Saknar sommaren

Godmorgon!
Vaknade till strålande sol,dock så är de sjukligt kallt ute.. Såg i tidningen att vi väntar in den ryska kylan?! Man kan ju hoppas att tidningen ljuger som vanligt.
Är på g till jobbet nu, fick lite sovmorgon idag då jag har stängning och slutar sent.
Hade tänkt att åka till gymmet men har skadat foten.. Kunde knappt gå på den igår, var alldeles öm under. Tror de är för att ja springer runt i converse hela dagarna på jobbet, kanske inte är de bästa arbetsskorna.
Men nu tänkte jag lyssna på musik och halvsova på bussen hehe.

Saknar värmen, saknar sommaren. Var lätt en utav de bästa sommaren i mitt liv! Nu är de bara att välkomna kylan och hoppas på en bra vinter och göra nästa sommar ännu bättre.


Shopping

Sorry för sen uppdatering!
Slutade tidigt idag men haft fullt upp.. Löning today, de säger väl allt ;) hehe nä men sprang runt på stan efter att jag slutat. Var tvungen att köpa nytt löshår, då jag färgat håret igen haha så otroligt less på att slänga pengar på detta hår, men vad gör man inte då jag verkligen avskyr att vara korthårig. Men då jag skrivit kontrakt med min frisör om att jag inte får färga håret förens i Juli så kan man ju hoppas att de blivit bättre och börjar växa hehe.. Så en dag kanske man slipper de här jäkla löshåret kan man ju hoppas.
Köpte mig en jättemysig höst/vårjacka också! Blev dökär, sen kan skinnjackan bli lite kall å vinterjackan för varm och då är denna perfekt hehe.
Mötte även upp pojken i stan, så åkte vi hem till mig och käka och sen hem till honom och kolla film. Hoppade över gymmet, ville tillbringa kvällen med honom istället.. Lilla sjuklingen.
Har faktiskt också känt mig frusen osv, hoppas inte att jag åkt på något nu!
Nä nu tänkte jag sova, så godnatt på er.


Nya nails

Som jag skrev så hade jag nageltid idag. Blev super nöjd, haha denna gång blev de Dior..bara massa märken. Men nästa gång blir de något helt annat hehe.
Har precis käkat, klockan tio på kvällen..haha hatar att äta så sent!
Men nu ska ja ta och lägga mig, godnatt.


gryyyyyym!


wanted/home

Bortsett från att de är så kallt och att allt är så grått & tråkigt på hösten så är den faktiskt mysig. Älskar när man kan tända ljus och de är mörkt ute, dricka te och ha sina mysiga tofflor på sig.
Sitter och kollar runt på lite inredning på nätet och lite annat som ja skulle behöva.. Vill verkligen skaffa eget nu, köpa massa fina saker till hemmet och inreda.. ååh älskar sånt! Köper lite grejer till mamma och pappa i bland och jag är oftast den som väljer vad vi ska ha här hemma haha.
 

new in


great day

Gud, är helt slut!
Var ledig idag men gick upp hyfsat tidigt ändå.. städat,tvättat och varit till gymmet.
Var till centrum och kolla runt lite också, dom har ju öppnat en INN & FINN butik där..min favoritbutik, älskar den!
Nu sitter ja helt död i soffan, ska hoppa in i duschen och fräscha till mig, sen har jag nageltid klockan sex.
Efter de så blir de nog raka vägen hem till sängen, känns som att jag börjar bli förkyld också.. Pojken ligger ju hemma och är tokförkyld så hoppas inte på att man blivit smittad! Nu när man kommit igång med gymmet å allt.

 

 


Fått tillbaka gnistan

Äntligen slutat, långt pass..
Men de stoppar mig inte från gymmet. Är äntligen taggad på att börja gymma igen, tidigare tappade jag motivationen och tänkte att ja skulle få tillbaka den efter något pass eller så men nää.. Men nu har jag den äntligen igen! Har satt upp ett mål för mig själv också.. Deff ett tag och tappa några kilo sen jäklar ska de byggas muskler.
Efter gymmet lär ja åka hem och slagga sen är jag ledig i morgon yey!


