hon ska komma förbi och hälsa på mig på jobbet sen så ska vi åka hem tillsammans. Blir en lugn kväll idag med med tanke på huvudvärken.


Huvudvärk från helvetet

Usel uppdatering idag, slutade jobbet rätt sent och har haft fullt upp hela dagen. Känns som att mitt huvud ska sprängas, har sån jäkla huvudvärk asså! Höll på att svimma flera gånger på jobbet, druckit massvis med vatten och tagit medicin men inget hjälper. Trött det beror på för lite sömn, jobbat varje dag med hjärnskakning liksom. Ska gå och lägga mig strax, en lång jobbdag som väntar i morgon. Hoppas att de är bättre med er, hörs i morgon.


15/2

Godmorgon mina läsare.
Shit vad trött jag är, hinner aldrig riktigt sova ut, kommer alltid hem sent om kvällarna. Fredag idag, blir dock inte så stor skillnad för mig då jag jobbar i morgon. Så utgång eller liknande kan man ju bara ta o glömma. Har inga planer alls för dagen, så får se vad som sker i kväll. Idag börjar jag ändra kosten, önska mig lycka till ;)


Glad tjej !

Haft en sjukt bra dag! Jobbade över med en timme, så är bra trött tolv timmars arbete nästan varje dag blir ganska slitet. Fick massor utav beröm av min chef idag, blev så jäkla glad. Först så lät han arg och ba " Milla jag vill prata med dig" med en ganska sträng ton. Sen fick jag värsta berömmen, typ svävade på moln från jobbet haha. Fick en alla <3 dag present hihi. Av vem får ni dock inte veta, nu ska jag fortsätta ha en braig kväll, hörs i morgon puss!


Heja mig

Nu har jag bestämt mig, ska ta tag i kosten på riktigt nu! Börjar redan i morgon. Tror att det är något man verkligen måste vilja för att kunna göra, typ som med att sluta röka. Gör det för min egna skull och inte för någon annans. Mår inte alls bra utav all skit som jag proppar i mig. Min mage har blivit jättekonstig och jag är rädd för att få diabetes som min far. Sen har jag märkt att jag börjat gå upp lite i vikt, speciellt på höfterna och låren. Jag trivs ganska bra med min kropp, klart jag har mina komplex det har ju flesta. Jag tänker inte börja kötta på något gym eller bli värsta muskelknutten, usch det är inte snyggt på tjejer. Utan tänkte mer sluta med bullar, godis och andra onyttigheter, även läsk. Och minska på kolhydrater så som pasta,potatis, bröd osv.. Ta någon skål med müsli eller något på morgonen och en sallad till lunch. Börja äta regelbundet, men med mindre portioner. Och ta promenader osv när jag hinner med. Sen tänkte jag ha en "äta vad jag vill" dag, på lördagar.. Jag vet att jag kan lyckas om jag har viljan, och det ska jag bevisa för mig själv!


Alla <3 Dag

God morgon på er.
Gick upp alldeles förtidigt idag, usch hade kunnat döda för att sova några timmar till, haha nej men det skulle varit så gryyyym skönt. Är på super bra humör idag, alla människor är så glada och det liksom smittar av sig. Har sålt hur många hjärtformade tårtor som helst , och har bara haft öppet i en och en halv timma. Kommer nog bli mycket stress idag..
Jaha,idag kommer nog de flesta hitta på något fint med sin älskade. Jag är ju som sagt singel, skönt på sitt sett men kan ju bli lite trist i bland. Men den här dagen tycker jag att man kan tillbringa med alla sina älskade dvs, familj och vänner också. Precis vad jag hade tänkt att göra faktiskt, blir nog också mysigt.
Hoppas alla får en bra dag, puss på er !


Ge mig sommar!


Truetrue


Yummi!

