Torsdagsmys!

Sitter hos Hernström och dricker lite vin och cider å äter kex med ost och annat gott. Riktigt mysig torsdag!


tips

Beställt tandbkening från easy white och Xbrow
Tror på den för ögonbrynen, Xlash har ju visat sig vara grym och verkligen funkat, så tror att den här också gör det. Började noppa mina ögonbryn redan i femman och har typ noppat sönder dom, så dom växer inte på vissa ställen. Ett tips för er andra som har samma problem!
Tandblekningen vet jag inte så mycket om förutom att den är grymt populär, vissa tycker att den funkar och andra inte.
Eftersom att jag är rökare så har tänderna en tedens att bli gulare, vilket inte är speciellt fräscht!

31/1

Bakat kladdkaka till pappas jobbarkompisar haha. Och nu blir det film, sen ska jossan och jag laga pannkakor, är ju torsdag ;)!


hellu

sov ut idag, var helt död efter gårdagen, kom hem rätt så sent. Precis fixat mig osv.. Peter och Jossan är här, vi tänkte hitta på något kuligt. Fredag i morgon woho, den här veckan har gått grymt snabbt! Men tänkte vara lite social med dom nu. 

Hörs senare puss!


Glad tjej!

Ligger och slappar vid tv:n och försöker. varva ner, känner mig fortfarande stressad efter jobbet haha. Är så jäkla glad idag, gick hur bra som helst.. Hade hand om stängningen nästan helt själv och fick massa beröm idag. Jobbade över med en halv timme och började en halv timme tidigare i morse, så är helt slut! Precis käkat och ska ut och träffa några vänner strax.
Hörs mer i morgon


Lunch

Sitter och äter lunch.. Stortrivs redan här! Jobbarpolarna är supertrevliga och går bra för mig :) Är några timmar kvar så bäst att ladda med energi.
Blev ett snabbtinlägg haha


Trötter

Godmorgon ! Idag är man ju lagom trött, inte van vid att gå upp klockan halv sju. Ska ju jobba idag, blir en ganska lång jobbdag så kommer förmodligen vara sjukt trött sen, är ju som sagt inte van. Usch vilket jobbigt väder det är ute, spöregnar här :(
hoppas att alla får en fin dag!


Tjockisdag

var och mötte upp jossan tidigare idag och hämta min klocka och luncha. Sen åkte vi hem till mig och fika å prata lite tjejsnack. Sen åkte vi och köpte mat och åkte förbi hennes pojkväns jobb och åt med honom. och nu har vi precis mött upp Zigge och handlat godis. Snacka om att jag kommer gå upp efter den här dagen haha! Tänkte vara hemma rätt tidigt i kväll, för i morgon väntar en lååång arbetsdag.


milla today

I dag dissar jag vinterjackan, plusgrader ute ju !


old picture

Har storstädat hela morgonen, gick upp redan vid nio för att börja vänja mig vid tidiga mornar.
Ska röra mig mot haninge centrum strax och mötta upp min kära vän Jossan och hämta min klocka som varit på lagning. Sen är planerna att vi ska hem hit och ta en fika och tjejsnacka, blir nog lika trevligt som vanligt!
Haha gullig bild på oss, älskar att titta igenom gamla bilder.

fuck you

Är så jävla arg #:@&¤##"?`"!! Är trött på folk som är ute efter att tjafsa hela tiden, hur orkar man? Folk som snackar så mycket skit bakom ens rygg och inte kan ta det face to face. Som säger en sak till den ena och en helt annan sak till den andra, grow up! Åh är på pisshumör!
Dear haters I couldn't help it but I notice that awesoME ends with ME and Ugly starts with U!
 


Lyckad måndag

Precis ätit middag och firat pappa. Brorsan och hans flickvän var här också, och pappas bästa vän å hans dotter med pojkvän. Gick super bra på cafét idag och jag fick jobbet, woho är överlycklig! Dock så har de gjort schemat för denna vecka så kommer bara jobba på onsdag. Äntligen bryta mönstret, hatar att vara arbetslös.


Grattis farfar!

Måste gratta min älskade farfar som också fyller år idag, pappa föddes ju på farfars födelsedag, rätt bra present! Vi ses senare i himlen. Vila i frid farfar<3


Mina ögonbryn


Är en del som frågat hur jag målar mina ögonbryn och bett mig göra en film på det, så fixade det.
Haha ser förjävlig ut, håret ligger alldeles platt på skallen.. Jaja what ever
och mina ögonbryn ser ojämna ut, men det är för att jag rynkar på ena.
 

Jobba

Godmorgon på er. Har sovit as dåligt i natt, gick och la mig vid åtta och försökte sova, somnade inte förens klockan tolv. Låg där i sängen och vred & vände på mig i fyra timmar, kul. Och i morse vaknade jag as pigg? Tur det med tanke på att jag ska till cafét och prata med chefen och jobba :D
Så här ser jag ut idag


Grattis♥

Grattis på födelsedagen min älskade pappa!
Du betyder allt för mig, love u.

#mysfaktor

Hemmalagad kebabpizza och lite gott till filmen Ice age 4, sen går jag nog och lägger mig.


true story

När jag var liten brukade jag lägga mina armar i min tröja för att låtsas inte ha armar. Jag brukade starta om tv-spelet varje gång jag visste att jag skulle förlora. Sov med alla mina mjukisdjur så inte en av dem skulle känna sig utanför. Hade en sån här penna med 4 färger och försökte hela tiden trycka ner alla samtidigt fast än jag visste att de var omöjligt. Brukade gömma mig bakom dörrar för ...att skrämma nån men oftast slutade det med att ja gav upp för de tog för lång tid för dem att gå förbi. Att låtsas sova var standard då det bästa som fanns var att någon skulle bära en till sängen. När 2 droppar föll på bilrutan så brukade jag se det som en tävling, den droppen som kom ner först hade vunnit. De enda falska vännerna man hade var osynliga låtsasvännerna. Sjunga i duschen var ett måste men nu bestämmer man livsviktiga beslut där. Kärlek var så lätt, man blev aldrig sårad och de enda gångerna man var ledsen var när man inte fick något eller att man ramlade. Kommer ni ihåg när vi va barn och längtade till att bli stora? VAFAN TÄNKTE VI MED?

bekännelser

Jag har ett gosedjur i min säng, dock som prydnad
Pytt i panna,banan & ananas är något jag absolut inte äter
Var beroende utav leopardmönster förut haha
 Har alltid tyckt om att baka
Tycker det är svårt att ta emot komplimanger
Älskar att skrämmas, haha folks miner när det blir rädda!
Min humor är riktigt sjuk
Har mer killkompisar än tjejkompisar tror jag
Har jättelätt för att svimma när jag inte äter, har taskigt blodsocker
Älskar att hitta på spontana saker

boring sunday

Vaknade vid två, hade sovit bort hela dagen om jag inte vaknat av sms & samtal, lär ju inte kunna somna ikväll..
Ska eventuellt till cafét och prata med chefen och kanske jobba i morgon, woho alltså kanske de blev något med jobbet? låter ju nästan som det. Idag är en sån där dag som jag är på as dåligt humör, kanske är för att jag bråkat med mitt ex hela morgonen.. någon som vet hur man blockar nummer på Iphone? Ska iallafall bara ligga hemma hela dagen i myskläder och slappa. Kolla filmer och inte röra på en fena..