Jobb hela helgen

hej på er!
Vet att de varit rätt tomt med inlägg de senaste dagarna, men haft fullt upp med jobb hela helgen och sen när jag kommit hem så har jag typ satt på en film och somnat.. Men nu är de en ny vecka och ja ska försöka bli bättre med inlägg hehe.
Sitter på bussen till jobbet nu som i vanlig ordning.. Shit vad kallt de är ute nu på morgonen! Mina händer är som isbitar, snart åker väl mössor och vantar fram.
Ska försöka ta mig till gymmet efter jobbet, haft uppehåll i en vecka.
Hörs senare, ha en fin dag


iOS7

Godmorgon!
Fick ändrat pass idag vilket innebär sovmorgon med en timme, klagar inte.
Fredag idag, helt sjukt vad snabbt den här veckan har gått.. Jobbar hela helgen så har inte direkt någon helg att se fram emot. Ska träffa pojken när jag har slutat sen lär jag gå och lägga mig tidigt idag.
Förresten ni som har iPhone och uppdaterat till iOS7, vad tycker ni?
Tycker att uppdateringen var helt värdelös. Ser ut som en leksaksmobil, alla appar blev jättefula och de känns som en anroid mobil.. Är inte de där iPhone stuket. De enda positiva är väl att man kan blocka nummer för samtal och sms. Vissa älskar de och andra hatar de..                            

Efter:

kräftor till middag

bättre sent än aldrig !
Nu ska jag möta upp Tim och Lina på en kaffe och babbel, slänger in ett inlägg senare eller så hörs vi i morgon.


så mycket tankar just nu..

Just nu så känns allt som en pannkaka i skallen på mig. Har så mycket tankar som surrar runt och mitt hjärta vill en sak men min hjärna en annan..
Jag sitter och kollar runt på lägenheter samtidigt som ja vet att de krävs så mycket för att ja skulle kunna dra hemiifån. Jag drömmer om en bil, samtidigt som ja vet att ja typ inte skulle ha någon användning för den..
Jag drömmer om feta löner, jag vet inte om jag vill jobba eller plugga..och om ja börjar plugga så vet ja inte vad ja ska plugga till. Jag hatar mitt vardagsliv, allt går i samma cirkel och jag orkar bara inte mer.. Jag vill ha något nytt!
Jag vill flytta utomlands och börja jobba, träffa nya människor och börja om på nytt. Slippa äckliga Sverige och denna värdelösa kommun som man ändå kan sakna så otroligt mycket och Stockholm som kan vara helt underbart. Rädd för att åka ifrån allt och alla man älskar, men de kan ändå vara otroligt nyttigt.
Men som sagt så är de så mycket som snurrar runt just nu.. jag är bara 20 år och de är okej att inte veta vad ma vill med livet då.. de kanske man aldrig vet eller behöver veta heller. Man tar vägar hit och dit, i bland gör man fel val men de är inget att ångra, de blir en läxa och då gör man om och gör rätt.
 

details/ my room

Var ju och käkade lunch med backis tidigare idag, sen åkte vi till Årsta till någon sängbutik och kollade på ny säng till henne. Sen letade i efter annan affär som vi aldrig hittade, gps'n visa fel och vi fick göra U-sväng på U-sväng och åkte vilse osv.. så till slut så åkte vi hemåt haha.
Har fixat lite på rummet och ska starta en tvättmaskin, nystädat och fräscht!
Tror jag blir hemma hela kvällen och typ glo film eller så skulle jag tro.. hörs senare puss!
 
 
 

däcka igår

Blev inge gym för mig igår då jag åkte på illamående och huvudvärk igen. Tror att de är migrän, mådde iallafall sjukt dåligt så åkte hem och sov direkt efter jobbet. Sen vakna jag till middagen så kom jossan hit.
Vi satt och kollade igenom gamla bilder och filmer.. Gud vad jag skratta! Helt underbara tider.
Sen satt vi och babbla om allt möjligt, vi ses så sällan tyvärr.

Ledig idag, har precis duschat och fixat mig. Sitter och väntar på backis, vi tänkte åka och luncha på silverado sen har jag ingen aning om vad vi ska hitta på..