Haha börjar likna en matblogg det här :p
Sitter och äter lunch som ni kanske förstår, har varit en stressig dag massor med folk här. Men det är kul, är ju ganska van vid att hantera stress sen jag jobbade på Donken ;) ingen aning om vad jag ska göra i dag.. Blir nog hem och äta middag sen träffa Fredrik en stund. Är ju Lill-lördag idag, fick frågan om jag ville med ut på krogen men går ju tyvärr inte när man jobbar, trist. Hörs senare


Milla today


Dröm sött

Precis tagit en dusch och lagt mig i sängen. Haft en riktigt rolig dag, skönt att vara ledig..jobbar ju på lördag så de här var min lördags kväll kan man ju säga. Ska försöka sova nu, så vi hörs mer i morgon. Haha skön sovtröja va? Köpte den när jag var 14-15 med en tjejkompis, och vi tyckte vi var skit coola när vi hade dom på oss haha.


Hos Hernström

Käkat och varit barnsliga som vanligt. Suttit och spelat in massa sjuka videofilmer och garvat sönder. Tycker synd om de som inte förstår sig på våran humor.. Nu ska vi handla semlor och dra ut och sladda :) så ser min kväll ut. Puss på er


Tattoo

Är med Robin på en tatueringstudio, kollar på när han gör klart sin tatuering.
Jag vill också tatuera mig snart, har planer på två styckna.. Funderar på att boka en tid nästa månad ;)


Milla today


Filmkväll

Ligger och väntar på att gaggan ska duscha klart.. vi ska bara kolla film och chilla. Mina söta vänner kom förbi mitt jobb och fika idag, super kul! Blev sjukt överraskad! Är ledig i morgon, är ju stressigaste dagen på året typ och min hjärnskakning skulle aldrig palla med det, så lika bra det kanske. Haha pose i gaggans säng, gillar hans snygga djurgårdslakan.
Hörs mer senare eller i morgon


Lunchtime

Slängde ihop en egen sallad, haha säger bara att de är tur att jag inte har de uppgifterna, den såg inte alls lika smarrig ut som de man köper. Har varit en spännande dag på jobbet faktiskt, har varit inne i bageriet som sitter ihop med cafét. Kollade när min chef gjorde semlor, vilka jäkla maskiner osv de har. Kommer ju bra kaos på våra caféer i morgon med tanke på att det är semledagen. Förra året blev vårat bageri utvalda till Stockholms bästa semla, skoj!


På bussen

 

Sitter på bussen till gullmars, den här morgonen började inte bra alls. Vaknat ur en mardröm, tur det för hade sovit 40 min för länge.. Stressar ihjäl mig och hinner precis med bussen, sen kör chauffören fel tre gånger, så nu kommer jag sent vilket som. Funderade ett tag på att ta över ratten hah.
Jobbar i bandhagen idag, slutar sent som vanligt..
Hoppas eran morgon varit snäppet bättre än min


Mys söndag!

Det känns verkligen inte som en söndag idag, var helt inställd på att det var måndag, förmodligen för att jag har jobbat. Har firat jossan i efterskott, och nu sitter vi och kollar på tv. 

Jag och Robin gick ner några år i åldern

  


.


Workwork

Godmorgon på er. 
Var uppe redan vid sju i morse, blev en rätt lugn kväll igår med tanke på att jag jobbar idag. Var ute och umgicks med crippa,gaggan
Jobbar på take away avdelningen idag så är rätt skönt för huvudet, här kan man sitta också. Blev inget roligt inlägg, bara lite uppdatering ;) hörs senare..


marcus jayem samuelsson

 
Har ni hört talas om den här killen ? Han är så jäkla sjuk asså hahaha !
Ni måste kolla in några utav hans klipp :)

fjortistime


Haha kollade igenom lite gamla bilder från fjortistiden, har ju fått mig ett riktigt gott skratt kan jag ju säga. Helt sjukt vad man förändras under åren och med mognaden.. Asså jag hade verkligen vitt hår på den här tiden, fyfan det kan ju inte ha mått så bra alltså. Ja men nu ser man ju anledningen till varför mitt hår mår som det mår idag.. Jag var verkligen riktigt jäkla fjortis, och största bitchhumöret också HAHA fyfan vad jobbig jag måste ha varit för mina föräldrar! Och " do you wanna be my fjortisboy" var ju en utav de bästa låtarna man visste hahaha! Ändå så var den här tiden typ den bästa, man hade alltid något att göra! Man var alltid i farten, och kom hem sent varenda kväll. Haha nu känner jag mig typ gammal, ligger hemma och ruttnar vissa dagar liksom. men i bland är det ju skönt det med. Har så otroligt mycket minnen från den här tiden!

sjukt trött

Är helt död i kroppen, känns som att jag rullat ner för en 50 meters lång trappa. Huvudet dunkar bra mycket också, skulle lätt kunna sova bort den här dagen men då kommer jag aldrig kunna somna i kväll.
Ska lägga mig i sängen och kolla klart på twilight breaking dawn 2, bara sett halva filmen haha.