Nattuggla!

Att jag alltid lyckas med att komma hem så sent, oavsett om jag är ute på krogen eller inte gör något speciellt alls. Orkade inte ens tvätta av mig sminket vilket jag kommer ångra i morgon. Har varit överallt och ingenstans i kväll, träffade en vän för att lösa problem, grova bråk.
Sen har vi bara varit ute och snurrat..men godnatt på er mina fina läsare!


Chill-lördag

Var till heron city och tänkte spela bowling, men var fullsmockat! Så blev godis och film istället.


Pajas

passande låt, så jäkla trött på vissa människor.
Det här verkar vara en dag då alla vill bråka, snälla väx upp, jävla sandlådsnivå!

fikamys

Kom precis hem från haninge c har varit och fikat med Mikis & Jossan, trevligt! Blev massa babbel och skratt som vanligt. Sen gick vi runt och kolla på kläder, är så jäkla shoppingsugen, suger att man inte fick någon lön i fredags.
HAHA hittade en gammal bild på oss tre på facebook, fråga mig inte vad vi håller på med och vad vi har på oss haha!
 

Bakfylla från helvetet

"God"morgon, usch vad dåligt jag mår idag! Snurrar i hela huvudet och hjärtat börjar rusa när man ställer sig upp och benen typ viker sig haha. Hade iallafall as trevligt igår, maten var sjukt god och sen hade jag fett kul! Nej ska ta en dusch och kanske försöka få i mig lite käk, så huvudvärken förhoppningsvis släpper lite grann.


Middag & krök

Ska dra ut på middag och ta ett glas vin med en gammal kompis i Tyresö. Sen ska vi vidare och dricka, blir nog as kul :) så här ser jag ut i kväll, ha en trevlig fredag allesammans!


Semlor

Åh är så glad idag! Kändes sjukt bra där på cafét, kollade på när hon tog emot tre gäster sen stod ja där i kassan och tog emot beställningar efter typ tio min, och plocka disk osv. Kändes sjukt bra, var ett super mysigt café. Sen så pratade hon som om ja fick jobbet och fick beröm, vi skulle höras mer på söndag.

Fick ett ryck och gjorde semlor, dom blev as goda! Ska åka och hämta mamma nu, hörs senare :)


Nervöstjej#

Godmorgon! Har sovit jättedåligt i natt, varit uppe flera gånger och legat och vridit å vänt på mig ett antal gånger. Hoppas att ni andra har sovit gott! Duschat,ätit frukost och fixat i ordning mig och nu ska ja gå mot bussen. Ska ju provjobba på det där cafét idag, är så sjukt nervös! Ska göra mitt bästa, hoppas att jag har turen med mig idag.


flight

Sitter och äter donken & kollar på filmen flight, sjukt bra film!
Vet inte om jag blir hemma i kväll eller om jag drar ut och hittar på något, men är svinkallt ute!
Rekommenderar filmen till alla iallafall.

passande låt


Milla today/sepia


Mina ögonbryn

Har fått frågan ett par gånger nu, om hur jag målar mina ögonbryn..
Tänkte faktiskt visa det nu i morse, men gick åt helvete haha. Så nu tänkte jag fråga er, ska det vara en film eller fungerar bilder lika bra?

anaconda

Hej på er! Vilket vackert väder vi haft de senaste dagarna, helt underbart! Hoppas att det håller i sig ett tag till.
Kom hem runt ett tiden inatt, blev rätt sent. Vi satte på en film efter käket igår, anaconda haha den var verkligen as dålig. Marcus tyckte att den var läskig iallafall, han vågade knappt tar ner fötterna från soffan haha!
Finns tydligen flera styckna, antar att de andra är lika värdelösa..

Tacos yummi!

Sitter hemma hos Marcus och kollar på tunnelbanan. Vi åkte och handla lite efter att han plockat upp mig sen åkte vi hit och laga tacos, min favoritmat haha. 

Trevlig onsdagskväll :)! blir nog att kolla på tv ett tag till sen röra mig hemåt..


ställ dig upp

Haha lyssna på kartellen på högsta volym. Så kommer pappa in och ber mig sänka. Jag:"pappa du har blivit som en gubbe,sääänk" pappa:"har jag blivit som en gubbe för att jag inte orkar höra en turk som står och gapar hela tiden?" asså haha han är så sjuk! Vek mig utav garv haha.
En utav de bästa låtarna kartellen har gjort ju !

Milla today

Duschat och fixat mig, sitter och väntar på att Marcus ska hämta mig. 
 Lite dåliga bilder men så här ser jag ut idag


Blogg-lista

Körde på en blogglista, har inte så bra blogginspiration just nu haha.
 

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat två personer åt gången: haha har nog hänt

Varit kär: ja

Förlorat någon speciell person: ja!

Varit deprimerad: allt för ofta på senaste tiden

Varit så trött att du somnat sittandes: haha ja

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? ja det har jag

Brutit ett ben? Både fot och hand

Gjort nåt du ångrar? väldigt mycket

Hoppat Bungee Jump? Nej, och vet inte om jag skulle heller.

Ljugit för någon du tycker om? Japp

Ätit en hel tårta? Usch nej

Gjort bort dig offentligt? mja det har jag.

 

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Nej, inte gått så lång tid på nya året heller haha

Fått ditt hjärta krossat: För några månader sen ja

Hur många barn vill du ha i framtiden: Två iallafall

Har du några husdjur?: Nope

Vill du ändra ditt namn: Nja, skulle väl vara till mitt smeknamn isånnafall som jag alltid blir tilltalad till.

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var ute med familj & mitt ex på restaurang

Vilken tid vaknade du idag: Klockan var ställd på tio

Vad gjorde du igår runt midnatt: Hm, åkte bil tror jag

Någonting som du längtar till: att resa!

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: allt och inget typ

Vad lyssnar du på just nu: Ingenting, tv:n

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja

 

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Camilla - Isabelle Grönstrand

Stjärntecken: jungfru

Kille eller tjej: tjej

Grundskola: Vendelsömalmskolan

Gymnasie: Berga Naturbruksgymnasium

Högskola: -

Hårfärg: Brun/Röd.. ska vara mahognyröd

Långt eller kort hår: För kort!

Längd: hela 179 cm

Piercings: 5 i öronen, en i naveln och en i tungan. Tog ut den i näsan för inte så länge sen.

Tattoos: En på höften och en på vaden

Höger eller vänster: högerhänt

Operation: Foten

Sporten du spelar: Gjort uppehåll med ridningen

 

JUST NU:

Äter du: Choklad haha

Dricker du: Vatten

Är du på väg att: Hoppa in i duschen

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: absolut!

Vill du gifta dig: Lyckligt och bara en gång!

Karriär i åtanke: ingen aning

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: jadå

Mirakel: nja

Kärlek vid första ögonkastet: nej

Himlen: va? haha

Änglar: skyddsänglar ja.