Dålig morgon

Godmorgon bloggen.
I morse var de en sån morgon jag ville kasta väckarklockan i väggen.. Har knappt sovit en blund i natt, bara massa mardrömmar. Vridit och vänt på mig hela natten.
Sen började morgonen med ett helvete, inget jag vill gå in på men mitt humör är på botten.
Man kan ju hoppas att hela dagen inte är förstörd iallafall..
Är på väg till jobbet nu, sen tänkte jag åka direkt till gymmet därifrån.
Hoppas att ni andra får en bättre start på morgonen!


ledig dag

Tjosan!
Idag så tog jag mig äntligen till gymmet, fick med mig nadjis också.
Blev bara kondition och i morgon blir de styrka tänkte jag.
Gud så skönt de var att vara ledig idag, i bland är de faktiskt värt att jobba helger och vara ledig vissa veckodagar.
Efter gymmet åkte vi hem till mig och käka å sen hem till Nadja och nu har jag precis färgat håret på henne.
Ska alldeles strax åka och hämta pojken så ska vi vidare hem till mig och käka.. Efter det blir de antagligen ta de lugnt och kolla film eller något skulle ja tro.


Grå dag, grå bild

blev aldrig något gym för mig efter jobbet. Var tvungen att åka hem och fixa lite saker sen plockade jag upp Nadja så åkte vi hem till mig och kolla film. Såg scary movie 5 haha shit vad jag garva! Dom där filmerna är så jäkla sjuka, fattar inte var dom får allt ifrån.
Var nog lika bra att jag åkte hem efter jobbet och bara tog de lugnt för jag har mått så sjukt illa hela kvällen.
Hoppas verkligen inte att de är någon sjuka på gång eller så.. Ska iallafall ta mig till gymmet i morgon!

Blev precis upphämtad utav pojken och nu är vi på väg hem till honom, sover där i natt mys!
Vi lär åka raka vägen dit med tanke på att de är ett helvetes väder ute, helt sjukt vad de regnar..
Men nu tänkte jag vara lite social med de andra.
Sov gott så hörs vi i morgon


Höstväder

Godmorgon!
Hoppas att ni inte blåser bort där ute, är ett jäkla höstväder på gång men de var väl inte mer än väntat. Plockade iallafall fram stövlarna och vindjackan..
Sitter på bussen till jobbet nu, slutar halv fyra och då bär de av mot gymmet direkt. Tänkte köra på kondition i en timme.. Den här veckan börjar allvaret och nu finns de inga ursäkter längre.
Hoppas att ni får en fin dag i skolan och på jobbet, puss!


En tjejs dröm..

Som jag tidigare har berättat så sitter jag och letar lägenhet för fullt..
Jag vill ju flytta ihop med min pojkvän och helst till en lägenhet här i Haninge. Är ju så sjukt svårt att få tag på hyreslägenheter i dagens läge! Det byggs ju typ bara bostadsrätter. Jag fattar verkligen inte hur människorna tänker?!
Hur ska ungdomar som typ precis kommit in i arbetslivet ha råd? Alla får inte ens ta ett lån liksom.. Man måste ha fast jobb osvosv.
Jaja hur som helst så blir de nog en bostadsrätt iallafall.
Men är inte bara att flytta, är mycket som måste fixas först, men tycker att de är så kul att kolla runt och typ få drömma lite.
Jag har ju ett krav och de är ett badkar hehe och nu har jag kommit på ett till. En walk in closet, huuuuur soft skulle de inte vara?! Typ en dröm som man alltid haft hehe skämt å sido Fredrik du behöver inte oroa dig.

Åh vill flytta nu!


Ett nytt försök

Hej på er! Saknat mig? Hehe.
Ger bloggen ett till försök och ledsnar jag så lägger jag ner.
Dom senaste dagarna har endast bestått av jobb sen har jag typ åkt hem och lagt mig på en gång..
Har jobbat hela helgen också, skönt att tjäna cash istället för att slösa dom på krogen och ligga hemma med bakfylla ;) allt har sina fördelar huh?!
Sitter på bussen på g hem nu, ska träffa min älskade.. Inget speciellt planerat utan blir nog bara chill skulle jag tro med tanke på att de är söndag och jobb i morgon.

Har inte känt mig ok i kroppen de senaste dagarna, har mått illa och haft konstant huvudvärk.. Så har legat efter med gymmet igen. Men veckan som kommer ska jag ta mig i kragen och verkligen börja gå dit regelbundet.
Känner mig så sliten och slö och fruktansvärt lat, vill bli pigg och fräsch igen hehe. Var är motivationen?! Nu jäklar!

Tror jag har druckit 5 koppar kaffe idag, sliten tjej,hej.


tröttnar aldrig på denna


ta bort bloggen?