Donkenfrulle

Man kan ju verkligen säga att det blev sent i kväll, hemma klockan åtta på morgonen liksom haha. Var taxi till Järna och hem, sen blev det snabbfrulle på vägen hem. Haft en rätt kul fredag idag faktiskt, jaja nu måste jag fan ta och lägga mig så ja inte sover bort hela dagen. 
Godnatt på er, eller godmorgon kanske man ska säga ;)


väx upp

ASSÅ SNÄLLA! Så jäkla trött på människor som aldrig växer upp. Sånna som skapar bråk hela tin, är det för nöjets skull eller för att de har brist på liv? tippar på mognaden. Och personer som drar upp saker som hände 2006, vad fan är problemet? Ta upp problemet på en gång istället, nej men de kan det inte för de har ingen ryggrad eller stake för fem öre. Varför kan inte alla bara vara sams och kramas istället? nej men allvarligt blir fan rädd för mänskligheten i bland. Släpp spaden och kliv ur sandlådan och ryck upp er förfan.
Nu tänker jag inte sjunka till eran nivå och ösla tid på det här längre, för jag ska ha en riktigt jävla trevlig fredagskväll nu! Puss och kram på er och glöm inte,YOLO !

8/2

Har bakat mina favorit havrebollar med löken, dom är ju så sjukt goda! Sen har vi varit ute och snurrat, hämtade pappas polare i Järna sen åt vi Donken. Och nu drog dom å mamma och spela bowling så vi lär nog också hitta på något. Dock så blir det något lugnt med tanke på att båda vi har hjärnskakning haha :p
Hör senare, ha en fin fredag!


word!


Det är som om jag sjunger den här låten, texten stämmer in så läskigt bra på mina känslor just nu !

Olycksfågel

Hellu. Kom hem klockan ett från sjukhuset i natt. Åt på vägen hem också och mötte upp jennifer lite snabbt. 
Det som hände igår var att jag halkade på golvet när städerskan hade skurat och bar på några tallrikar samtidigt. Tappar tallrikarna över mig och när jag halkar så har jag med en stol i från ett bord i farten som jag får i huvudet. Slog även mitt huvud rakt i stengolvet och landade på två fingrar. Asså allt gick så snabbt så minns inte riktigt. Har iallafall hjärnskakning och en rejäl stukning i fingret. Asså allt var som en film haha.

Vilken lycka jag har som har så söta killkompisar asså. Min kära vän Marcus (gaggan) körde ju in mig igår och stackaren fick typ fem timmars sömn i natt om ens det.. Blev inge jobba för min del idag, fick inte av läkaren. Jag som verkligen ville till jobbet i dag,jaja trotsar skallen på söndag och drar dit iallafall. I kväll blir det en lugn kväll, tror Jennifer skulle komma förbi också.
Fingret är ju bra svullet och lila som ni ser på den helt oredigerade bilden, och en del utav handen..


Huddinge sjukhus

Sitter på Huddinge sjukhus och väntar på röntgen med Gaggan. Borde de Inge vara nog med olyckor för min del? Blir alltid drabbad, less jag blir!
Jaja hörs mer i morgon.