Kokosbollar

Blev rastlös, höll på somna i soffan vilket inte alls hade varit bra då jag inte hade kunnat sova i natt.
Så bakade kokosbollar haha,dom blev sjukt goda! Ska strax ta en varm lååång dusch och byta om, undra hur många gånger om dagen jag byter kläder? haha. Och hur många gånger om veckan jag duschar? i bland hoppar jag in i duschen bara för att jag fryser,. Kan duscha två/tre gånger om dagen, inte bra! Torkar ut min kropp och min kroppstemperatur kommer aldrig vänja sig vid lite kallare grader, men kan inte låta bli.


glad tjej !

Sökte två jobb precis när ja kom hem och fick svar på båda på mindre än tjugo min. Ena var på en klädbutik i Haninge Centrum, han ringde och ställe hur jobbiga frågor som helst. Varför just jag skulle få komma på arbetsintervju o blablabla.. Sen skulle han höra av sig om han ville att jag skulle komma på intervju, så nu är det bara att hålla tummarna. Andra jobbet var ett café, och hon ville att jag ska komma och provjobba på fredag wiie!
Nu gäller det bara att göra sitt bästa och visa framfötterna!

Full fart idag!

Fick med mig tusentalspapper hem från arbetsförmedlingen, ska gå på möten osv också. Fick några jobbförslag som jag skickat in mitt CV till och sen ska jag leta fram alla mina papper från anställningar,sommarjobb osv som jag ska visa upp. Sökt lite andra jobb också, folk kan ju inte klaga på att man inte försöker? För jag har fan kämpat länge nu! Lämnade in min klocka också, ska hämta den om två veckor.. tagit disken & nu tänkte jag gosa ner mig i soffan med en varm filt, fryser så jäkligt !  Ska träffa Marcus senare, ingen aning om vad vi ska göra.. vi skulle dra och äta någonstans tror jag?Jaja hörs senare. Puss


.

If you can't love me now,don't love me later, when my later is much greater !


Godmorgon !

Missade ju arbetsförmedlingen igår, så tar igen det idag. Ska passa på ett laga min trasiga klocka & lämna in ett CV i centrum också. Vi hörs senare!

 

 


Hände en grej haha

Fredrik tappade hela avgasröret när han sladda haha. Så nu är vi i Sales garage i jordbro och boysen meckar. Blir nog hemgång direkt efter det här. Rolig kväll haha. Tur att Nadja är här och gör mig sällskap, kan ta ett tag.


träning

Jag har aldrig varit ett träningsfreak. Gymmade oseriöst när jag gick i skolan och började springa på kvällarna till och från hela tiden. Började äta nyttigt till och från och lovade mig själv att ta tag i träningen, men det hände aldrig. De flesta tjejer ställer så höga krav på sig själva, nyårslöftet brukar vara att börja gymma och sen blir man besviken på sig själv om man inte uppnår sitt löfte. Därför ställde jag ett nyårslöfte så som att börja bry mig om mig själv mer och göra saker som får mig att må bra. Jag äter skräpmat och gottar till det väldigt ofta, och jag mår bra. Däremot så har jag jättelätt för att få diabetes, just för att det ligger i släkten. Min farfar hade diabetes och pappa har det, så jag kan inte stoppa i mig vad som helst hela tiden. Sen har jag super dålig rygg, då jag är väldigt lång och går/sitter fel hela tiden så har jag super lätt för att få ryggskott,vilket jag haft flera gånger. Sen var jag med om en ridolycka i skolan för typ två år sen. Flög av en häst och landa på ryggen, fick inre blödningar i hela ryggen och rumpan och om jag inte hade haft säkerhetsväst hade jag garanerat suttit i rullstol idag. Min kiropraktor tjatar alltid på mig om att jag måste börja träna ryggen, för annars kommer ja knappt kunna sätta på mig en strumpa när jag är 40 år. Så för min hälsa ska jag ta tag i träningen & minska på godiset! Jag tänker däremot inte köpa något gymkort, då jag inte vet hur det blir med jobb osv. Men jag tänkte börja med promenader och lättare övningar hemma.
 

Tråkig dag

Vaknade alldeles försent, så blev ingen arbetsförmedling idag, får ta det i morgon istället.
Sökt jobb och tittat på tv.. Den här dagen har verkligen varit grymt tråkig, börjar ledsna på att vara arbetslös enormt mycket nu! Ska träffa Fredrik lite senare, ingen aning om vad vi ska göra..
Inte världens snyggaste bild, men så här ser jag ut idag


wanted-outfit

Jeans-Tiger of sweden // Blus-Kris // Väska-H&M // Klocka-Daniel Wellington // Skor-Bik Bok

Godnatt!

Varit ute med några vänner, inte gjort något speciellt direkt. I morgon väntar arbetsförmedlingen *suck*


Efterrätt

Åt middag för ett tag sen och nu blir det glass till efterrätt, mumms! Ska träffa Zigge när han har ätit. Ingen aning om vad vi hittar på, det återstår att se.


Blonda tider

Kollade igenom lite bilder från tiden jag var blond. Tycker att jag passar mycket bättre som brunett och trivs med det mer.. Har även hört från fler att jag passar bättre som mörkhårig, att det ramar in mina ögon osv. Personligen så tycker jag att nästan alla ser äldre och mjukare ut som brunetter.
 Men på något sett så gillade jag ändå det blonda..men kommer dröja låååång tid innan jag blir ljushårig igen!

just chilling in my onepiece

Hade sjukt svårt för att somna igår och skulle kunnat sova tre timmar till i morse. Börjar vända på dygnen igen, inte bra! Men blir ju så när man är arbetslös, har inga rutiner riktigt. Har iallafall tagit diskmaskinen,städat och sökt jobb. Hittade ett väldigt intressant jobb idag, i danderyd.. lite långt men man fick bo där, hade eget badrum och grejer. Skickade in en ansökan iallafall.. nu sitter jag och myser i min älskade onepiece. Tänkte slå på en film och bara dega.  


Idioter!

Var inte länge sedan det brann i garaget vid brandbergens centrum och en kille blev även skjuten dagen därpå.
Händer alltid saker här i brandbergen, min grannes polare blev också skjuten där. Känner många som blivit rånade och har varit ett flertal bränder där. Och nu får man se det här.. Riktigt tuffa människor som vågar ge sig på äldre, fan vad förbannad jag blir! Att man kan vara så hjärtlös och dum i huvudet? Blir fan rädd för mänskligheten.