Funderar på att ta bort min blogg.. har tappat blogginspon och tycker inte de är lika roligt längre..hm får se hur jag gör.


hur snygg?!

Nu är det inte långt kvar till vintern, vilket innebär att vinterjackorna snart ska plockas fram. 
Köpte en ny jacka förra året, men är redan trött på den haha. 
Hittade iallafall den här ursnygga jackan som jag blev dökär i ! Jag hoppas att den finns kvar till löning.. 

 

ny hårfärg

Godmorgon bloggen! 
Hoppas att allt är bra med er, själv så kunde jag knappt resa mig ur sängen i morse.. 
Har nog aldrig haft sån träningsvärk,känns som att jag ramlat ner från en balkong på tredje våningen. 
Gör ont så fort jag petar på kroppen haha men då vet jag att gårdagensträning tog iallafall. 
Färgade håret i morse, blev riktigt bra! Mörkblont med ljusa slingor, ni kan få en bättre bild sen. 
Skulle egentligen ha varit på gymmet nu, men jag orkar verkligen inte idag. 
Ingen aning om vad jag ska hitta på istället men blir nog bara att ta de lugnt


Treat me like a joke, and I'll leave you like it's funny


Hårfix

har varit till Farsta och köpt hårfärg, ska hjälpa Nadja att färga håret och i morgon ska jag färga mitt, vad de blir får ni se då.
Och sen kom älskingen och överraska mig med dessa underbara dofter, så gullig.


på rätt väg igen..

Riktigt grymt pass på gymmet idag !
Vi var med på en gruppträning idag, minns inte vad de heter men var ialf med vikter och massa kondition. Trodde seriöst att jag skulle svmma haha och de tog typ en halv timme för oss att gå upp till centrum sen, kunde knappt gå. Sjukt nöjd i alla fall, och i morgon blir de att kötta järnet själv då Nadja ska iväg.
Börja komma igång nu igen känns de som, sjukt skönt! Tänker aldrig mer ha sånt långt uppehåll.
Ska verkligen kämpa nu och visa mig själv att jag kan om jag vill, satsar på sommaren 2014 nu jäklar !

 


grym låt att gymma till


patetiskt

Vad är de med människor som försöker att förstöra andras förhållanden?
Nu pratar jag bara inte om mitt förhållande utan överhuvudtaget.
"Vänner" som pushar en till att göra saker man inte borde när man är i ett förhållande. Ex som inte fattar att man gått vidare och sitter och spamar med 100 sms varje dag så att man tillslut blir tvungen att byta nummer. Och människor som försöker göra allt för att förstöra, stöta på ens flick/pojkvän.. Vad fan är grejen?
Varför kan inte människor bara vara glada för andras skull?
Svartsjuka och avundsjuka äckliga egoister som inte har de så bra själva och vill inte vara ensamma om det.


Frulletime

Godmorgon!
Gud så skönt de var att sova ut i morse! Gjorde mig en redig frulle och nu är jag ombytt å klar för gym.
Grymt fint väder ute, ska tydligen vara de i morgon med, perfekt dom dagarna man är ledig.
Får sällskap utav Nadja på gymmet, sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska träffa pojken när han slutat jobbet iallafall.
Nä nu ska jag röra mig mot bussen,slänger in ett inlägg senare.


..


Landet

Godmorgon!
Har haft fullt upp de senaste dagarna därav den dåliga uppdateringen.
Var ut till killens landställe i fredags och firade honom och hans lillebror som fyller år snart.
Var där hela helgen, super trevligt! Skönt att komma iväg ett tag..
Och igår så var jag och hämta alla grejer hos min faster, flyttat tillbaka till Haninge nu. Har massor med saker att ordna och blir så lång resväg från rönninge då.
Sen på kvällen gick jag och Fredrik på bio, såg snabba cash tre. Den var mycket bättre än tvåan, som jag tyckte var helt värdelös..
Nu är jag på g till jobbet, ångest! Tur att man är ledig i morgon och på onsdag.