Lunch

Som jag har längtat ! Bestämde mig för no more bullar under jobbtid, kommer inte sluta bra annars haha.
Hörs senare


#Winter

Godmorgon bloggen!
Sitter på bussen på väg till jobbet, är riktigt pigg och taggad inför den här dagen, tror att det kan vara för att det är fredag i morgon hihi. Drömt så sjuka drömmar i natt, kommer ju alltid ihåg vad jag drömmer om nätterna..Sen när jag vakna i morse kunde jag inte skilja på om de var en dröm eller inte haha.
Vilket vinterland vi har idag ! Inte så värst kallt men har kommit mycket snö, tråkigt nog.
Två bilder från i morse


Bekännelser

Jag väger mig nästan aldrig, får alltid ångest!
Jag gråter varje gång jag spyr, blir som en liten unge haha
Jag tror inte på kärlek vid första ögonkastet 
När jag har den där jobbiga veckan som tjejer får en gång i månaden så märks det verkligen, får sån jäkla PMS haha.
Lägger alltid märke till klädstilen på killar, den är viktig.
Jag älskar adrenalinkickar, sjukt skön känsla
Om ja skulle kunna spola tillbaka tiden så skulle det vara till året 2009, nog de bästa året i mitt liv!
Är lite av en hypokondriker, mår jag lite illa så börjar jag inbilla mig att jag är magsjuk osv.. Tror alltid det värsta haha
Var seriöst beroende utav löshår förut
Jag har verkligen ingen sångröst för fem öre haha

Max = värdelöst

Gaggan hämtade mig efter jobbet, så drog vi och åt Max. Dom är verkligen värdelösa, inget vi fick stämde och de var en jäkla väntetid.. Sen orkade man ju inte beklaga sig då hade man ju fått vänta i typ tjugo min till. Höll på att dö utav garv när gaggan skulle beställa pommes frites. Han ba " en pommfittlåda" och så skämdes han ihjäl, och jag är så jäkla övertrött efter jobbet så vek mig utan garv! Och då blev han ännu mer generad så jag garvade ju ännu mer. Älskar att vara övertrött, garvar verkligen åt allt då!


På jobbet

Sitter på "take away" avdelningen fram till fyra, mycket lugnare här. Herregud vilket väder det är ute, kan ju säga att de inte var någon idé att platta håret i morse, det är helt förstört nu haha. Kommer till jobbet och det luktar nybakat bröd och bullar överallt, och det kurrar i magen på mig. Schysst suktande när man ska hålla igen med sånt där.
Ser det inte smarrigt ut ? ;)


bara för att

ö v r i g t
Vem var den senaste du pussade? – hemlis ;)
Hur många kill telefonnummer har du inlagt i din mobil? – Venne
Hur många tjej telefonnummer har du? – haha orkar inte räkna
Gillar du nån nu? –  Pass
Vad gjorde du inatt? – Sov ?
Och i förrgår natt? – Samma sak 
Vad gör du innan du ska sova ? – Kollar bloggar osv
Kan du prata med din mamma om allt? –  Ja, men jag gör det inte.
Hade du berättat för dina föräldrar om du hade blivit gravid? – Absolut
Såfall hur tog dom det? – x
Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dig?  – Om jag hade en antar jag det..
Choklad eller glass? –  Choklad!
Stövlar eller sneakers? - Stövlar

Kjol/klänning eller jeans? – Jeans

f a k t a
Hårfärg: Brun/Röd
Längd: hela 179 cm ;)
Frisyr: Ingen speciell, uppklippt
Ögonfärg: Blå,grå,grön
Humör: Nästan alltid glad
Vänster eller högerhänt: Höger 

T i o s a k e r o m d i t t l i v
Har du nånsin varit kär? – Ja,en gång
Tror du på kärlek? – Ja
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Då ångrade jag det, nu gör jag inte det
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? – Verkligen!
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? – mer eller mindre ja
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? – Nej
  Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – Nej,tror inte att man kan blir kär i någon man inte  känner, isånnafall blir de i personens utsida.

Tio saker Det där eller det här
Kärlek eller rik? – Rik,just nu ialf
Vin eller öl? – Vin!
  Dag eller natt? – Beror på
One night stand eller förhållande? – Förhållande
Tv eller internet? - Internet
Pepsi eller cola? –  Coca cola lätt
Vild fest eller romantisk hemmakväll? – Beror på humöret
Färgfoto eller svartvita? – Färg
Telefonkontakt eller face to face? – Face to face

T i o ”H a r d u n å n s i n”
Har du nånsin viljat ta livet av dig? – Ja
Har du nånsin gjort något du ångrar? –  Väldigt mycket
Har du hoppat bungy jump? – Nej och skulle nog aldrig våga
Har du nånsin varit med i en olycka? – Haha för många
Har du nånsin ätit en hel tårta? - Usch nej
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? – Ja
Har du nånsin gått på bio ensam? –  Haha nej
Har du nånsin tyckt att världen suger? – Väldigt ofta

T v å G r e j j o r
Har du någonsin blivit jagad av polisen? – Ja
Sover du helst själv eller med någon? –  Med någon jag tycker om, annars själv
S k u l l e:
Skulle du vilja vara längre? – Nej tack
Skulle du vilja kyssas nu? – Haha wtf?