I♥skiing

 Varit ute och åkt runt lite med några vänner. Sen har vi planerat in en dag som vi ska åka skidor, blir i februari..om den nu blir av, vilket jag verkligen hoppas ! I sånnafall blir vi ett helt gäng som åker, blir förhoppningsvis Romme.
Skulle vara så sjukt kul, blev ingen skidåkning för mig förra året så känner att jag verkligen måste ut i backarna i år! Har åkt skidor sedan jag var liten, en sak som alla i familjen älskar. När man drar ut en hel dag i backen och åker, äter en mysig lunch & dricker varm choklad och sen fortsätter åka, åh underbart!
Haha här är några bilder från 2011
 

the boys who


Fikamys

Sitter och fikar och kollar på Erik & Mackan, är så jäkla avundsjuk på deras jobb! Fatta att ha deras jobb, göra så galna och roliga grejer. Jag hade nog gjort det mesta, bara för att man kan och för att man kan säga när man ligger där på dödsbädden att man verkligen levt livet. Och sen att dom får betalt för deras jobb, det är nog mitt drömjobb haha. Jossan och löken är här också, mysig söndag!


bekännelser

Jag är sjukt kittlig, värst är över höfterna och under fötterna
Åka skidor är det bästa jag vet på vintern
Är verkligen ingen frukt och sallads människa
Skulle aldrig i hela mitt liv sätta på mig en baddräkt
Jag har älskat att dansa enda sen jag var liten, har även gått på dans
När jag var 15 var grafitti och moppe det bästa jag visste
Jag hatar när det är stökigt på rummet, får panik. Små städar hela tiden!
Jag var sjukt vig förut, kunde hoppa ner i split utan problem
Bland det fulaste jag vet är folk som tar på sig klackskor och mjukisar, what a fuck?
I can't live without music
 

änglagård

Godmorgon på er :) Härligt väder ute idag med, man blir verkligen på bättre humör när det är sånt här väder, eller iallafall jag. Har varit och skjutsat mamma och pappa till brandbergen, dom skulle spela bowling.. jag gjorde ju det igår så orkade inte vara med. Sitter och äter frukost och kollar på änglagård haha, den är ju inte speciellt bra.
Ska över till Hernström på fika när jag har fixat i ordning mig, stackaren har opererat bort halsmandlarna och har ont :(

Galen kväll!

Kom precis hem, blev rätt sent i kväll men är inte ett dugg trött. Hade en sjukt rolig kväll, blev dock några krockar hit och dit och två bilar pajade. Sen hittade vi på lite bus, inget jag tänker ta upp här dock haha. På bilden ser man hur Jocke har kört rakt in i en snövall, lossnade en list fram på bilen. Men sånt får man ju räkna med när man håller på så som vi gör. Tänkte krypa ner i sängen nu och försöka sova, så godnatt på er !


Heron city

Varit på heron city och spelat lite i spelhallen sen körde vi bowling, jag vann mohaha! Var sjukt mycket folk där, fanns knappt någon parkering. Blev något utav lördagskvällen iallafall, och nu är vi ute och åker lite med några polare.


Godmorgon

åt precis frukost, skulle ha åkt till min faster idag på middag men blev inte så. Så istället kommer Nadja & jocke över på middag hos mig.. Sen tänkte vi hitta på något, åka gokart eller något. Tror polskakylan är på väg nu, ska ju tydligen bli -30 grader..då går jag fan i ide!


Sladdar

Ute och sladdar och åker runt haha kul liv? Varit förbi Statoil och köpt lite gott.. Ska nog åka hemåt till Nadja och sätta på en film om ett tag. 

Hörs mer i morgon


Chill-fredag

Nadjas mamma var förbi och lagade mat åt oss, haha åt två snart fyllda tjugo åringar. Blev kött, mätt och belåten!
Har klippt topparna på nadjis, och snart ska vi ut och hitta på något med några killkompisar. Blir en lugn fredag idag, slaggar nog här sen. Sitter och myser med hennes söta små kissar, fick ingen bra bild på dom, dom vägra sitta still haha.


milla today

Fixat designen till bloggen, är lite saker kvar som ska fixas..
ska röra mig till bussen nu, ska hem till nadja på middag och sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.
Så här ser jag ut idag

18/1

Började morgonen med att söka jobb som i vanlig ordning.. nu ska jag göra en inpackning med recinolja och köra en skrubbning med peeling och lägga på lite brun utan sol, tjejstuff! Härligt väder ute, en sån här dag vill man inte sova bort! Ska till Nadja lite senare, när hon har slutat, ingen aning om vad vi ska hitta på..
Förlåt för de deppiga inläggen igår, idag är jag på bättre humör!


så fucking tired!

ledsen&arg men mest så jäkla besviken
Ska nog gå och lägga mig nu innan det här börjar likna en emoblogg!

Sibylla

Sitter och äter med mamma och pappa, sen blir det hem och sätta på en ny film. Slappar torsdag, otroligt skönt!


Mumms!

Bakat kladdkaka, den blev sjukt god!
Nu tänkte jag kolla på Eva & Adam haha, nostalgi!

.

If people want to hate you for no reason, let them.
Cause obviously they are either insecure, jealous or simply a bitch !!


Bra tips!

Måste tipsa er om några produkter som jag använder!
-Hårkontroll har jag skrivit om förut, men det är iallafall tabletter som man äter två ggr om dagen. Mitt hår växer verkligen sjukt snabbt nu för tiden sen jag började äta dom regelbundet. Kostar ynka 200 kr och finns på apoteket.
- Mitt uniq one balsam är det bästa jag använt! Det gör verkligen det de ska. Och sprayen är också en grym produkt. Gör håret lenare, fungerar som värme skydd, hjälper slitet hår ja allt ! Går att köpa på de flesta frisörsalonger, inte helt säker på priset.
Min tandblekningspenna " bright white " fungerar verkligen. Alla tycker olika, men jag tycker verkligen att den är grym. Ser skillnad, ändå så har jag slarvat med att använda den. Ordinarie priset på den är 599 kr men vet att det är väldigt stor rea på den. På hemsidan www.beautydeal.se får du den för 99 kr, helt sjukt !

 

 


Svar på fråga

Fick en fråga om jag kunde berätta hur jag skrivit mitt CV och personliga brev.
Mitt personliga brev skrev jag med rubriken "personligt brev" sen har jag en bild på mig själv under rubriken. Och under bilden har jag skrivit en text om hur jag är som person osv..
Mitt CV: hoppas att du ser på bilderna
Nu på bilderna ser det ganska fult ut haha, orginalet är mycket bättre, men här är en bild på underrubrikerna osv som jag har med.
Hoppas att du fick lite hjälp iallafall!
 

Fräscht

Sov väldigt dåligt i natt med, har typ fått sömnproblem? vet inte vad det kan bero på riktigt.
Tog en lång varm dusch i morse med lite peeling, och åt en stor frukost. Har precis färgat ögonbrynen, resultatet blev ganska dåligt och nu sitter jag med en ansiktsmask på. Känner mig riktigt fräsch haha!
Idag hade jag tänkt att vara hemma hela dagen, kanske baka något och kolla på film..


Natti natti

Det var ju inte den bästa film man sett om man säger så, väldigt långtråkig i början och sen var resten utav filmen halv bra. Skrattade väldigt mycket iallafall då alla vi tre var övertrötta, lyckades såklart spilla ut halva popcorn kartongen och läsk över min jacka, så typiskt mig! Ligger i sängen nu, orkade inte tvätta av mig sminket.. Sover aldrig med smink, då det förstör hyn väldigt mycket och tycker det är rätt ofräscht men i kväll får det bli ett undantag. Fick svar från jobbet som jag var på intervju på för ett litet tag sen om ni minns? De hittade en som var mer erfaren för jobbet. Men att jag var en utav de mest intressanta så det skulle spara mitt CV. Tråkigt, men uppskattar att de hörde av sig iallafall är ju många som är dåliga på det. I morgon väntar iallafall en ny dag med massa jobbsökande sen ska jag försöka få ordning på bloggen också, den ser ju förjävligt ut nu.. 

Sov gott sötisar!


Movietime!

Tror Nadja smugglade in en vinflaska på toan?
hubbe syns inte, han ligger under biostolarna haha

Mysonsdag!