Dagens look


Hääälj 😄


var med faster till gymmet idag, körde i en timme fyfan var helt slut efter! Tror min kropp behöver vila från gymmet nu i helgen.
Efter så blev de en redig skål med gröt och ett varmt bad, såååå skönt! Körde på en ansiktsmask å skrubba hela kroppen, badsalt och massa skum hehe. Saknar verkligen att ha ett badkar hemma, när jag skaffar egen lya så kommer jag ha badkar som ett krav haha.
Min farbror fyller år idag, så grattis till honom! Dom skulle ha middag där hemma med massa vänner.. Men jag åker ju ut till ingarö idag med pojken och hans familj. Vi ska fira honom och hans lillebror som fyller år snart.
Blir nog riktigt trevligt, stannar där över helgen och på måndag börjar allvaret igen usch!
Men hoppas att ni får en bra helg allesammans 😘


Träningsvärk från helvetet

Gud vad dåligt jag har sovit i natt!
Vaknade flera gånger och kunde knappt vända på mig pga min träningsvärk.. Och i morse kunde jag knappt ta på mig mina strumpor haha!
Var och gymma i morse med, körde armar så i morgon lär man ha grym träningsvärk i hela kroppen.
Är på väg hem till rönninge nu, pojken var ledig idag så han följer med dit. Måste tvätta och fixa lite och i morgon åker vi ut till hans landställe.

Haha smygfota Nadja när vi körde de sista på bandet.


lite mer rosa till gymmet 😉


Nya nails

Efter gymmet så åkte jag och fixa mina naglar sen drog jag, fredrik och Nicole och käka. Focaccia blev det, usch har ätit de för mycket nu, åt de igår med.
Sen gick vi och kolla i lite affärer och nu är vi hos Nicole och ska kolla på film. Sover hemma hos pojken i natt med, så blir de att gå upp tidigt i morgon med och gymma.

Snygga nails va? ;)


Bra frulle innan gymmet, tagga!


Good to be back!

Godmorgon! Allt väl? Med mig är det väl bättre, kunde inte hålla mig från bloggen längre haha.

Var och gymma igår för första gången på över en månad! Lovade mig ju själv att jag skulle sätta igång i september igen så var bara att sätta på sig träningsskorna och pallra sig dit.
Körde i en timme, trodde att jag skulle spy haha. Körde nästan på hälften utav dom vikterna jag brukade köra med annars, och minska på varje set. Får väl typ börja om då, men jag kommer nog komma i gång ganska snabbt igen. Efter gymmet så träffade jag Nicole och käkade med henne i centrum.
Sen träffa jag pojken och slaggade hemma hos honom.
Idag ringde klockan tjugo i nio, bara för att man är ledig så gäller de att inte sova bort dagen ;) huh?!
Är på g hem till Nicole, vi ska frukosta tillsammans innan gymmet.
Sen har jag nageltid klockan två.. Ingen aning om vad jag ska göra sen, om jag åker hem till rönninge eller stannar kvar i Haninge.


pause

Kommer att ta en bloggpause nu framöver tills allt har ordnat upp sig.. Hänt allt för mycket skit på senaste, och idag fick jag nog.


Godmorgon

Haha gick Inge bra för oss att kolla på filmen vi hade hyrt igår. Fick ju inte med någon kabel till dvdn och sen tänkte vi att vi kunde se den på datorn men då hade Nicoles mamma glömt bort lösenordet hahaha!
Sitter på bussen till jobbet nu, sitter fast i värsta köerna..rolig start på morgonen sådär.
Tråkigt väder är det ute också, de märks att sommaren är över och att hösten är här.
Slutar tidigt idag sen ska jag träffa pojken efter jobbet. Har ingen aning om vad vi ska göra, men sover nog i rönninge i natt iallafall.
Ha en bra dag på jobbet och ni som går i skolan!


Jag älskar dig


Girls night

Halloj!
Gud vad snabbt den här helgen gick, skulle inte banga på att vara ledig en vecka till!
Hade ju lite vänner över igår, satt och drack och umgicks super trevligt! Fick massa fina presenter, tack alla som kom och firade mig, ni är guld värda! <3

Blev lagom med dricka igår så mår inte alls dåligt idag, är bara seg.
Har ätit subway och nu är jag hemma hos Nicole och tar det lugnt. Vi att hyrt film men kom på att hon inte hade någon dvd spelare hemma så vi gick och köpte en.. Och nu när vi ska koppla in den så ser vi att vi inte fått med några kablar ?! Så nu får vi kolla på datan haha så jävla fail.
Har köpt lite gott också, sover kvar här i natt.. Mys!


besviken

Det är när du sitter i skiten som du vet vilka som är ens riktiga vänner. Från 100 till 10 på en sekund, ensam är stark eller vad säger man..


RSS 2.0