K a n:
Kan du röra på öronen? – Svar ja
Kan du slicka dig på näsan? – Tror inte de
Kan du kolla i kors med ögonen? – Japp  
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? – Haha osäkert, men ja de skulle jag nog kunna
Kan du va på en fest utan att dricka? – Aldrig försökt 
Kan dina vänner lita på dig? – De hoppas ja

Kan du tänka att pierca dig i naveln? – Har redan

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? – Väldigt sällan

H a r:
Har du pussat någon som är fyra år äldre? – Ja
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? – Ja
Har du haft ett förhållande med någon som är tre år äldre? –  Nej
Har du blivit påkommen när du har haft sex? – Haha ja

V e m:
Vem älskar du? –  De älskvärda
Vem är den bästa artisten/gruppen? – Pink såklart!
Vem pratade du senast i telefon med? - Löken
Vem är snällast i världen? –  Min pappi <3
Vem vill du prata med nu? – Ingen,vill sova
Vem sov du senast med? – Hemlis
Vem vet allt om dig? – Nadja <3


älskar !


Går det annat än att älska ? så sjukt bra !

gäsp

Godmorgon. Gud vad trött jag är idag, fick verkligen tvinga mig själv upp ur sängen i morse :( Seg morgon och segt väder ute, BLÄ! Dags att fräscha till sig lite och sen glida mot bussen, slutar sent i dag med..
Drömt skit skumma drömmar i natt, och sen har jag varit uppe flera gånger. Vaknade av att jag gick i sömnen, kommer ihåg att jag var på väg ner för trappen så sa jag högt för mig själv " vad gör jag nu?! Jag skulle ju på toa" sen gick jag och la mig ist haha?. Ha en bra dag allesammans
En tråkig bild från cafét

Ute på vift

med löken och Fredrik.
Sladdar lite och dunkar house, finns inget bättre att göra liksom.
Om jag dör så älskar jag er alla haha


Tjockis varning

Hallå bloggen!
Kom precis hem, sitter och äter middag, känns segt att göra det klockan halv nio på kvällen haha. Ska strax ut och träffa Fredrik, ingen aning om vad vi ska hitta på. Tog med mig super goda Tosca wienerbröd, haha gud vad jag har ätit idag! Får ångest, måste typ börja träna. Dock så kommer jag aldrig ha tid med tanke på att jag slutar jobbet så sent. Men typ träna hemma eller något, kanske hinna ta en PW innan jobbet eller något. Annars kommer de sluta med att jag rullar fram haha.


Stressig morgon!

Fick sova ut i morse, skulle egentligen vara ledig idag. Tog en lång skön dusch med peeling och annat och tänkte ha värsta mysmorgonen. Sen fråga min personalchef om ja kunde komma in och stänga idag. Så var bara att skynda järnet, sminka sig och springa till bussen. Stressat som en idiot, hann inte ens äta haha. Har blivit sämre med inlägg nu den senaste tiden, men jag hinner ju inte när jag jobbar till så sent.
Jaja hörs senare :)
Här är produkterna jag använde i morse, rekommenderar verkligen den där oljan, den är sjukt bra !


4/2

Har precis ätit och satt på mig myskläder. Stängde cafét i kväll,gick as bra! Bortsett från att ja höll på halka och slå ihjäl mig när städerskan hade skurat golvet. Slog knät rakt i en järnkant på ett bord, så lär få ett bra blåmärke över knät. Nu ska jag slå mig ner i soffan och kolla på det okända. Kolla vad som låg i brev lådan när jag kom hem ;) får se om den funkar då.


.