Är i stan med Nadja och en killkompis, hubbe.. Sitter och käkar just nu, var nog den vidrigaste oxfilén jag har ätit och Nadja krävde pengarna tillbaka. Ska gå på bio om en timme, ska se berättelsen om pi har hört att den ska vara bra. 

Hörs senare


Fin låt !


milla today

Vaknade klockan nio hur pigg som helst, skumt när jag sovit så dåligt i natt. Ska åka in till stan om ett tag och möta upp en killkompis sen blir det bio i kväll med Nadja :)
Så här ser jag ut idag

Svar på fråga.

fick en fråga om vem som är min "bästa vän" och tänkte svara på den..
Alltså jag har många bra vänner, men Nadja är den personen som står mig närmst!
Hon kan mig som en öppen bok, hon känner mig nästan bättre än jag själv.
Hon ser på mig direkt när något inte stämmer, eller hör det på min röst när vi pratar i telefon. Nadja är en vän som alltid har ställt upp på mig, om jag skulle ringa till henne mitt i natten och vara borta i uppsala och fått fel på bilen så skulle hon utan tvekan komma och hämta mig oavsett om det var snöstorm eller inte. Nu har inte hon körkort, men det där var bara ett exempel haha. Hon vet min klädstil, min smak på killar och vilket godis jag vill ha i min godispåse. Hon vet exakt allt om mig, vi har nästan inga hemligheter för varandra. 
Nadja är en person som jag har väldigt roligt med, vi skrattar jämt när vi är med varandra! Vi har många gemensamma intressen och samma typ utav humor. Den här tjejen har ställt upp med så otroligt mycket för mig och det är jag henne evigt tacksam, och jag kommer alltid finnas där för henne med.
hoppas att du fick ett bra svar på din fråga!

Godnatt finisar

Sov gott mina fina läsare!


bekännelser

Har bara varit förälskad en gång i mitt liv
Jag har väldigt dåligt tålamod
jag är sjukt klumpig. Snubblar på saker & har ner saker osv väldigt ofta haha
Jag älskar klackskor, om jag var iallafall en decimeter kortare så skulle jag haft på mig det hela tiden!
Jag går väldigt sällan ut i mjukisbyxor, inte riktigt min grej
När jag liten så hade jag sjuka tvångsbehov, t.ex när jag var på väg hem från skolan så fick jag för mig att jag var tvungen att springa förbi två lyckstolpar innan en bil körde förbi, annars skulle jag få otur osv. Haha weird !
Har nog aldrig plockat svamp i hela mitt liv? låter inte så lockande heller haha.
Blir alltid kissnödig när jag kommer till ytterdörren och har varit så sedan jag var liten, varför? fattar inte..
Avskyr att använda "trekantsbikinis" vet inte varför, men har aldrig känt mig bekväm i de.
Lögnare är bland de värsta jag vet, tar hellre sanningen hur jobbig den än kan vara.

Dear John

Såg precis klart på filmen Dear John. Riktigt bra film, kom några tårar i bland..
Och Channing Tatum är ju så sjukt snygg, helt galet!

tågkrasch

De flesta känner säkert till det här.. men för er som inte vet så var det en ung städerska som kapade ett utav saltsjöbanans tåg i natt och körde rakt in i ett hus. Personerna som bodde i lägenheten skadades som tur inte då tåget körde in i köket/vardagsrummet. När han som bodde i lägenheten ringde polisen så trodde inte polisen på killen, men det skulle nog inte jag heller göra haha låter ju helt sjukt. Vart är världen på väg?
Lite komiskt att min pappa har varit med och byggt just dom där lägenheterna där de hände ;)

Mitt rum

Fick en fråga om jag kunde visa mitt rum, självklart kan jag det!
Rätt litet men mysigt..


på den här hyllan finns allt möjligt.. parfymer, brun utan sol osv


Kaos

Som ni ser så ser min blogg förjävlig ut ! ska ändra designen och headern..
Vet inte om det sker idag, men jag hoppas på det! Skulle ändra lite själv, så gick det snett haha.
Men ni får stå ut med det här fula så länge.
 

Give me


Godmorgon!

Har precis gjort en hårinpackning med recinolja, ska strax sätta mig ner och söka jobb, men först en god frukost!
Gröt, apelsin och en c-vitamin (det är ingen saft) om ni trodde det haha.
Hade tänkt att hitta på något idag, gå på bio eller ta en runda i stan med någon vän, men nu vill jag inte ens gå utanför dörren efter att jag tittat ut. Snöar jättemycket här och är typ storm?
Juste har ni läst om polska ovädret som är på väg hit? Det ska bli lätt ner mot 30 minus i hela landet..
Och då kommer inte jag sätta min fot utanför dörren! Man vet ju inte om det stämmer, med tanke på att det var i tidningen det stod, men det har ju blivit kallare och börjat snöa mer & mer så kanske kommer lite polsk kyla iallafall.


Kollar på tv

Och äter glass,kom typ nyss hem. Var och fika med Nadja, Jocke sen åkte vi förbi Hernström på en kaffe. Satt och snacka och skratta som vanligt. Ska nog gå och lägga mig strax, tänkte gå upp tidigt i morgon och söka jobb.
Godnatt på er!


Designa ditt Iphoneskal


Funderar på att beställa hem något utav de här skalen, har bara inte riktigt bestämt mig för vilket
Gjorde skalen på caseapp.se som är en hemsida där du kan designa skalen nästan hur du vill för 299 :-

kär i låten


Våroutfit

 
Skor: Converse, finns i de flesta skobutiker
Byxor: Gina Tricot
Tröja: Hollister
Sol glasögon: Ray Ban, finns tex på synoptik.
Väska: från happybling.
 

Before I die


Hellpulkers!


Strålande sol!

Godmorgon!
Gick upp vid elva idag, hade tänkt att gå upp tidigare men har sovit jättedåligt i natt.
Duschat, ätiit en god frukost och nu håller jag på att tvättar..
Är ju super fint väder ute,solen skiner och blå himmel! känns trist att sitta inne en sån här dag. Man har ju inte så mycket att göra när alla vännerna är på jobbet. Kanske tar en promenad själv? haha.

 

 


arg tjej

suttit hela kvällen och laddat ner saker till nya datan, bland annat I tunes så att jag kan föra över musik osv, men det vägrar att funka?! sen har jag suttit och letat efter redigeringsprogram som man kan fixa filmer med.. laddat ner tre olika, tillslut hittade jag windos movie maker för windows 8. Gjorde om en film, som jag hade tänkt att lägga upp här, men sen gick det inte att föra över den till youtube för att det var fel filformat. Då laddade jag ner en konverterare, men då gick det inte att ladda upp filen där heller. Så nu måste jag hitta ett nytt redigeringsprogram GRRR vad arg jag blir! Nu ska jag slå på en film och tröst äta med lite chips och dipp haha.

.

 
 
 

Myslördag!


<3

Vad skulle jag göra utan dig? Min bästa vän, förebild och älskade pappa!


Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering, men var ju på bio igår och filmen slutade inte förens vid elva. Såg Jack reacher, sjukt bra film! Sen sov jag i Sundbyberg. Kom hem vid ett idag, sitter på en restaurang i Tyresö C med pappa hans kompis och hans dotter. Dom har julgransplundring här, kollat runt i lite butiker också.
Pappas kompis dotter,så jäkla go tjej!


Bio

Filmen var väl så där.. Var inte direkt så bra handling, mest strippor haha. Åt tacos till middag, mumms! Älskar verkligen tacos! sitter och väntar på att Fredrik ska komma och hämta mig, sen ska vi till heron city på bio. Ingen aning om vilken film vi ska se, det bestämmer vi där.


Magic mike

Tog mig en varm dusch när jag kom hem, och satte på mig myskläder.. är jättefrusen, tror att det är för att jag är så trött. Ska slå på en film, tänkte se Magic Mike hört att den ska vara bra, plus att det är snygga killar med ;) haha.

Vrålhungrig

Kändes bra på arbetsintervjun. Nu är det bara att hoppas på att dom hör av sig, finns ju vissa som är riktigt dåliga på det. Oavsett om man får jobbet eller inte så tycker man ju att dom kan höra av sig, tar inte många minuter att ringa liksom. Mötte upp pappa när han slutade så fick skjuts dit, sen svängde vi förbi Donken på hemmavägen, var as hungrig! Kastade i mig maten, och nu har jag ont i magen. Inte ätit något annat på hela dagen och inte middag igår heller så kanske inte är så konstigt att jag var hungrig :p


Godmorgon på er!

Var ute till klockan halv ett igår/natt med ett gäng vänner. Juste har försökt få bild på håret men blir Inge bra, man ser inte färgen riktigt. Fick lite mörkare färg, typ svarta slingor här å där. Antingen så är de färgen eller mitt hår som det är fel på? Jaja blev bra ändå, tack igen Robin :) vi satt och kika runt på lite resor igår också, hittade ett riktigt bra hotell och pris, dock så blir de Inge boka förrens det är säkert att alla ska med osv.
Sov hos Nadja inatt, hon är på jobbet och hennes pojkvän, hans kompis ligger och sover. Har smygit runt här i lägenheten hela morgonen haha, precis fixat klart mig. Ska ju på arbetsintervju idag, är sjukt nervös! hoppas att allt går bra! Hörs senare


Minishopping

Robin ska komma över och färga håret på mig, ljusröd mahognyfärg.. Mitt hår ser förjävligt ut just nu, så det behövs.
Brukar ju göra det hos frissan men den här månaden blev det inte så.
Inga andra planer för kvällen.. Får se vad jag hittar på.


Bekännelser

Gillar att få kämpa lite för killar, inte sånna som nappar direkt, men inte för svårfångade heller..då bir man ju bara uttråkad.
Tröttnar på låtar jättefort
Kan vara blyg när det gäller vissa killar, vilket man verkligen inte kan tro när det gäller mig
Är sjukt nervös inför morgondagen!
Jag är inte 100% svensk
Tacos är min favorit mat, kan äta det flera dagar i rad
Måste typ alltid äta något när jag kan kolla på film, känns så tomt annars haha
Älskar smink, det är verkligen det bästa jag vet att hålla på med!
Saknar tiderna när min storebror bodde hemma.. så ensamt nu !
Vill skaffa hund när jag flyttar hemifrån, om jag har ett jobb som passar det dock.
 

Magaluf

Om planerna går som dom ska så åker jag till Magaluf i sommar, med några vänner. Varit där tidigare, dock så var det med familjen och det var inte direkt någon festresa haha. Dock så bodde vi på ett riktigt bra ställe, tog typ tio min att gå till bargatorna, shoppingen var nära och tog inte så värst lång tid att gå till stranden heller. Och området vi bodde på var super lugnt. Det jag inte gillar med Magaluf är att det är så mycket horor på stan och att det är ett ganska smutsigt land. Men samtidigt perfekt om man ska supa och leva livet, vilket vi lär göra :)
 

leker med datan

Sitter och försöker klura ut vissa saker, och kollar runt på nya datan så att jag kan lära mig den någongång!
Fört över lite låtar till mobilen och bara tagit det lugnt, tråkdag!
Testade webbkameran, det var dock inte den bästa haha.

Du betyder ingenting alls!


frulle

Godmorgon!
Sitter och äter frukost, pannkakor blev en del över igår.
Usch vad det snöar ute, är ju bara januari men ändå, jag vill ha vår nu ! ska ta och fixa i ordning mig strax´, ska möta upp mamma i Farsta C när hon har slutat.
 

Herregud!

Börjar ju bli ganska uttjatat om att småflickornas drömkille (Just Bieber) har rökt på. So what liksom? Alla rockstjärnor som har miljontals fans och går på ladd och skit då? Som drar en lina precis innan dom ska kliva upp på scenen, det är alla medvetna om men helt acceptabelt. Medans folk sitter och skär sig och typ försöker ta sina liv för att Justin har rökt på? För det första så skadar inte röka, om det inte är långvarigt då det tar stryk på hjärnan osv men kom igen, att det ska bli värsta grejen av det. Patetiskt!


Ute med dom bästa

Blev precis upphämtad utav mina kära vänner jossan &Robin, vi är på väg till hans jobb och skulle hämta något. Sen hittar vi nog på något skoj.
Brorsan och hans flickvän åkte hem innan jag drog ut, kul att se dom igen :)!


9/1

Står ute och röker, haha första gången jag går utanför dörren idag och första ciggen. Har minskat en aning, snart kanske det inte blir några alls? 

ska gå in och grädda pannkakor strax, brorsan och hans flickvän kommer förbi på crêpes, mys!
Måste säga att the notebook var en utav det bästa filmerna jag har sett! Haha rann några tårar i mellan åt. Ni som inte sett den, se den!


Min förebild

När jag var liten så sprayade jag håret rosa och stod och dansa till alecia moore "pink" på mitt rum.
Övade på danser med kompisar och skulle alltid uppträda till hennes låtar
Min freestyle var proppad utav hennes musik och jag önskade inget annat än att vara som hon.
Haha, tycker fortfarande att hon är jäkligt grym, älskar hennes låtar fortfarande och hur hon är som person. Inte för att jag känner henne haha men hon är så speciell, verkligen sig själv. Ingen märkvärdig som det alltid står skvaller om, nej hon är grym !  

 

 

 

 


wiie

Ska på arbetsintervju på fredag, det lönar visst sig när man ligger i !
Nu är det bara att hålla tummarna :D

the notebook

Ska kolla på the notebook haha lite efter, jaja bättre sen än aldrig !

drömmar

Jag har drömt så sjuka drömmar dom senaste dagarna och jag kommer alltid ihåg vad jag drömmer! Om jag vaknar mitt i natten utav någon dröm och somnar om och fortsätter drömma så kommer jag ändå ihåg på morgonen vad jag drömde mitt i natten. I morse när jag snoozade och somnade om så drömde jag att jag fick tvillingar, två pojkar och båda barnen hete anton? haha sen helt plötsligt så drömde jag om två gamla klasskompisar som också heter anton, skit skumt.
Har suttit och läst lite om drömmar, vad det kan betyda osv.. rätt intressant, sen om det är sant är ju en annan sak
 
Barndrömmar: Drömmar om barn betyder att du kommer att ha framgång i livet. Ser du ett barn födas, ska du snart bli gift och få ett trivsamt hem. Om du drömmer att du ser ett barn dö väntar dig svåra motgångar. Om du drömmer om många barn som leker med varandra, kan du bereda dig på goda nyheter, välstånd och stor lycka senare i livet.
 