No apologies
He'll never see you cry
Pretend he doesn't know
That he's the reason why
You're drowning, you're drowning, you're drowning

grym !


frukost-time

Godmorgon !
Sitter och äter frukost och taggar till för en lång jobbdag. Började morgonen med housemusik, en lång dusch och en bra frukost, piggtjej ! Nu äre dags för lite makeup sen röra sig mot bussen.
Ha en fin dag


tomorrowland


Har länge velat åka till tomorrowland och efter att tittat på den här filmen från förra året så dog jag inombords!
Fick sån jävla gåshud och blev nästan gråtfärdig, så sjukt asså ! Alla som älskar house förstår nog vad jag pratar om.. JAG SKA DIT INNAN JAG DÖR !!!

Minishopping

Hej på er. Är riktigt seg idag även fast jag gick och la mig vi tolv igår.. Var med peter och robin vi gjorde inget speciellt alls, var på så dåligt humör så åkte hem tidigt och la mig. Kom precis hem från Haninge C, har varit och handlat lite med Mamma, Pappa & brorsan sen var vi på visning också. Min storebror kollar lägenhet i Haninge, han bor borta i västertorp med sin flickvän nu och saknar hemmaorten haha.
Köpte ett par svarta leggings, ett svart linne & en marinblå kofta, sen blev de en hårfärg också.
Behöver svarta kläder till jobbet så var tvungen att fylla på lagret lite ;)


Silverado

Sitter på silverado med två killkompisar, Frödin och Peter och pappa å hans bästa polare. Har precis käkat, grillbiffen här är så sjukt god! Dom sitter och dricker lite jag håller mig till cola med tanke på att jag kör. Ingen aning om vad jag ska göra i kväll, är på ganska taskigt humör.. så jävla struligt med allt nu förtiden!
Men ha en bra kväll allesammans


Milla today


alla ♥ dag


Alla hjärtans dag börjar ju närma sig så jag har gjort ett collage med tips på vad man kan köpa till sin pojkvän & flickvän. Jag har tidigare tyckt att alla hjärtans dag är en jättemysig dag som jag firat med mitt ex.. kanske fortfarande blir en bra dag även fast man är singel nu. Man kan ju faktiskt spendera dagen med sin bästavän eller ge bort något till henne/honom också. Glöm inte att ge extra mycket kärlek till era nära denna dag.

Haha!

Haha en video från i torsdags,inte helt så nyktert hahaha!


gårdagen

Haha jag och hernström dansar loss


 

2/1

Godmorgon mina läsare !
Sov ut idag och tog en lååång dusch i morse och skrubbade bort baksmällan..
Körde en hårinpackning och nu sitter jag med ansiktsmask på, för att försöka fräscha till mig lite sen gårdagen.
Är riktigt fint väder ute idag, funderar på att ta en promenad någonstans.
Riktigt snygg bild
 


Bra fredag!

Haft en sjukt rolig kväll! Först blev det bowling och lite dricka sen drog jag och två vänner vidare till krogen. Dansat och skrattat så att tårarna rann! Sen kom min kära killkompis och skjutsa hem mig, käkat fyllekääääk de är tamefan de bästa som finns efter en utgång! Nu ska jag krypa ner i sängen, hoppas att man inte vaknar med huvudvärk i morgon, puss!
En bild från i kväll på mig och födelsedags barnet 


Bowling

Stressade hem till en killkompis efter jobbet för att äta tacos med några vänner. Och nu är vi i sickla och spelar bowling och dricker lite :)


milla today

Vaknade med lite illamående, hoppas inte att de är någon bakfylla!
Har precis gjort mig redo för jobbet, ska strax gå mot bussen. Kanske ska iväg och fira en vän i kväll, om jag hinner med tanke på att jag slutar jobbet vid halv 8-8, lite segt. Annars har jag inga planer för i kväll..
Hörs senare

true-shit !


You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on.


Underbar låt!


Gårdagen

Haha, skulle bli en chillkväll med lite vin & kex. Men blev ganska spårat men kul hade vi, som alltid!


Kul kväll

Hade jättekul i kväll, inte så nyktert inlägg de här haha. Och i morgon ska man upp och jobba,lyckat!
Godnatt på er finisar


RSS 2.0