I drömmen så var min mamma med och några andra barn som lekte med mina tvillingar i vattnet.
Så väntar jag stor lycka senare i livet då? och framgång?
haha ska bli kul att se.
 
Gick upp lite senare idag, och hitills har jag bara hunnit med att söka jobb och ätit frukost. Ska kolla på någon film och bara ta det lugnt tänkte jag
haha gud så söta tvillingar!
.

Helt slut!

Var först till "gula backen" med några polare och åkte pulka. Sen fick vi en idé om att åka till Alby backen i Tyresö och åka presenning. Gick dock inte så bra som det gjort tidigare man varit där pga att backen inte är plogad. Det är en gammal skidbacke, har funnits liftar och så där tidigare.. Den är iallafall grymt hög, man orkar typ gå upp för den max två gånger, och när den är plogad så går det sjuuuukt snabbt! så vi ska igen det där när backen är bättre.
Kom hem nyss,är helt död! Blöt och äcklig, får bli en till dusch innan man går och lägger sig. Är dock inte så trött, kanske blir en film att somna till.
Godnatt finisar!


Vill utomlands!!


.

Jag föddes inte för din skull, och tänker därefter inte leva efter dina regler.
Tycker du inte om mig, så är det ditt problem, inte mitt.
Snackar du skit bakom min rygg, så kan du inte förvänta dig att jag ska vara ärlig mot dig.
Jag bryr mig inte om att du inte gillar mitt utseende, jag gör mig inte fin för din skull.
Du kan kalla mig vad du vill, men tro mig, jag vet redan vem jag är.
Jag behöver inte 1000 vänner för att kallas populär. Jag har mina närmaste och mig själv. Det är dom enda jag behöver.
Jag har nått den punkten då jag skiter i allt, och tar vara på de som får mig att må bra!
 

Full fart!

Har städat och tagit disken, och sökt massa jobb!
Ska äta lite "lunch" marmeladmacka och o'boy haha. Känner mig alltid så ofräsch när jag städar, haha kanske är för att jag går runt i mjukiskläder och en slarvig toffs, eller så är det för att man håller i en äcklig trasa och andas in damm usch! Ska bli skönt med en dusch och fixa till sig lite :)


grå dag

Godmorgon!
Var inte alls kul att titta ut i morse, kommit ännu mera snö och är alldeles grått på himlen, usch.
För övrigt så känns denna dag rätt så grå, suttit och sökt jobb nu på morgonen som vanligt och nu är det städning som väntar, kuuul -.-
 
Haha det här är väl jag på stan snart

8 Jan

ett datum jag aldrig kommer glömma..

Långfilm!

Filmen var nästan tre timmar lång, men det anade man ju med tanke på hur lång sagan om ringen är.. The hobbit var väl så där. Ganska långtråkig ibland, men annars så var den väl helt okej.
Ska sova nu, städning och söka jobb står på schemat i morgon.
Godnatt från en osminkad milla !


Nu blir det film!

Ska kolla på filmen the hobbit , har bara hört bra saker om den så det ska bli intressant.

 


hur snygg?!

hennes utseende hade man ju inte tackat nej till..

Tips

Jag hade nog dock minskat lite på det vita

fotofreak?

 Eftersom att den här datan förmodlingen kraschar snart så tänkte jag föra över alla bilder till min nya dator.
Dock så har jag sjukt mycket bilder, många rätt onödiga ni vet när man fotade allt när man var i fjortonårs åldern. Och många bilder som är rätt lika varandra. I början så sorterade jag noga sen slutade det med att jag bara satt och klicka lite.  Har tömt papperskorgen två gånger, haha lite bilder va?

 


Sen lunch

Sitter och äter sen lunch,subway macka mumms! Kunde inte fixa bloggen, kommer behöva hjälp med det av någon kunnig :)
Funderar på att bara vara hemma idag, kolla någon bra film och bara slappa.


Give me!


Nu går det undan!

Har ringt in till ett jobb, skrivit till massor och skrivit in mig på hemsidor.
Har verkligen kämpat idag, och nu är det ju som sagt bara att sitta och vänta på svar..
ska kolla om jag kan fixa till mig blogg, sen blir det en lång varm dusch och fixa i ordning sig
 
 

Sovgott!

Ligger i sängen, stängde precis av tvn och tänkte försöka sova. I morgon blir det att gå upp tidigt, och leta jobb. Ska kanske fixa till bloggen lite också, är lite saker som ska ändras. Sen är jag trött på min header också.
Men sov gott sötisar, hörs i morgon!


Sitter på Donken

Med Nadja,Jocke och Fredrik.
Dom äter och jag gör dom sällskap.. Vi möttes precis, varit och tvättat bilen också. Ingen aning om vad vi ska göra, tror vi ska möta upp en gammal kompis och lösa lite problem. Tänkte vara hemma tidigt i kväll, är sjukt trött och i morgon blir det att söka jobb.


Bekännelser

Tvätta bort sminket är bland de jobbigaste jag vet 
saknar mina storebröder grymt mycket!
ska försöka komma igång med ridningen när jag skaffat mig ett jobb
BMW är min favorit bil och har alltid varit. 
Jag är super flygrädd, bland det värsta jag vet!
Dom djuren som skrämmer mig mest är hajar och spindlar.
Sitter nästan alltid ner i duschen
Är otroligt trött på vintern nu!
Har blivit lite badkruka på senaste tiden, aldrig varit det förut.
Banan,annanas och pyttipanna är något jag verkligen inte äter
 

Hemma

Åkte hem idag, sitter och installerar min nya dator. Är Windows 8 på den, så försöker vänja mig, är helt nytt för mig.
Men den är väldigt smart, finns en speciell startmeny med appar, där man kommer in på hotmailen spotify osv mycket snabbare. Sen kan man ladda ner massa appar å så där, ungefär som en Ipad.
Haft en underbar helg, skönt att komma iväg ett tag, kommer att hälsa på där oftare! Fick en lite sen julklapp av min faster och hennes man också. Ett stift som hon hade beställt, som man bleker tänderna med. Man ska pensla tänderna varje kväll, resultatet blir sjukt bra och visar sig snabbt. Ett fint leende är ju aldrig fel att få i julklapp ;)!


Spelar spel

Och dricker lite vin och myser med några från släkten. Gud vad jag har skrattat i kväll, ett utav spelen var "jag har aldrig" och där fick man ju reda på ett och annat haha. Nej nu ska jag vara social. Hörs mer i morgon!


.


Hos bästa faster!

Kunde inte hålla bloggpausen,kliar ju i fingrarna.
Är hos min faster, hon kom och hämta mig igår pga lite privata anledningar.. Mår inte så bra just nu om man säger så. Älskar att åka hem till faster sussi när jag vill komma bort ett tag.
Vara ute med hunden på långa promenader och bara få vara själv. Träffa mina älskade kusiner och min halv bror som bor här i bland. Var förbi min kära bror Timmie idag på en fika också, är lite halv seg idag. Blev några glas rött igår, och en jäkla massa babbel, så skönt att prata av sig ! Idag kommer min andra brorsa Linus hit, och även ena kusinens flickvän på middag. Ska bli så mysigt. Sitter och dricker lite bubbel och bara myser här hemma. Hoppas att allt är fint med er♥

Älskade Lillkusinen!

 

 


Bloggpause

Tar en bloggpause ett tag och åker från Stockholm. Vet inte när ja är tillbaka

Tack pappi!

Datan som jag ville ha fanns inte kvar :( men hittade en annan :D Och en hårtork, den jag har nu lär ju brinna upp när som helst.
Tack världens bästa pappi!


Tyresö slott

Promenaden var jättemysig, dock snorhalt så man gick ju som en gammal tant. Sen sprang pappas kompis tjejs hund ut på isen efter några ankor, sen trilla den ner i vattnet. Och isen var jättetunn så alla fick panik och hunden bara skrek och kom inte upp. Tillslut så sprang ja ut på isen och ba strunta i allt och fick upp den stackars lilla hunden som var dygnsur och iskall. Matten och pappas kompis var helt förtvivlade och tacka med sitt liv. Men vi klarade oss galant :)!


Promenad

Sitter i bilen på väg till Tyresö slott och ska ta en promenad med pappa & hans jobbarkompis och hans tjej. Sen ska vi åka och kolla på data igen :) as mysigt väder ute! Känns lite som vår, något kallare dock haha.


hello sweeties

skulle skriva in mig på arbetsförmedlingens hemsida men mitt personnummer fanns redan där, antagligen mitt gamla konto.. så måste åka dit och prata med dom iallafall. Har suttit och letat jobb, har dock bara sökt till ett idag, ska fortsätta lite senare. Fredag idag, skönt va? har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag, om det blir bio eller något annat skoj. Har dricka kvar också, kanske hittar fest? något ska jag nog iallafall hitta på :)
Hittade en bild från i somras på mammas data på mig,kusinen och mamma från när vi var på piratfest haha.

Stjärntecken

Tror ni på det här med stjärntecken?
Jag kollar mitt dagligen, passar nästan alltid in! Samma dag som ja och mitt ex gjorde slut så stod de i Metro, på sidan med stjärntecken alltså "du har just förlorat något viktigt i ditt liv blablabla" . Tycker nästan att de är läskigt det där i bland! Kollade de nyss och fick en rysning, det här stämmer in perfekt !


Godnatt

Fick upp en massa tankar i huvudet och blev lite deppmode. Blir så i bland när man ligger och tänker och inte kan sova..
Jaja dröm sött !


Myskväll!

Onepiecen är på, tända ljus och lite gott. Ska kolla på filmen knight and day, och sen gå och lägga mig hyfsat tidigt tänkte jag :)


Miami

Något ställe jag alltid har velat åka till är miami. Och pappas chef & även hans son har startat en båtfirma där, som det tydligen går as bra för. Och dom har även skaffat hus osv där, som vi får låna när vi vill. Hur bra låter inte det?
Men sen så ska man ha pengar till flyg & fickpengar, och blir inte det lättaste när man är arbetslös.
Är så sjukt sugen på att resa, vill åka runt och upptäcka olika ställen. Inte bara en massa festresor, utan äventyr också! Nu gäller det att skaffa ett jobb och börja spara pengar, vill bort från det här landet ett tag.
 

chilldag

Var förbi arbetsförmednlingen och skulle skriva in mig och fråga lite saker. Men det var en mil kö till en massa datorer som var lediga ? och de som satt vid datorerna satt vid facebook eller youtube, antagligen för att de inte har några datorer hemma, men ändå?! Sen försvann killen som ropade ut numrerna typ var femte minut, och när jag hade suttit där i typ en halv timme så gav jag upp och gick därifrån. Dom är värdelösa!
Har bara tagit det lugnt hemma idag, var och handla hem lite behövliga saker med pappa och kollat på film.

Godmorgon!

Letat jobb hela morgonen och nu ska jag iväg till arbetsförmedlingen för att skriva in mig igen. Hörs senare!


Sov gott!

La mig nyss i sängen, ska upp klockan nio och börja söka jobb hade ja tänkt.
Och få lite gjort under dagen, inte bara sova bort den som i vanlig ordning.
Men sov gott, puss på er!


Ute på vift

Med mina muppungar Fredrik och Zigge. Vi ska strax möta upp Nadja & Jocke också, har dock ingen aning om vad vi ska göra :)


.


Fotfil

Hittade en data som jag tyckte om som fan, dock så får jag den om jag blir bättre på att söka jobb haha. Så nu är de bara att ligga i. Fick med mig en sak hem iallafall, en apparat som man filar fötterna med. Mina fötter blir så hårda på vintern, sen tycker jag att de är viktigt att vårda fötterna. Även fast jag har lite fotfobi, men brukar göra lite fotbad å så där.
Den här finns att köpa på Elgiganten


Mumms!

Nu blire kolla data :)


2/1-2013

Legat i myskläder hela dagen och kollat på film, bland annat snabba cash 2.
Var inte alls lika bra som den första, hände ingenting i filmen liksom.
Precis duschat och fixat mig, ska kanske kolla på en ny dator med pappa, min kommer krascha snart.


<3


Hos Nadja

Sitter och pratar om gårdagen och försöker få lite pusselbitar på plats, är mycket som är glömt från gårdagen,brukar inte få minnesluckor annars. Har ju fått mig ett gott skratt kan jag ju säga! Vi ska strax dra och och träffa Fredrik och hitta på något. Blev så rastlös av att ligga hemma, så kände för att hitta på något trotts att mitt huvud inte riktigt hänger med idag. Har fått ont i halsen också, antingen är de förkylning på g eller för att man skrek så mycket igår.
Så här ser jag ut idag


2012/2013

Hoppas att ni fick en lyckad kväll igår! Jag hade ju som sagt fest här hemma med en massa sköna människor.
Vaknade med blåmärken över hela benen typ? och hes & ont i fötterna. Sen var jag ju inte helt nykter när jag vaknade, men det är ju så det ska va, då vet man att man festat ordentligt! Jag hade iallafall en riktigt lyckad kväll, och fick vara med och se en förlovning också. Min barndomsvän som även är min frisör, förlovade sig med sin pojkvän, grattis igen!  Spårade väl ur lite tillslut där på festen, så vi alla lämnade huset och gick åt varsina håll vid 5 tiden. Åkte hem till en vän och sov, kom inte dit förens strax efter sex i morse. Sen när jag vaknade så insåg jag att jag inte hade något att åka på, måste åkt gratis igår? och de flesta drack igår så skjuts skulle också bli svårt att få tag i, så fick ta en taxi hem. Hoppas att alla får ett lyckat år!


dagens planer: vila!

Godmorgon! Antar att de flesta av er är rätt trötta idag? Jag är iallafall sjuuukt seg !
Städat hela huset, styrde hemmafest igår och idag var det inte lika kul haha. Men det var lätt värt det !
Ska lägga mig och kolla på en häxa i familjen nu haha, kommer bli sån nostalgi, ska bara dega framför film hela kvällen hade jag tänkt. Dricka sjukt mycket vatten och äta chips, som är bra mot bakismåendet.

RSS 2.0